Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz elinizi çabuk tutun. Düşünmek için ayırdığınız zaman, hayli fazla. Onun sabırlı biri olduğuna dair yakın çevresinden aldığınız duyumlar, sizi yanıltıp yarı yolda bırakabilir.

Başarılı çalışmalarınız önümüzdeki günlerde meyvelerini toplayacak. Sizi anlamakta güçlük çeken insanlarla daha yakın ilişkiler içine girmenizde yarar var, kendinizi baskılamayın.

Son dönemde elinize geçen paraları gerekli yerlere yatırmayı ihmal etmemelisiniz. Hiç beklenmedik durumlarda ortaya çıkabilecek yeni masraflar, birikiminizi ve yeni girdilerinizi tehlikeye sokabilir.

Planlama aşamasında olduğunuz konularla ilgili değişik düşüncelere yöneleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akrabanızla bugünlerde eskisinden çok fazla yakınlaşmalarınız olacak. Birlikte, şimdiye kadar hiç fark etmediğiniz ortak yanlarınızı keşfedeceksiniz. Sağlık konularında bazı koşuşturmalar söz konusu olabilir. Tedbiri asla elden bırakmıyorsunuz ama bu, uzun ön hazırlıkları gerektiriyor ve zaman kayıplarına neden olabiliyor. Önemli kararlarınızda bile hızınızı kesebiliyor.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  pazar gününe Ay Akrep burcu geçişinin son gün  etkileri altında başlamaktasınız. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla olumlu düşünmek istediğinizi gösteriyor. Ancak yine de bunun tek başına önemi olmadığını biliyorsunuz.  Dışarıdaki dünya acımasız ve ben kendime dikkat etmeliyim diye içinizden geçirirsiniz. Saat 12:14-15:24 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Doğal olarak herhangi bir şey için çözüm bulmaktan uzağız. Bu durum kimi zaman sizi rahatsız ettiği için, kiminle beraberseniz ona karşı biraz sertçe davranabilirsiniz. Amacınız kötü bir şey söylemek değildir. Ancak sizi dinlemesi gerektiğini düşünürsünüz.  Tabii ki bunun sonucunda bir tepkiyle karşılaşmamız mümkün. En iyisi esnek olalım. Saat 15:24 itibariyle bedenen ve zihnen sizi yorabilecek hiçbir şeye müsaade etmeyin. Yay burcu günlerinde genel olarak ailevi ve duygusal meseleler üzerinde sorun taşıyacak halimiz pek yok. İstiyoruz ki, detaylarla uğraşmayalım, bizi sıkıntıya düşürebilecek işlerden uzak duralım Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü eviniz, aileniz, kişisel meselelerinizle alakalı konularda kendinizden yana düşünürsünüz. Bu şeklide ifade etmeye çalışırsınız. Hatta çevrenizdeki kişiler sizi ikaz ettiklerinde, umursamazsınız. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, hiç kimseyle paylaşamadığınız sıkıntılar ve sizi geri plana iten şartlar nedeniyle rahat olmadığınızı işaret ediyor. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tempolu çalışmaya devam etmeli ve disiplinli yapınızı bozmamalısınız. Bugün, enerjinizi dağıtmak istemediğiniz için, başarı her geçen gün çok daha fazla bir şeklide size yaklaşıyor. Olumsuzluktan kurtulabilseniz, çok daha olumlu biryaşamı sizi bekliyor. Planlarınız çevrenizle paylaşmak istemediğiniz için tepki alabilirsiniz. Aldırmayın.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Acil müdahale gerektiren olaylara farklı bir açıdan yaklaşmalı ve herkesi memnun edecek başka yollar bulmaya çalışmalısınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ve kardeşlere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Aynı zamanda evde de meşgul edecek koşullar var.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

aldığınız kararlardan ya da sarf ettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, özellikle bugün hissettiğiniz duyguları içinizde biriktirmek yerine sakince ilgili kişilerle paylaşmayı tercih etmelisiniz. Genel motivasyonunuzu yüksek tutmanız gereken bir zamandasınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

31 Temmuz'a kadar fiziksel görüntünüzde değişiklik yapmamaya çalışın. İlişkilerinizde ve kendinizle olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Çözemediğiniz konuları çözmek için kolları sıvamalısınız.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal anlamda oldukça şanslı bir süreçtesiniz. Gelirinizin hızla arttığı bu dönemi akıllıca değerlendirmeli ve yatırım planları yapıp gerçekleştirmelisiniz. İşinizle ilgili yükselişin başladığı bu dönemde son derece dikkatli olmalı ve rakiplerinize karşı tedbirli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise iç sesinizin birlikte olduğunuz insanın sizden gizlediği bir şeyler olduğunu fısıldıyorsa, Kendi kendinize kuruntu yapmadan araştırmacı davranın ve her hangi bir bulguya ulaşmadan huzursuzluk çıkarmayın.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>