Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan geçmişteki bir davranışı nedeniyle özel bir hareket bekliyorsunuz. O da bu konuda bir şeyler yapmak istemesine karşın bir türlü beceremiyor. Onunki duyarsızlık ya da önemsememe değil, sadece becerisizlik.

İşyerinizde takdir edilmeniz bazılarına abartılı geliyor. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fark, bir süre sonra kıskançlığa yol açabilir. Bugün hoşlanmadığınız bir durumla karşılaşabilirsiniz.

Sorumluluk ve zorunluluklarınıza hayatınızın tam merkezinde yer verdiğiniz için sizi tatmin edecek bazı harcamalardan kaçınıyorsunuz. Oysa böyle harcamalara ihtiyacınız var.

Yaşamınızın her alanında çalışkan bir öğrenci gibi davranmanız gerekmiyor. Bu size bazı hazlardan yoksun bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısa bir süre önce yaşadığınız bazı olaylar sizi endişelendirdi ama karar veriminizi kolaylaştırdı. Son kararlarınız beklentilerinizden farklı olsa da, bunun şimdilik kaçınılmaz olduğunun farkındasınız. Bu nedenle de aldığınız kararlarla barışıksınız. Şüpheciliğiniz her zaman işinizi kolaylaştırmasa da, bu defa çok işinize yaradı.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 00:22 Venüs-Chiron görünümü ilişkide yanlış olanı sürekli affediyor olmanın, üzüntüleri davet edebileceğini, bazen de gereksiz yere endişelenmenin bir ilişkiyi kökünden koparacağını işaret ediyor. Öncelikle sorunlu bir ilişki yaşıyorsak bu iki tanımlamaya dikkat etmek lazım. Hakikaten problem nerede? İşte bu görünüm zayıf olan halkayı daha net görebilmenizde yardımcıdır. İlişkisi olmayanlar için bu görünümün anlamı biraz daha farklı. Sizler de belki çok önceden yaşadığınız ilişkiyi hala sorguluyor olabilirsiniz veya başka birini hayatınıza almak istemiyorsunuzdur. O zaman sizler de artık geçmişi bir yana bırakıp şöyle bir etrafınıza bakmalısınız. Böyle düşünmenin bir yararı olmadığını anlayabilirsiniz. Saat 06:51 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, partnerimizin bizi anlamasını dileriz. Ortaklaşa bir hayat ve elbirliğiyle anlaşmaktan yanayız. Saat 09:08 Ay-Neptün kavuşum etkisi altında, iyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun diye içimizden geçiririz. Saat 20:54 Ay-Pluto görünümü başkalarıyla ortak hareket etmek ve farklı düşüncelere saygı göstermek anlamındadır. İşimize gelmese de, bunu yapmakta yarar var. Mutlu, sağlıklı ve başarılı bir hafta geçirmeniz dileğimle

27 Kasım 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kendine hallettiğin işlerin, etrafındakindekilere faydası dokunabilir ve sana övgüde bulunabilirler.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusallığınızın üzerinizde olacağı etkiler altındasınız. Bazı olaylar sizi etkilese de bunları çok fazla önemsemeyin.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda duygusal değişiklik içinde olabilirsiniz. Bazı konular duygusal yönden sizi zorlayabilir. Sakin olmalı ve dengede kalmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları güçlendirmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerlemek için rahat olmanızda fayda var. İlerletmek istediğiniz işler için kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassasiyetlerini ve beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir. İlişkilerde denge ve uyumun öne çıktığı bir gün.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyacağınız bazı haberler duygularınızı harekete geçirecek. Sabırsız ve karamsar bir tutum içine girmeniz mümkün. Enerjinizi yapıcı yönde kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz. harcamalarınıza özen gösterin.

27 Kasım 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde kısa vadeli planlar içine girebilir, keyfinizi artırabilirsiniz. Bu hafta ev ve aile hayatınızda önemli sorumluluklar alacaksınız.

27 Kasım 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Balık burcunda seyahat ederken aşkınıza daha çok aşk katabilirsiniz. Partnerinize duygularınızı açık yüreklilikle ifade etmelisiniz. Birbirinize bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm fedakarlıkları içselleştirebilirsiniz. Aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu anlarsınız. Bugün para konularıyla ilgili önemli kararlar almayın. aşk Balık

27 Kasım 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

27 Kasım 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 04' 02" R
Ay
Terazi
26° 00' 24" R
Merkür
Boğa
06° 35' 02"
Venüs
Boğa
26° 00' 46"
Mars
Koç
15° 16' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 17"
Satürn
Balık
18° 07' 17"
Uranüs
Boğa
23° 31' 22"
Neptün
Balık
29° 26' 38"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 14"
Lilith
Başak
25° 35' 28"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>