Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızda kendinizi baskı altında hissedeceksiniz ve psikolojiniz olumsuz yönde gelişecek. Biraz yalnız kalmayı ve kafanızı toparlamayı denemelisiniz.

İş hayatınızda bazı sıkıntılar yaşayacağınız bir gündesiniz. Bugün hareketlerinizdeki ölçüyü kontrol etmezseniz amirinizle aranızdaki samimiyet bozulabilir.

Parasal durumunuzda olumsuz gelişmelere tanık olabilirsiniz. Bazı harcamalar konusunda aşırıya kaçabilir ve kendinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz. Bugün bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir.

Eski bir arkadaşınız önümüzdeki günlerde karşınıza çıkabilir ve size hiç beklemediğiniz haberler iletebilir. Bu haberler geleceğinizi doğrudan etkileyecek nitelikte olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü şans çemberinin ortasına alıyor sizleri adeta. Özelliklehayatınızda yaşanacak ani gelişmeler pek çok fırsatı ayağınıza getirebilir. Korku ve tereddüt e kapılmadan hareket edin ve günün getirdiği şanslardan faydalanın. Evli ve çocuk sahibi Başak'lar bugün iletişimde son derece başarılı olabilir onların bireysel eğitiminde yapmak istediklerinizi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle romantik bir akşam yemeği hazırlayarak ilişkinizi daha iyi şartlara kavuşturmak tamamen sizin elinizde biraz ilgi anlayış ve doğru sözler mutluluğa giden yolun en kolay anahtarıdır sizler için.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:26 itibariyle etkili olacak Ay-Merkür olumlu görünümüyle yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu enerji,  ister istemez canınızı sıkan meseleler üzerinde düşünmenize neden olabilir. Saat 08:43 Ay-Neptün görünümü,  hayata  güven dolu  sarılmamızı sağlayacak birine  ihtiyaç  duyduğumuzun göstergesidir.  Her şeyi  oluruna bırak diyen  iç sesiniz nedeniyle,  yanlış birinin bile peşinden gitmeye hazır olursunuz. Sizin arzunuz rahatlamak ve huzur bulmaktır. Ancak dikkatli olmayı da bilelim dostlarım. Saat 10:03 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sizi bir hayli rahatsız eden meseleleri çözebilmek adına girişimde bulunmanızı sağlayan bir enerjidir. Aşırı gururlu tepkilerde bulunmadan, olan durumu bilinçli şekilde ele almanızda yardımcıdır. Gücünüzü kısıtlayan her ne varsa, ondan kurtulmanızı, hafiflemenizi destekleyicidir. Bir şeyleri sürekli kafanıza takarak endişelenmek yerine, bunları tekrar gözden geçirerek, gereksizleri ayıklamanızda yardımcı olur. Yeni haftanın hepimiz için uzlaşı, nezaket ve sevgi anlamında olumlu geçmesi dileğimle,  

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alınganlık yapmamanız gereken bir gün olmasına rağmen, hayata bakış açınızdaki detaycılık, sizi istemediğiniz bir takım olayların içinde kalmanıza neden oluyor. Eski hatalarınızı artık tekrarlamamalısınız. Daha güçlü kararlar verebileceğiniz bir dönemdesiniz. Bugünlerde farklı bir kişilik çizdiğinizi fark etmemek imkansız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Acil müdahale gerektiren olaylara farklı bir açıdan yaklaşmalı ve herkesi memnun edecek başka yollar bulmaya çalışmalısınız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara yönlenmeniz gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Sabah saatlerinde yaşanan olayları algılamakta zorlanacağınız zamanlar içindesiniz. Gün içinde güven arayışına girebilirsiniz. Uğraştığınız konular içinde ilerleme kaydetmek isteyeceksiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz le barışıksınız. Özgüveninizin olumlu yansıyacağı görüşmeler yapacaksınız. Fiziksel değişiminiz için planlarınız varsa bugün uygulamayın.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ruhsallık alanınız canlanırken, anlamı rüyalar görecek, geçmişten kişilerle karşılaşmalar yaşayacak ve kendinizi dinlendirmek için biraz geri planda duracaksınız. Bu zaman diliminde olası rahatsızlıklarınızda hızla iyileşebileceğiniz bir zaman sözkonusu iken, Mars'ın görünümü, iletişim konusunda kayıplara sebebiyet verebileceği için özellikle özel yaşamınızda iki kere düşünüp konuşmanız gereken ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir zaman sözkonusu olacak. Bu zaman diliminin en iyi haberi ise Satürn'ün Venüs ve Merkür'e olan uyumlu görünümüyle, sizin gelirlerinizdeki ciddi artış ve aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışma ve devam eden ilişkileri evlilik veya bir adım öteye taşıma niyetinin doğması olacak. Yeniay haftasında gelirlerinizde artış görürken, geleceğe yönelik projeleriniz desteklenecek vegörüşmelerinizden pozitif etkilerle ayrılacaksınız. Yeter ki bu süreçte öfkenizi, sevginizi, kısaca her duygunuzu bastırmadan, insanlara sakin ve dengeli davranışlarla aktarın ve ılımlı tavrınızı koruyun.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin, sevgilinizin para durumuyla ilgili konularda yaşanan değişimler yerini içsel gözlemlere bırakabilir. Kim olduğunuzun ve ne istediğinizin cevabını bulabilir, özel hayatı- nızda verdiğiniz kararları sorgulayabilirsiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle yalnız olanlar romantik ilişkilere ve kişilere çekilebilir, birliktelikleri olanlar ise keyifli, romantik birkaç gün geçirebilirler partnerleri ile birlikte. Ya da ilişkisel anlamda sorunlarınız var ise bu birkaç gün içinde bunu çözümleyecek, barışçıl adımlar atabilirsiniz.  İkili ilişkilerde güzel etkiler söz konusu.

27 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

27 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>