Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinizden kaynaklanıyor. Sabah sevdiğinizle ilgili iyi bir haber alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan bazı söylentiler zaman zaman güvensizlik yaşamınıza neden oluyor. Bugün duyacağınız olumsuz söylentinin aslı astarı yok, içiniz rahat olsun. Olumlu söylentinin ise gerçekleşme ihtimali çok fazla.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanızda fayda var. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

Eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Sizin için en hayırlısı onun söylediklerine kulaklarınızı tıkamak olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır beklediğiniz mutluluk şimdi avuçlarınızın içinde. Ne istediğinizi bilmeniz, çevrenizdekilerin uyarılarına rağmen gösterdiğiniz kararlı tutum meyvelerini verdi. Şimdi bütün sorun bunu korumanızda. Bugün size zor günlerinizde destek veren bir arkadaşınızla uzun uzun konuşma fırsatı bulabilirsiniz. O da sizin kararlılığını takdir ediyor.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:06 Ay-Pluto olumlu görünümüyle Pazar günümüze uyanıyoruz. Bu enerji, engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Bu görünüm aşk hayatımızla ilgili konularda güçlenmemizi sağlayıcıdır. İstediğimiz her ne ise, ona doğru inançla yöneldiğimizde kimse onu elimizden alamayacaktır. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, ruhumuzun derinliklerinde olan biteni hiç kimseden, hiçbir olaydan çekinmeden haykırmak isteyebiliriz. Sevmek, tutkuyla birleşmek, aşkı doyasıya hissetmek arzusuyla yanıp tutuşuruz. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla olumlu düşünmek istediğinizi gösteriyor. Ancak yine de bunun tek başına önemi olmadığını biliyorsunuz.  Dışarıdaki dünya acımasız ve ben kendime dikkat etmeliyim diye içinizden geçirirsiniz.  Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugünimkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız. Seyahatleri gündeme getirecek birteklifi alabilirsiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen bazı konularda ispatlar, güvenceler, ya da ipuçları beklemek yerine, birden karar verip ilerlemek daha olumlu sonuçlar doğurabilir ya da fark yaratılmasını sağlayabilir. Bugünlerde bu tür tepkiler verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kısa yolculuklar, ziyaretler, kardeşlerle ilgili uğraşlar gündeme gelebilir. Düşüncelerinizde daha pozitif kalmaya bakın.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yönünüzü geri plana atabilir dahayoğun bir şekilde işinizle ilgilenebilirsiniz. Beklenmedik tanışmalar ve sürpriz işinize yardımcı olacak kişilerin gelişi sizi rahatlatacak.

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevrenize zaman ayırabileceğiniz, devam eden projeleriniz, çalışmalarınız ve hedeflerinize yöneleceğiniz, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve eğitimlerde yer alabileceğiniz bir zamanda iken, özellikle akşam saatlerinde pozitif bir etki ile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun olarak hissedeceksiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevre ortamlarınızda yakın çevrenizdeki herkesin, kardeşiniz, akrabanız, dostlarınızın size yardım ettiğini görecek, iletişimle ilgili işleriniz için kararlar alacaksınız. İstediklerinizi gözden geçirmelisiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazarlama, eğitim ve medya faaliyetlerinizde daha soğuk kanlı ve kontrollü davranabileceğiniz bir gün yaşıyorsunuz. Çözüm bekleyen konulara çare olabilirsiniz. Özellikle bugün iletişimek sizi fazlası ile yorabilir, iletişim trafiğiniz haddinden fazla artabilir siz istemeseniz bile. Bugün seyahatler planlayabilirsiniz de.

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 46' 18" R
Ay
Oğlak
16° 09' 43"
Merkür
Koç
16° 39' 25"
Venüs
Boğa
00° 10' 13"
Mars
Balık
29° 12' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 01"
Satürn
Balık
16° 30' 57"
Uranüs
Boğa
22° 18' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 15"
Lilith
Başak
23° 15' 47"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>