Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki dalgalanmaları bir parça başıboş bırakabilmelisiniz. İlişkiye başlamadan, ilişkinin kar, zarar hesapları içine fazla girmemelisiniz. Canlı, hayat dolu kişiliğiniz, fazla planlı, programlı ilişkilere uygun düşmüyor.

Belli bir zamandır düşmüş olanhacminizi, yine orta seviyelere getirebileceksiniz. Bunda çabalarınız kadar, büyük iyimserliğinizin de payı var. İşleriniz bugünlerde yüzünüzü güldürecek.

Tedbiri asla elden bırakmamanız çok doğru bir davranış. Parasızlığın canınıza tak ettiği günlerden sonra, şu günlerde yaşadığınız geçici problemler sizi sarsacak gibi görünmüyor.

Yaşamınızdan çıkartamayacağınız ilişkiler ağı içinde yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gönlünüzün zenginliğini görenler, sizden kolay, kolay kopamıyorlar. Bu kazanım, alacağınız kimi kararlarda önünüzü açacak. Fakat bu kararlara karşı çıkan bazı insanların gerekçelerini de anlamaya çalışmalısınız. Bugünlerde geniş yürekli olmanızda yarar var. Etrafınızda keyfinizi azaltan birtakım gelişmelerin çoğuna ilgisiz görünmeniz, sizi kazançlı çıkartacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:10-11:12 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde bizi rahatsız edebilir. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Saat 03:53 Mars-Kuzey düğüm görünümü, iletişimi çok zekice kullanmanın önemini vurguluyor. Şu andaki sıkıntılardan, zorluk ve engellerden kurtulmanız için, sert tepkilerde bulunmak veya tam tersine pes etmek yerine çıkarlarınızı düşünerek akıllıca hareket ederseniz hem isteklerinizi elde edersiniz hem de başkalarını kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Saat 11:12 Ay, burcunuzda ilerlediğinde, her işin üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizle barışık, detayların farkında olursunuz. İnsanlar sizi destekler. Titiz gözlem gücünüzle başarılı işler çıkarırsınız. Saat 14:25 Ay-Satürn görünümü, çocuk sahibi olma veya çocuklarımızla ilgili konulara ciddiyetle yaklaşırsınız. Olgun ve kendinizden emin şekilde hareket edersiniz. Aşkta ne istediğinizin bilincindesiniz. Doğru seçimlerde bulunabilir, ilişkide aradığınız güveni yakalarsınız. Her şeyin en olumlu, en güzel şekilde gerçekleşmesi dileğimle,

5 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düzen merakın bugün seni köşeye sıkıştırıyor. Senin kadar detaycı olamayan insanlar ile çelişebilirsin.

5 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde sevgiye dair atacağınız özel adımlarla, uzun zamandır ruhsal olarak bu kadar iyi olmadığınızı hissedebilirsiniz. Partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler ilişkinize de olumlu bir şekilde yansıyabilir. Sevgi ve mutluluk sizinle beraber olacak.

5 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Kendi gücünüzü ortaya koymak için sorumluluk alabilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizden hoşnut olacağınız, kontrollü davranmanın yararını hissedeceğiniz bir gün. Paraya yönelik konularda fikrinize başvurabilirler. Yardımınızı esirgemeyin.

5 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

5 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üşengeçliğiniz, söz verdiğiniz insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere harekete geçtikten sonra rahatlayacak ve hafifleyeceksiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizden haklı olarak özel ilgi beklersiniz. O yüzden kuaföre gitmek, kişisel bakımınızı tamamlamak, diyete başlamak için harekete geçin. Fark edilme merakınız olmasa da bugün yaptığınız iyilikler ya da yardımlardan dolayı övgü almak hoşunuza gider. Ayrıca hayatınızdaki önem verdiğiniz bir kadın için bir plan yapıp onu mutlu edecek. Sürpriz hazırlayabilirsiniz.

5 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

5 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 05" R
Ay
Oğlak
11° 58' 38"
Merkür
Koç
16° 33' 32"
Venüs
Koç
29° 47' 07"
Mars
Balık
28° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 38"
Satürn
Balık
16° 29' 17"
Uranüs
Boğa
22° 17' 27"
Neptün
Balık
28° 52' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 11"
Lilith
Başak
23° 13' 42"
True Node
Koç
15° 23' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>