Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilişki konusuna birebir denk bakan birine rastlama umudunuz, şansınıza fazla güvendiğinizi gösteriyor. Ama aşk yaşamınızın yakın geleceğinde parıltılar var. Özgür bakışınız, epeydir karşılığını arar gibi.

Kendinizi yeterince değerlendiremiyorsunuz. Vasıflarınızın bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle alakalı düşüncelerin çok azından haberdarsınız. Geleceğinizin aydınlığı gözleri kamaştırıyor.

Para idaresinde oldukça mahir oluşunuz, sizi birçok kaygıdan uzak tutabiliyor. Yakın bir zamanda para haberiniz var. Kısa bir sevincin arkasından uzun düşünceler, endişeler gelebilir.

Hayallerinizin arasına birçok imkansızı sokuyorsunuz. Hayallerinizin yaşamınızdaki itici, destekleyici etkisi sizi yanıltabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgilendiren bir konuda, aşmanız gereken bazı detaylarla karşılaşabilirsiniz. Bunları çözmeden konuyu bir bütün olarak göremeyebilirsiniz Bugünlerde iç dünyanız hareketli ve karmaşık. Herkesin hayata başka pencerelerden baktığını arada bir de olsa, unutabiliyorsunuz. Arkadaşlık konularındaki tutarlılığınız size sonsuz krediler sağlıyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları, nedenleri niçinleri bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü sizlerin gerek aşk hayatınız gerekse kişisel anlamdaki tüm kararlarınızı aklınız başında, seçici ve dikkatli bir şekilde ele almanızı sağlıyor. Geçmişte yaşananları unutmadan, geleceği tasarlamak lazım. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü sizin açınızdan rahatlatıcıdır. Evet, belki birçok şeyi kafanızın içinde kurcalıyor olabilirsiniz. Ancak bu durumu dert etmeyiniz. Çünkü bazen kurcalamak, yanlışa meydan vermemek için uygundur. Saat 17:22 Ay-Mars görünümünde, çevrenizle olan bağlantınız güçlü hale geliyor. Ne yapmak istiyorsanız arzu ettiğiniz şekilde yerine getirebilirsiniz. Kısa geziler, dostlarla bir araya gelmek veya kendinize göre bir planlamada bulunmak mümkündür. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, çevrenizle kurulan güçlü bağın işaretçisidir. Destekleyici sözler duyarsınız. İnsanları ikna kabiliyetiniz gayet yüksektir. Saat 19:40 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün şartlarına uyum sağlamakta zorlanıyorsun. Fikirlerin gerginlik yaşanmasına neden olabilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecan yaratan tanışmalar, aşkta hızlı gelişmeler, ciddi konuşmalar ve görüşmeler bekâr Başakların hayatına bu anlamda renk katacak. İlişkilerinizde netlik kazanmak istediğiniz her konu sizinle beraber olacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha şanslı olabilirsiniz. Kişisel işlerinizi ilerletmek açısından uygun koşullar içindesiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatlı heyecanlara kapılmanız çok doğal. Uzun zamandır beklediğiniz haberi bugün alacaksınız çünkü. Mutluluğunuzu saklamayın. Eğitimle ilgisi olanlar başarı çok yakın.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken iletişim açısından hoş ve renkli sürprizlere açık olmalısınız. İlginç ve sıradışı yaklaşım ve tarzınızla dikkat çekici olabilirsiniz. Ev ve aileyle ilgili konularda sürpriz haber ve tanışıklıklar gündeme gelebilir.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiklerinizle paylaşımlarınızı önemseyeceksiniz. Kararsızlıklarınızı geride bırakırsanız etkili planlar içine girebilirsiniz. Seçim yapmak bu kadar zor olmamalı.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim ev ortamında fırtına hissi veren ani kararlar almanıza neden olabilir. Özgürlük fikrinin dibine vurabilirsiniz. Evdekiler buna karşı çıksa da siz bildiğinizi okursunuz. Kalp kırmamaya dikkat edin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>