Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide yeterli gördüğünüz sorumluluklarınızın sınırlarını biraz genişletmeniz gerekiyor. Kıskançlıkları aşk hayatının zararlıları gibi görüyorsunuz. Bu doğru bir bakış da olsa, sevgilinizi rahatlatma zorunluluğunuzun önünde bir engel değil.

Bu günler içinde fazlasıyla önemli iki görüşmeniz var. Biri sizi birtakım sonuçlara ulaştırabilir. İş hayatınızdaki son gelişmeler sizinle çok ilgili değil, fazla ön plana çıkmanız gerekmiyor.

Bir para konusu, bugünlerde hoşlanmayacağınız düzeyde tartışılabilir. Para durumunuz yavaş, yavaş yoluna girecek. Bunda payınızın olabilmesi için masraflı sosyallikleri aza indirmeniz gerekecek.

Arkadaşınızı iyimserliğe yöneltmek yerine, başka çözümler aramanız gerekiyor. İş güvenliğiyle ilgili korkuları doğru çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kolayca teslim olan biri değilsiniz. Bu niteliğiniz bazı durumlarda ters tepkiler verebiliyor.Yakında özlem gidereceğiniz bir kavuşmanız var. Aile ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama bu, uzun vadede sizin kazancınız olacak.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar günümüz üç önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. Bizi baskı altında tutan ve kendimizi birilerinin esiri gibi hissetmemize neden olan her şeyden kurtulma arzumuzun göstergesi. Eski borçlar veya yenileri, eski ilişki sorunları veya ailevi meseleler, evimizle ilgili pürüzleri bir an önce hızlıca halletmek taraflısıyız. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, bir davanın lehimize sonuçlanması için atılacak adımların işaretçisidir. Ne zamandır arzu ettiğimiz bir şey yükselen cesaretimizle bizim olabilir. Bu görünüm, girişim yapılan işlerde başarı kazandırır. Maddi yatırım ve finansal kaynakların doğru kullanımı, büyümesi anlamına gelir. Yakınlarımızdan görülen bir desteğin, ailemizle ilgili uzun zamandır beklenen bir gelişmenin simgesi olan bu kavuşum bize insanları ikna edebilme gücü veriyor. Başarıyı yakalamada, fiziksel anlamda canlanmada, haksızlıklarla savaşmada bu enerjiden yarar görebiliriz. Yolculuklar, görüşmeler önümüzdeki günlerde arzu ettiğimiz şekilde gerçekleşebilir. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünüm etkisinde, konuşurken ayarımızı bilemeyiz. Bunun tek sebebi kendimizi koruma arzumuzdur. İş, ailevi ve ilişkilerde hoşgörülü davranmakta, düşünmekte zorlanabiliriz. Saat 05:51-15:14 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca incelemeye yol açabilir. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa eleştirebiliriz. Açık sözlü ve dürüst davrandığımızı düşünürüz. Oysaki bir başkası için bu tartışma konusu olabilir. İstemeden de olsa gerginlik yaşanabilir. Tabii ki boşluk etkisi hepimiz için geçerli. O nedenle birbirimize karşı nazik ve anlayışlı olmakta yarar görüyorum. Saat 15:14 Ay-Terazi burcu geçişiyle, değerlerimizi fazlasıyla önemseyeceğiz. Bu para veya ilişki anlamında olabilir. Eğer bir problem varsa mutlaka çözmek isteyeceğiz. Sevdiklerimize jest yapmak, onları mutlu etmek hoşumuza gidebilir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söz konusu olan maddiyat ve bunun size verdiği güven olduğunda öğle sonrasında kendinizi çok daha iyi hissedebileceğiniz enerjiler altında olabilirsiniz. Gerek sevdiklerinizle, gerek aşkınızla ya da yakın bir arkadaşınızla sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin beklentilerini hayal kırıklıkları ile sonuçlandırmamalısınız. Kişisel anlamda ruhunuzda eksik kalan yönler hayatınızda sorun olarak karşınıza çıkabilir. Olgunluğunuzu artık yakalamanız gereken bir dönem içindesiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kişisel işlerinizi tamamlamaya bakmalısınız. Öğle sonrasında harcamalar öne çıkabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İs teklerinizi gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı bir dönem yaklaşıyor.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki insanlar şans ve fırsatları sizin için yaratabilirler. Kısa yolculuklarda da şanslı olacaksınız ve bu etki hafta başında da devrede olacak.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın son gününde ruhunuzu dinlendirin. Haftanın bolluk ve bereketi sizi mutlu eder. Fakat kazandıklarınız hızlı bir şekilde harcamalarınıza gider. Sebebini bilmediğiniz bastırılmış öfke enerjisini spor yaparak üzerinizden atın. Arka planda size öfke duyan bir erkek olabilir.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 24' 26" R
Ay
Oğlak
11° 08' 36"
Merkür
Koç
16° 32' 24"
Venüs
Koç
29° 42' 29"
Mars
Balık
28° 55' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 46"
Satürn
Balık
16° 28' 57"
Uranüs
Boğa
22° 17' 14"
Neptün
Balık
28° 52' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 58"
Lilith
Başak
23° 13' 17"
True Node
Koç
15° 23' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>