Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başı buyruk davranışlar devamlı bir şeyleri eksiltiyor. Aldığınız kararları ona danışmanız konusunda daha fazla uyarı beklememelisiniz. Bazı tavırlarınızla, birtakım sorumlulukları unutmuş görünüyorsunuz.

Çok yönlü düşünceleriniz, yavaş, yavaş ilgi görüyor. Çok yakında verimli görüşmeler var. Bugün size özel olarak bir konuda danışılabilir. Konuyla ilgili donanımlı olduğunuz düşünülüyor.

Para beklediğiniz kişi, onun çevresindeki insanların engellemesiyle size sırt çevirebilir. Ama sıkıntılı dönemi bitiriyorsunuz. Önümüzdeki günlerde oldukça rahatlayacaksınız.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız olası bir yolculuktan bazı kayıplarla dönebilirsiniz. Çok umut bağladığınız beklentilerde, düş kırıklığını da bir ihtimal olarak kenarda tutmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir akraba ilişkinizdeki çözümsüzlük size gülünç geliyor, ama çözmek için inisiyatifi ele geçiremiyorsunuz. Başladığınız işi tamamlama alışkanlığınız bugünlerde biraz sekteye uğramış gibi. Bir zamanlama hatası yaptığınızın farkında görünüyorsunuz. Hafta sonunda tanıştığınız biri bugün bir ziyaret yapıp sizi sevindirebilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız önemli bir enerji etkinliğinde başlıyor. Saat 12:07 Güneş-Jüpiter görünümü, aşkta ve iletişimde size şans getiricidir. Yeni bir aşkın, uzun vadeli bir ilişkinin, güvenilir bir partnerin göstergesidir. İlişkide huzur ve emniyet duygusu yükselir. Sosyal ilişkileriniz güçlenir. Toplumsal hayatta,girişimi ve davalarla ilgili konularda başkalarını ikna etmenizde yardımcıdır. Bugünlerde yeni bir projeye başlamak, girişimde bulunmak mümkündür. İrademiz yükselir ve her zorluğun üstesinden geleceğimize dair inancımız artar. Çocuklarımızla ilgili meseleler, çocuk sahibi olmayla ilgili konular başarılı şekilde yürürlüğe konulur. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü, aşka olan güven duygumuzu büyüten bir enerjidir. Bir şeyleri kutlamak, dostlarla bir araya gelmek, sevdiğimiz aktivitelerde bulunmak için uygun bir zamandır. Sevdiklerimizi mutlu edecek her türlü güzelliğe hazırızdır. Aynı şekilde onlar da bizi mutlu edecek jestlerde bulunurlar. Problemli bir ilişki düzelir. Anlaşmazlıklar son bulur. Yeni bir aşk için adım atılır. Karşı cins üzerinde etkiniz bir hayli yükselir. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisinde, parasal işlerimizi halledeceğiz. Biz, geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa etmek istiyoruz. Riskten uzak, hakikaten mutlu olacağımız bir seçim yapmaktan yanayız. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, hem yeni bir girişimde bulunma hem aşk hayatınızla ilgili konularda arzularınıza uygun şekilde kararlar verme hem de güçlü bir adım atabilme yönünde cesaret verir. Kişi, hayatındaki baskı, sorun veya tıkanıkların giderilmesi yönünde kendine güvenir, inanır ve azimli olur.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olayları önyargısız değerlendirmekte zorlandığın bir gün. Maddi sorunlarla karşılaşabilirsin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızı iyi yönetmeniz gereken bir süreç. Gereksiz ve ani gelişen harcamalara karşı çok dikkatli olmalısınız. Günlük rutinlerinizin dışına çıkmanız gereken koşullar söz konusu olabilir.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işle ilgili konularda gelişmeler olabilir. Yetenekli olduğunuz işlerde destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını dahil etmek isteyebilirsiniz. Bu konuda üstlerinizden destek görebilirsiniz. Gün içinde parasal konular sizi daha fazla etkileyebilir. Yetenekli olduğunuz konuları maddi alana çevirmek için harekete geçebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söz konusu olan maddiyat ve bunun size verdiği güven olduğunda öğle sonrasında kendinizi çok daha iyi hissedebileceğiniz enerjiler altında olabilirsiniz. Gerek sevdiklerinizle, gerek aşkınızla ya da yakın bir arkadaşınızla sevgi dolu bir gün geçirebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel işlerinizdeki fırsatlar, sanatsal veya yaratıcılık gerektiren alanlarda güzel açılımlar sağlayabilir. Aşk hayatınızda yakın çevrenizdeki insanlardan destek alacaksınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırlı ve kararlı davranacağınız bir döneme giriyorsunuz. Duygularınızın yükselmesine rağmen düşünerek davranacak ve olayları bir kez daha gözden geçireceksiniz. Dostlarınızla haberleşmekten büyük bir keyif alacaksınız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız sizi sarsıyor ve planlarınızı değiştiriyor. Buna alışık olmadığınızı düşünüyor ve zaman zaman da korkuyorsunuz. Yaşamın hep kontrol altında tutulması fikrine nereden kapıldınız ki? Kendinizi serbest bırakın. Evinizle ilgili değişiklikler yapın. Bu değişiklikler sizi de rahatlatacak.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 31" R
Ay
Oğlak
05° 14' 27"
Merkür
Koç
16° 24' 55"
Venüs
Koç
29° 09' 38"
Mars
Balık
28° 34' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 33"
Satürn
Balık
16° 26' 34"
Uranüs
Boğa
22° 15' 43"
Neptün
Balık
28° 51' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 28"
Lilith
Başak
23° 10' 20"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>