Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Eylül 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gbi görmeğe başladığınızı fark ettiniz. Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı da çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz.

Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek. Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var.

Bugünlerde biraz rayına soktunuz. Bütçenize Ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı. Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalarınız.

Uzak bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü son saniyesine kadar yaşamak istiyorsunuz. Hareketli, gezmeyi çok seven birisiniz. Bu yanınızı yeterince tatmin edememekten şikayetçisiniz. Hafta sonlarını elinizden geldiğince bu tatmin için kullanmaya çabalıyorsunuz. Hafta içinde alacağınız bir haber, bazı arkadaş ilişkilerinizi askıya almanıza neden olabilecek. Tam bilgi sahibi olmadığınız bir meseleyi boşuna kuruyorsunuz.

1 Eylül 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 06:38 Güneş-Neptün karşıtlık etkisi altında Salı gününe uyanıyoruz. Aşk hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, sosyal ilişkileriniz anlamındaki konuları titiz bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Hayatı çok mu fazla irdeliyorsunuz? yaşamın güzelliklerini hissetmekte ve tadını çıkarmakta zorlanıyor musunuz? Aslında hedefiniz farklı bir hayat sürmek olduğu halde, rutin hale gelmiş bir yaşama mahkum olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. Eğer cevabınız evet ise, bu görünüm nedeniyle hayal kırıklığı duyabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bu hayal kırıklığı size yanlış kararlar aldırmasın. Sadece oturup ciddi anlamda kendinizi bir gözden geçirmenizde yarar var. Saat 08:05 Venüs-Mars kavuşumu, ailevi ilişkileriniz başta olmak üzere, kişisel anlamdaki girişimler, çalışma hayatınız ve sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde bilinçli olmamızda fayda var.  Venüs geri hareketi devam ederken, ani kararlar vermemek lazım. Aşırı gururlu ve abartılı davranmak yanlış olur. Saat 08:33 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 11:25 Ay-Venüs olumlu görünümü bulunduğunuz duruma geniş gözlüklerle bakmanız halinde bir çıkış yolu bulmanızı, rahatlamanızı  sağlar.  Burada yapmanız gereken kesinlikle inat etmemek, ortam şartlarına göre düşünmektir. Moralinizi bozmayın. Gün doğmadan neler doğar dostlarım. Saat 11:37 Ay-Mars olumlu görünümü,  yapılması gerekenleri  cesaretle ele almanın önemini gösteriyor. Ancak burada önemli bir çizgi var. Siz kendinize ne kadar güveniyorsunuz? Eğer kendinizden kuşkunuz varsa, tabii ki olayların üstüne gitmeniz kolay olmayabilir. Böyle bir durumda suskun kalabilir, her şeyin kendiliğinden yoluna girmesini de bekleyebilirsiniz. Bu enerji aile, eş veya bir başka kişi nedeniyle kendinizi baskı altında hissetmenize de yol açabilir. Saat 19:38 Ay-Uranüs kavuşumu, dışa belli edilmeyen bir öfkenin işaretçisidir. Kişi kendince çıkış yolları bulup rahatlamak ister. Ancak rahatlayamadığında stres altına girer ve en ufak bir tersliğe tahammül etmez. Haksızlığa, yanlışlığa tahammül göstermekte zorlanırsınız. Bu görünümün ardından 2 Eylül saat 12:02 olana dek boşluk etkisindeyiz. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,  

1 Eylül 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayal kurmakla uygulamaya geçmek farklı şeyler. Kafanızda her ne varsa, düşünmeyi bırakıp ilk adımları atmaya ne dersiniz? Size ültimatomlarda bulunan, neyi yapıp neyi yapamayacağınızı söyleyen kişiler olabilir. Genel anlamda gelişiminize faydası olan işlerle uğraşmalı, entellektüel ve dünya görüşü olarak ilerlemenizi , bilginizi arttırmanızı sağlayacak aktivitelere katılmalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal ve hukuki başlıklı konularda hareketlilik yaşanabilir. İstediğinizi alabileceğiniz veya isteklerinizin gerçek olabileceği günlerdesiniz. Dolayısıyla, hızla ilerlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım kararsızlık, istikrarsızlık dalgınlık, unutkanlık etkisi bugün de devam ediyor. Otorite konumundaki kişiler yanılabilir, lüzumsuz tavırlar geliştirebilir, hayalperest davranışlar içerisine girebilir veya yanlış kararlar verebilirler. Otorite konumundaki kişilerle(eş, öğretmen, yönetici, baba, patron v.b) ilişkilerde olumsuz bir hava hakim olabilir(birkaç gün geçerli). Su başlıklı konular da gündem de. Ancak, gün sevgi temalı ilişkiler açısından sürprizlere açık ve hoş vaatler içerisinde. Sevgimizi gösterebileceğimiz, sevdiğimizi ve sevildiğimizi hissedebileceğimiz bir gündeyiz. Duygularımızı coşkulu şekilde ifade edebilir, farklı ortamlarda farklı şeyler yaşayabiliriz. Yeni tanışmalar mı? Neden olmasın? Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Eylül 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde yoğun olmakla birlikte kendinizi hapsedilmiş hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız zamanlar var. Kontrolünüzü kaybedip yanlış kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde ikili ilişkiler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde koşullar daha akıcı.

1 Eylül 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili bir mutluluğa şahit olacaksınız. Bunu sizin de yaşamamanız için hiç bir neden yok. Tercihlerinizi iyi yapmanız yeterli.

1 Eylül 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi mükemmel derecede ifade edebileceğiniz, içinizdeki merhametli ve sevgi dolu yanları insanlara gösterebileceğiniz son derece şanslı ve olumlu bir gün. Yeni flörtler ve yeni insanlarla tanışma sözkonusu olabilir. Kendinize güveniniz tam ve duygularınızla mantığınızın eşit olarak dengeli bir şekilde çalıştığını biliyorsunuz. Bugün istediğiniz bir şeyin gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok.

1 Eylül 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın aşk hayatınızda ya da yaratıcılığa dayalı işlerinizde sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Başkalarını dinlerken bugün önemli görüşmelerden kaçının.

1 Eylül 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınıza ilişkin minik aldanmalar, hayal kırıklıkları, düzensizlikler oluşabilir. Özel hayatınıza ilişkin önünüzü görmekte zorlanabilir, kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ya da gerçeklerin aslında sizin zanettiğiniz gibi olmadığı karmaşık ilişkilere çekilebilirsiniz, ilişkilerde hem özel hem sosyal ilişkilerde hayal kırıklıkları oluşabilir.

1 Eylül 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

1 Eylül 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 45' 49" R
Ay
Oğlak
02° 21' 47"
Merkür
Koç
16° 21' 35"
Venüs
Koç
28° 53' 30"
Mars
Balık
28° 24' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 31"
Satürn
Balık
16° 25' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 43"
Lilith
Başak
23° 08' 53"
True Node
Koç
15° 25' 13"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:56

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>