Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimseye açamadığınız, ama hiç de saklayamadığınız bir kıskançlığınız var. Bir arkadaşınızın sevgilinizle gizli aşk oyunları içinde olduğunu sanıyorsunuz. Bunu sevgilinizle, ama ona inanmaya eğilimli olarak konuşmalısınız. Rahatlayacaksınız

Fazla hırslı biri çabuk kurulma zaafınızın farkında, sizinle oynayabilir. Bu zaaflarınız bir edilgen olduğunuzu göstermiyor. Ama abartı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor.

Parasal konularda oldukça tutumlusunuz. Bir planınız var. Bu planınızı gerçekleştirmek için biraz daha kemerleri sıkmalısınız. Yakın zamanda biriktirmeyi düşündüğünüz parayı biriktireceksiniz.

Kendi ürettiğiniz kurgularla yaşamamalı, aşk yaşamınızdaki problemi bir an önce çözmelisiniz. İşin üstüne giderseniz büyük mutluluk yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yersiz üzüntülere çok açıksınız bu günlerde. Daha geniş olmalısınız. Sizi üzmeyi düşünen biri yok. Farkında olunmadan yapılan kırıcılıklara çok takılıyorsunuz. Atmaya cesaret edemeyip devamlı ertelediğiniz bir adımı atma şansınızı yakında kaybedeceksiniz. Sorunlarınızı fazlaca açıp paylaştığınız bir arkadaşınız, sizin sorunlarınızı azaltabilecek birisi değil. Yeni bir sırdaş aramanız gerekiyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:05 Ay-Pluto görünümünde, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Saat 18:13-18:21 kısa süreli Ay-Boşluk etkisinin ardından Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu enerji, insanlarla ilişkinizin önemini işaret ediyor. Dengenizi bozabilecek her şeyden uzak durmak isteyeceksiniz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Saat 22:34 Ay-Satürn görünümü, bir şeylere ayak uydurmak yerine, kendimize göre zamanı geçirmek arzumuzdur. Ancak yine de birileriyle ilgilenmek zorunda kalırız. Hafta boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün senin için değişiklik zamanı diyor. Özellikle yaşam alanını değiştirmek, ailesinin yanından taşınmak isteyen bir Boğa burcuysan bugün detaylı araştırmalar yapabilir, konu ile ilgili yakın arkadaşlarınla iletişime geçebilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle güzel havanın tadını çıkaracağınız, kısa mesafeli bir yere gidebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik fikrinin aklına iyice yattığını fark edeceksin. Zevkine ve güzellik anlayışına güvenmen dekorasyon ve mimari konularına yönelmeni sağlayabilir. Öğrendiğin bilgileri, günlük hayatına da uygulamak isteyebilirsin. Bu durum yakın çevrenle ilginç sohbetler gerçekleştirmeni sağlayacak.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinden yana çok önemli olaylar gündeme gelebilir. Sorunlu bir ilişkiden kurtulmak ve yeni bir aşka yelken açmak için gereken tüm şartların sizden yana olması işlerinizi daha da kolaylaştırıyor.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız konuları daha yaratıcı hale getirmeniz mümkün. Kendinizi rahatça ifade edeceğiniz ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Uluslararası konuların gündeminizi etkilemesi olası. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma olabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan potansiyelinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, enerjinizi kontrol etmeniz biraz zor olabilir. Öfkeli ve gergin bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ya da kendinizi isteksiz, yorgun ve hasta hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın.

10 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

10 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 34' 35" R
Ay
Boğa
11° 09' 22" R
Merkür
Koç
21° 30' 33"
Venüs
Boğa
10° 05' 04"
Mars
Koç
05° 23' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 08"
Satürn
Balık
17° 11' 42"
Uranüs
Boğa
22° 46' 18"
Neptün
Balık
29° 07' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 02"
Lilith
Başak
24° 09' 20"
True Node
Koç
15° 22' 31"
Son Güncelleme : 07/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>