Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi geliştirmeye istekli olduğunuz halde bunu sağlayacak adımları karşı taraftan beklemeniz mutluluğunuzu geciktiriyor. Mizacınızdan kurtulun ve biraz şımarıklaşın, yüreğinizi sıkan tekdüzeliği aşacak ve karşınızdakine açılacaksınız.

Yaptığınız işi sonuna kadar götürme kararlılığı ve cesareti içinde olmanız, ekonomik başarınızın başlıca dayanağı olacak. Yaşamda her şeyin en iyisini hak edecek özellikleriniz nedeniyle sürekli genişleyen çevrenizhayatınızı da mükemmele doğru geliştirecek.

İşinizi geliştirmek ve bunun için yeni bir yatırıma girişmek zorunda kalabilirsiniz. Para bir dönem için hayatınızda önemli bir unsur haline gelebilir.

Borçlanmaktan ve denetlenemez taahhütler altına girmekten kaçının. Harcamalarınızı azaltmanız ve tasarrufa gitmeniz gereken bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşbirliğine yatkın biri olmanız önünüzdeki problemleri çözmede başkalarının size yardımlarını kolaylaştıracak. Ama çekingenliğinizi ve utangaçlığınızı yenmek zorundasınız. Yerli yersiz, ciddi davranıyor, çevrenizde gülmeyi bilmeyen bir insan izlenimi yaratıyorsunuz. Oysa neşelenmeye, gülmeye, sevince ve üzüntülerinizi başkalarıyla paylaşmaya şiddetle ihtiyacınız var.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, maddi-manevi açıdan sizi mutlu edici gelişme ve haberlerin işaretçisidir. Kendinizi en güçlü şekilde ifade edebileceksiniz. Planlarınız umduğunuz gibi gidecektir. Aşkta, hayatın her alanında fikrinize uygun, sizi memnun edecek adımları atabilirsiniz. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, başkaları tarafından takdir edilmenizi sağlar. size saygı duyulur ve el üstünde tutulursunuz. Başarılı işlere adım atabilirsiniz. Karşınıza fırsatlar çıkar, teklif alırsınız ve en doğru kararı verirsiniz. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, aşk hayatınız, çocuklar, zevkleriniz, sosyal ilişkileriniz anlamındaki konuları titiz bir şekilde gözden geçirmenizde yarar var. Hayatı çok mu fazla irdeliyorsunuz? yaşamın güzelliklerini hissetmekte ve tadını çıkarmakta zorlanıyor musunuz? Aslında hedefiniz farklı bir hayat sürmek olduğu halde, rutin hale gelmiş bir yaşama mahkum olduğunuzu mu düşünüyorsunuz. Eğer cevabınız evet ise, bu görünüm nedeniyle hayal kırıklığı duyabilirsiniz. Ancak ben derim ki, bu hayal kırıklığı size yanlış kararlar aldırmasın. Sadece oturup ciddi anlamda kendinizi bir gözden geçirmenizde yarar var. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkide uzlaşmazlık, bazı meselelerin yanlış anlaşılması, abartılması gibi durumlara neden olur. İster istemez biraz çatışmalar görülür. Yakınlarınızdan biriyle ilgili özellikle kardeşle alakalı konularda uzlaşmazlık yaşanabilir. Sakin ve ılımlı şekilde yaklaşmakta yarar var. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne, olduğundan daha erken başlayabilirsin. Bu yüzden çevrene karşı biraz tahammülsüz olabilirsin. İş yerinin öncü olduğu eğitimlere katılabilirsin. Bir yakının, maddi sıkıntısı nedeniyle senden borç isteyebilir. Birikim ve bütçe yapmak adına ideal bir günden geçiyorsun. Eşinin harcamalarında ya da aile içerisinde maddi planlamaları tek başına üstleneceksin. Yatırım yapacağın alanlarla ilgili profesyonel görüşler alabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin işleriyle ilgili gelişmeler, hepinizi sevindirecek. Eğitimi devam eden bir Boğa burcuysan, eğitimine daha fazla önem vermen gerektiğini anlayabilirsin.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizleri etki altında bırakacak bazı kişilerle aynı mekan içerisinde bulunabilir ve onların sözlerinden etkilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle paylaşım içinde olmak ya da ortak bir payda üzerinde birleşmek bugün güzel sonuçlara vesile olabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapmış olduğunuz işlerinizde kariyerinizi daha üst seviyeye çıkartmak için özverili çalışmalar yapacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle birlikte çalışmaktan keyif alacağınız zamanlar içerisindesiniz. Maddi olarak gelirinizi yükseltmek için farklı yatırım yolları araştırabilirsiniz. Göz önünde olmak, fark edilmek sizi motive edecektir.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YENİ girişimlerde bulunarak kendinizi kanıtlama ihtiyacı duyacaksınız. Hal böyle olunca hayatınız daha rutin bir hale gelebilir. İlgi alanınızla uğraşmanızda fayda var.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geleceğe yönelik isteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz. Yeni yatırımlarda bulunmak için harekete geçebilir, dikkatinizi parasal konulara yöneltebilirsiniz. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte uzak yol ve yolculukların kapısını aralayabilirsiniz. Önünüzdeki engeller ortadan kalktıkça daha rahat hareket edebileceksiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü yalnız mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirmek size iyi gelir. Zira sosyal ilişkilerinizde herkes kendi fikrinin peşinden giderek sonucu gelmeyen tartışmalara girişir. Bu da sizin gibi dünyevi değerlerle yetinmeyi bilen biri için hem yorucu hem de anlamsızdır. Spa, masaj, yoga, resim atölyesi, müzik kursa gibi aktivitelerle vaktinizi doldurmak enerjiyi pozitif kullanmanıza yardım eder.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 05" R
Ay
Boğa
08° 00' 52" R
Merkür
Koç
21° 19' 37"
Venüs
Boğa
09° 49' 10"
Mars
Koç
05° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 06"
Satürn
Balık
17° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 45' 33"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 20"
Lilith
Başak
24° 07' 54"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>