Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize onun sizden beklediği ölçüde güven veremiyorsunuz. Doğal ve zararsız bulduğunuz bazı yakınlaşmalar, onun kafasında sorulara yol açıyor. Ona duyduğunuz sevgi sizi daha dikkatli olmaya yöneltecek.

Mesleki bir konuda bir iddialaşma içersindesiniz. İnatlaştığınız kişi bugün haklılığını size ispat edecek. Buna birkaç kişinin tanık olmasından son derece rahatsızlık duyacaksınız.

Para durumunuzda herhangi bir yenilik yok. Ama sevindirici bazı olası gelişmeler görünüyor. Bugünlerde beklemediğiniz şekilde bir rahatlama dönemine girebilirsiniz.

Sizi bildiğiniz konuda sürekli uyaran kişi sizin iyiliğinizi istiyor. Onu dikkate almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunda gerçekleşecek bir olayın sonucu hakkında girdiğiniz bahsi kazanacaksınız. Size bugünlerde uzun bir yol görünüyor. Çok istekli gitmeyecek, ama memnun döneceksiniz. Akraba ilişkilerinizde yakında mutlu bir olay yaşanacak. Siz bu mutlu olayın sonunu pek o kadar hayırlı görmediğiniz için, bu mutluluğu nezaketen paylaşacaksınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi gününe dün olduğu gibi Ay-Aslan burcu seyriyle adım atıyoruz. Bu enerji, insanlar üzerinde etkili olmanızı sağlayıcıdır. Ağırlığınızı hissettirirsiniz. Birisi canınızı sıktı veya size baskı uyguladı diyelim. Karşınıza geçip, ben böyle düşünüyorum geri adım atmaya da niyetim yok diyerek tavır alabilirsiniz. Saat 16:32-17:30 arasında Ay-Boşluk etkisi, ailevi konular üzerinde veya hayatın genelinde kısa bir süreliğine bir güvensizlik hissi yaratabilir. Kişi başardıklarını unutur, başaramadıkları üzerinde gereğinden fazla hatta abartılı düşünür. Oysaki sakin olmak, bu kısa saatler arasında yenilik anlamında kararlar almamak, moralinizi güçlü tutmaya çalışmak son derece önemlidir. Saat 17:30 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, aşk hayatınızla ilgili konularda etkili mantıklı şekilde hareket etmenin önemini gösteriyor. Her konuyu en ince detayına kadar görebilmenizi ve risk almadan isteklerinizi elde edebilmenizi sağlayıcıdır. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünümü, her konuda dikkatli ve titiz düşünmenin göstergesidir. Farklılık aranır ancak riskli işlere kalkışılmaz. Kişi, kendisi için neyin doğru ve yanlış olacağını bilerek hareket eder. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, olgun davranmanın, sorunları mantıklı şekilde çözümlemenin işaretçisidir. Doğru ve yerinde kararlar verilir. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünüm, ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerektiğini bize söylüyor. çevremizdeki insanlar ne kadar güvenilir, bir sıkıntımız olduğunda, bu kişiler bizi yarı yolda bırakırlar mı yoksa gerçekten yardımcı olurlar mı? Bunları anlamak lazım. Ayrıca sağlığımıza da özen göstermemiz gerekiyor. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini sadece günlük rutine ayak uydurmakla sınırlı tutmayacaksın. İlişkilerin renklenirken, hayatına özellikle ortak ilgi alanlarını paylaştığın, fikirlerine önem verdiğin yeni insanlar katılacak. Sosyal hayatındaki hareketlilik, bonkörlüğü de beraberinde getirebilir. Ancak harcamalarında aşırıya kaçman, zor günler olarak sana dönüş yapabilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, hiç beklemediğin birinin itirafı karşısında ne yapacağını şaşırabilirsin. Meraklı yapın, seni daha fazla araştırmaya itiyor. Yakınlarınla iletişim kurmakta zorlanabilirsin. Anlaşılmayı beklemek yerine onlara da kulak vermen gerekiyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dostluk ilişkilerinde gerçekleri anlayabileceğiniz önemli bir zaman dilimi. Bazı şeyleri susup sineye çekmeniz gerekebilir. Bazen her şeyi bilmemek daha iyi bir seçenek olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha yapıcı hissedebilirsiniz. Enerjinizi belirli bir konuya odaklamaya çalışmalısınız. Eve yönelik, ailevi konular da önemli olabilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL açıdan kendinizi mutlu hissetmeniz sizin elinizde. İlişkisi olan Boğalar partnerleriyle anlaşma yoluna gidebilirler. Güçlü bir aşk ilişkisi süreci ile karşı karşıyasınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızı ve enerjinizi farkında olmadan ya da gereksiz yere tüketmekten sakınmanız gereken bir gün olabilir. Özellikle yanınızda çalışan ya da size yardımcı ve destek olan kişilere karşı daha sabırlı olmalısınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu sizin ortak paylaşımlar alanı olan 8. evinizde gerçekleşiyor.Yaklaşık 6 aydır sürdürdüğünüz ikili ilişkilerinizin finansal yönünü mercek altına almaya ihtiyaç duyarsınız. Ayrıca yabancılarla olan bağlantılar gündeme gelebilir. Devam eden mahkeme süreçlerinde önemli kararlar alınabilir. Eşinizin kazanç durumunda değişiklik gündeme gelebilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 11' 59" R
Ay
Boğa
05° 28' 34" R
Merkür
Koç
21° 10' 55"
Venüs
Boğa
09° 36' 20"
Mars
Koç
05° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 39"
Satürn
Balık
17° 09' 50"
Uranüs
Boğa
22° 44' 57"
Neptün
Balık
29° 06' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 46"
Lilith
Başak
24° 06' 45"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>