Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Parterinizin sizden ilginç bir beklentisi var. Onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklandığını anlatmakta güçlük çekeceksiniz.

İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz.

Ekonomik kriz kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. Ama ihtiyaç duyduğunuz şeylerin üzerindeki etiketler her gün değişiyor. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir.

Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bir işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

9 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 9 Eylül saat 21:02 Başak Burcunda doğacak Yeniay, burcunuzda olumlu bir görünüm yapacak. Yöneticisi Merkür de Başak burcunda ilerlediği için tabii ki, ilişki kararlarının doğru ve son derece olumlu şekilde verilmesini sağlayacaktır. İnce eleyip sık dokuyacaksınız. Partnerinizin hayata bakışı, felsefesi, tutkuları, ilişkiye gösterdiği özen ve önem sizin için kriter olacak. Bekar Boğalar için yeni bir tanışma, yoğun duygularla örülü bir Yeniay yaşanacak. Venüs de Akrep burcunda ilerlediği için ilişkide sahiplenme olgusu öne çıkıyor. Sevdiğinizden kopmanız veya ondan vazgeçmeniz pek kolay değil. Eğer ilişkide sorunlar varsa, bunların tümü dikkatlice ele alınacak. Ayrılmak yerine, daha fazla bağlandığınızı hissedersiniz. Yabancı bir ülke veya başka şehirde yaşayan biriyle tanışabilirsiniz. Eğer sevgiliniz, eşiniz sizden ayrıysa (iş veya eğitim, v.b sebeple) birbirinizi özlersiniz. Bu Yeniay, sizlerin karşı cins üzerinde fiziksel ve ruhsal olarak etkili olmanızı sağlar. Çekici tüm özellikleriniz, sözel ikna gücünüzle etkilemeyeceğiniz kişi yoktur. Çocuk sahibi olmak, çocuklarınız varsa onların eğitim veya özel sorunlarını çözümlemek kolaylaşır. 16, 21 Eylül tarihleri ilişki,ortaklığı, çalışma hayatıyla ilgili karar veya gelişmeler açısından yararlıdır. Mutlu pazarlar dileğimle,

9 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk gezegeni Venüs bugün itibari ile karşıt burcunda hareket etmeye başlıyor. Daha önce yaşamış olduğun bir olayı bugün tekrar yaşayacaksın. Eğer evli bir Boğa burcuysan hafta sonu gündemine bir anda eşinin ailesi gelebilir. Bu durum pek hoşuna gitmese de hayır diyemeyeceksin. Kardeşin yahut kardeşin gibi gördüğün kişinin istekleri, onunla farklı birçok mesele üzerinde beyin fırtınası yapmanı sağlayabilir. Bugün zamanını daha çok işlerine ya da gündelik konularına yöneltirsen, entelektüel açıdan kendini iyi hissedebilirsin. Daha da geliştirmek istediğin yeteneklerinin üzerine gidebilirsin.

9 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün tamamen kendinize ayırmak isteyeceğiniz bir gün olabilir. Yakın çevrenizdeki dostların yaşadığı olaylara müdahale etmeden sadece onları dinlemeniz gerekebilir aksi takdirde kaybeden taraf siz olabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Başak burcundaki yeniay, sevdiklerinizle ilgili konulara işaret ediyor. Hayattan daha çok zevk alabileceğiniz günlerdesiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YORGUN olsanız bile güzel amaçlar uğruna çalıştığınız gerçek. Çevrenizdeki her şeyi daha güzel hale getirebilme yeteneğiniz var. Ancak sağlığınızı ihmal etmeyin.

9 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeni ay aşka dair ve sevdiklerinizle ilgili yeni gelişme ve başlangıçları vaat ediyor. Ayrıca bugün burç değiştiren burcunuzun yöneticisi Venüs önümüzdeki dönemin sizin açınızdan daha mücadele dolu ve hırslı geçebileceğini gösteriyor.

9 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunun 17. derecesinde meydana gelen Yeni Ay, çocuk, hobi, eğlence, sosyal ilişkiler, yaratıcılık alanınızda meydana geliyor. Göksel aşıklardan Venüs'ün de Akrep burcuna geçmesiyle yeni başlayan ilişkilere adım atarsınız. Başak burcundaki Merkür de yeni gruplara tanışacağınızı gösteriyor. Diğer yandan çocuğunuzun becerilerini çok geliştiren kararlar alabilirsiniz.

9 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

9 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 58' 23" R
Ay
Boğa
17° 06' 43" R
Merkür
Koç
21° 51' 46"
Venüs
Boğa
10° 35' 20"
Mars
Koç
05° 42' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 13' 40"
Uranüs
Boğa
22° 47' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 22"
Lilith
Başak
24° 12' 04"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 08/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>