Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkinizin de önemsediği özgürlük duygusu, birçok ilişkide olduğu kadar zedeleyici değil. Birbirinizi zorlamadığınız ve zaman, zaman birbirinizden ayrı sosyallikler yaşayabildiğiniz için ilk günkü heyecanınız sürüyor.

İşlere odaklanmanız gerginliğinizi azaltabilir. Daha ölçülü ve uygarca birilişkisi kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu şekilde bir süre katlanmak zorunda kalacağa benziyorsunuz.

Bugünlerde içinizde bir savurganlık arzusu var. Ama sıkıntılı günler kapınızı çalabilir. İyi vakit geçirmek istemenizin yanı sıra cömertliğinizi kanıtlama çabası içinde gibisiniz.

Kimi uyarılardan etkilenmemekle iyi yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aranızın açık olduğu biri, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak isteyecek. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir. Bir rastlantı sonucu bugün yaşamınıza girecek yeni insanların, çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi gününe, saat 10:29 Ay-Güneş görünüm etkisinde adım atıyoruz. Birikimlerinizi değerlendirmek adına kısa vadeli ancak kazandırıcı olanın tespitinde önem taşır. İleriye yönelik olarak umutlarınız yükselir. Saat 14:42 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine analiz, odaklanma ve gücünüzü kanıtlamak yönünde size kuvvet kazandırır. Saat 19:03 Ay-Merkür görünümü, hesapsız harcamalardan uzak durmanız gerektiğini işaret ediyor. Bu saatlerde bir sonraki gün için yapılacakları gözden geçirmek yararlıdır. Saat 22:37-10 Haziran saat 07:04 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sorun kaldıracak halimiz yoktur. İnsanların huzurumuzu kaçırmasından hiç hoşlanmayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, bir projeye ortak olabilirsin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle sözel alanda kendinizi ifade ederken kullanacağınız sözcükler sizin için yol gösterir nitelikte olacaktır. Zira bazı sert sözcüklerden ve özellikle kırıcı davranışlardan uzak durmanız gereken bir gün. Çalışma ortamında yaşayacağınız bazı gerginlikler işiniz ile ilgili önemli bir soruna neden olabilir.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı kontrol edilemeyen ve gizli kalan koşullar söz konusu olabilir. Gereksiz riskli işlere girmemelisiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız keyifli haberler neşelenmenize neden olacak. Bekar Kovalar hırs yapıp sakın biten bir ilişkinize dair planlar yapmayın, üzülen siz olursunuz. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız insanlarla tekrar mücadele içine girebilirsiniz. Yüksek özgüveniniz hata yapmanıza neden olabilir. Duygularınız kıpır kıpır bu aralar. Daha sakin kalmanızda fayda var.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olaylar kontrolünüz dışında hızla akarken dalgınlık, ihmal ve unutkanlıktan kaynaklanabilecek aksaklık ve kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Her şeye yetişmenin zor olabileceği bir gün.

9 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizin maddi planlamaları önem kazanabilir. Yapmanız gereken işleri ihmal etmeyin. Günün ilerleyen saatlerinde kendinize bolca vakit ayırabilirsiniz.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat etmeye devam ederken sizin rüyalarınızı harekete geçirecek. Duygusal yaralarınızı sarabilir, annenizle olan anlaşmazlığınızın altında yatan nedenleri ortaya çıkarabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir gündesiniz. Migren, üst solunum yolu hastalıklarına karşı duyarlı olabilirsiniz. Doğada vakit geçirin.

9 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>