Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hızla gerilerde kalan bitmiş ilişkinizden hala kopamadığınız, garip bir bağınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bu, yüreğinizin hala dolu olduğu gibi bir izlenim bırakıyor çevrenizde.

Doğal yeteneklerinizihayatınızda bir anahtar gibi kullanabiliyorsunuz. Aksayan her işin arkasında bir gevşeklik ya da beceriksizlik olduğu yolundaki inancınız, gün geçtikçe biraz daha esniyor.

Müsriflik anlamında harcamalarınız pek olmuyor. Paranızı çok dikkatli kullanıyorsunuz. Bu özelliklerinizle hayatın bir kısmını da kaçırdığınız düşünülüyor. Ama hiç oralı bile olmuyorsunuz, tarzınızdan memnunsunuz.

Aşk hayatınızda büyük bir yanılsama içersindesiniz. Sizi hala geçmişe bağlayan bir şey yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız. Son derece zararlı bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi günümüz saat 05:05 Ay-Satürn kavuşum etkisinde başlıyor. Duygular ciddileşiyor, sorumluluklar önemseniyor, günlük işlerimiz dikkatli bir şekilde yapılıyor. Güne adım atarken, kendimize güvenimiz gayet yüksek olacak. Öyle çok sıcak davranmasak da, sevdiklerimizin varlığını önemseyeceğiz. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, elimizde olmadan yaşanan ve bizi zorlayan kişi ve durumları işaret ediyor. Biz ifade etmeye çalıştıkça, sanki birileri anlamamakta ısrar ediyor. Böyle bir durumda sinirimizi boşaltmak da kolay olmayabilir. Bu saatlerde elden geldiğince sakin olmaya çalışalım. Kolay değil ancak bizim beyaz dediğimizi başkası siyah anlayabilir. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, başkalarından(aile-arkadaş-eş v.b) elde edilen gelirler veya başkaları vasıtasıyla yapılacak işlerle ilgili aceleci kararlar verilmemesi, biraz zamana yayılarak düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Bu işler olmayacak demiyorum. Ben derim ki, hem düşünün hem de sabırlı olun. Bu görünüm, güvenilir kişilerle yola çıkmanın ve ancak onlara itimat etmenin iyi olacağını gösteriyor. Saat 14:56 Güneş-Pluto görünümü, hedeflerinizi, ideallerinizi gerçekleştirme yönünde gayet arzulu olduğunuzu gösteriyor. Böyle bir etki altında kişi, güçlü ve etkin biri olmak isteğiyle dolu. Hem sosyal hayatta sevilen, elde tutulan biri olmak istiyor hem de konusunda deneyim sahibi, herkesin danıştığı biri olmak niyetinde. İşte bu enerji eğitimdenbaşvurularına, genel olarak arkadaşlık ilişkilerinde ve dış dünyada sizi güçlendiriyor, dayanıklı hale getiriyor. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, huzur verici duygu ve paylaşımlara işarettir. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilere bağlı olman, hayatlarına müdahale etmene neden olabilir. Evde köklü değişiklik yapabilirsin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimde yaşadığınız sorunların nedenini tespit etmeye çalışacak ve daha çok kendi içinize yönelmeyi tercih edeceksiniz. Bu noktada tepkilerinizi baştan ayağa gözden geçirmeli ve özellikle yanlış zamanda yanlış kişilere karşı verdiniz tepkileri düşünmelisiniz. Belki de sizin en çok ihtiyacını duyduğunuz şey sağduyudur. Tepkilerinizle değil mantığımızla hareket ettiğini sürece olaylarda tarafsız olmayı bırakacak ve doğru yolu bulacaksınız. Bu noktada duygularınızın esiri olmaktan vazgeçin. Bekâr boğalar içinse geçmişten gelen haberleşmeler gündemimizde önemli bir yer edebilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında duygusal açıdan karışık koşullarla, endişelerle karşılaşabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişecek olay ve kişilere karşı mümkün olduğunca tepkisiz davranmanız için uyarıyor sizleri. Yaşananlar müdahil olmayı seçerseniz sağlıklı kararlar alamayabilir ve başkalarının etkisiyle hiç te size uygun olmayan tercihler yapabilirsiniz. Bugün sezgilerinizin sesine kulak vermeli ve sağ duyulu davranmayı elden bırakmamalısınız. Hızlı gelişmeler başınızı döndürebilir. Önemli toplantı ve görüşmeleri daha sonra gerçekleştirmeniz sizler için çok daha olumlu olacaktır. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana verdiğiniz değer ve saygının ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha anlayacağınız hoş bir jestle karşılaşabilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne yoğun duygular ile başlayacaksınız ve hareketli bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz fakat ortaya koymanız pek kolay olmayabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarına anlayışla yaklaşacağınız bir gün olacak. Çevrenize iyilik yaparken, kendi isteklerinizi küçümsemeyin.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı hızlandırmanız gerekebilir. Parasal konulara yönelik gelişmeler olacak. Biraz karamsar bir tutum içinde davranmanız mümkün. Moralinizi yüksek tutun ve duygularınızı sevdiğinize yansıtmayın.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatınızdaki hoşunuza gitmeyen bazı gelişmeler veya ailevi sorumluluklarınız dolayısıyla yüklenmek zorunda kalacağınız görevler sinirinizi bir parça bozabilir. Tepkiselliğinize dikkat etmeli, ani, duygusal hareketlerden kaçınmalısınız.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 22" R
Ay
Oğlak
09° 45' 20"
Merkür
Koç
16° 30' 34"
Venüs
Koç
29° 34' 47"
Mars
Balık
28° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 19"
Satürn
Balık
16° 28' 24"
Uranüs
Boğa
22° 16' 53"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 37"
Lilith
Başak
23° 12' 36"
True Node
Koç
15° 23' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>