Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize olan duygularınız herkesin ilgisini çekiyor. Birbirinizi şımarttığınızı düşünenler de var. Bugün sizi ne kadar sevdiğinizi belirtecek bir davranışta bulunabilir. Siz de karşılığını vermekten kaçınmayacaksınız.

Yakın bir dostunuzla yaşadığınız dayanışma altından kalkması zor gibi görünen sorunları kolayca aşmanıza neden oluyor. Bu işbirliğiniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Ekonomik olarak da önemli gelişmeler olabilir.

Kısa bir süre önce yaşadığınız sıkıntı artık geride kaldı. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugünlerde ödeyebilirsiniz. Gelecek günlerde önemli bir ferahlama yaşayabilirsiniz.

İstediği her şeyi gerçekleştirmeye alışan bir yakınınız sizi yönetmeye çalışıyor. Onu kırmadan istediklerine direnmeniz zor gibi gözüküyor. Bugünlerde ondan uzak durmanıza yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde pratik zekanız tıkandığınız konularda size olumlu sonuçlar getirebilir. Bunlarla ilgili alabileceğiniz somut öneriler var. Önem verdiğiniz kişilerle dayanışmalarınız olacak. Bugün cesaretinizi sürekli ön planda tutmaya çalışacaksınız. Sık aralıklarla yapacağınız ikili görüşmelerde belli aşamaya getirmek istediğiniz konular var.

6 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 6 Mart saat:10:34-23 Mart saat:03:19 tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş bazı günler gerginliğe neden olabilir. Boğa'ların olumlamalarda bulunmalarını, stresten uzak durmalarını, zihinlerini daha güzel şeyler için kullanmalarını tavsiye ederim. Kolayca gerginleşebiliriz veya bir şeyleri düşünürken sadece kendi işimize gelecek şekilde ele alabiliriz. Buna dikkat etmek lazım. 23 Mart-15 Nisan tarihleri arasında Merkür-Koç burcunda gerileyecek. Maddi konularda görüştüğünüz insanlara dikkat etmeliyiz. Gizli işler, gizli görüşmelerden kaçınmakta yarar var. Gün boyunca şans hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrene karşı ketum davranacağın bir gün olacak. Yetiştirmen gereken önemli işler stres yaratabilir.

6 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duygusal temaların daha ön planda olacağı, sevdiğiniz kişiden beklenmedik güzel adımların alınacak gayet coşkulu bir gün olabilir. Sevmenin ve sevilmenin bu kadar güzel olduğunu ilk kez iliklerinize kadar hissedebilir ve karşınızdaki kişiyi hayatınızın vazgeçilmezi olarak görebilirsiniz. Karşınızdaki kişiden göreceğiniz fedakârlıklar ve duygu dolu sözler sizleri yaşama karşı daha da güçlendirecektir. Zamanı geldiğinde de ciddi kararlar almaktan çekinmeyin.

6 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün var olan yakın ilişkilerinizde bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde dengeler değişecek ve dönüşecek. Karşınızdaki kişilerden size karşı duran, rekabetçi tavırlar görebilirsiniz. Hızlı ve sert karşılıklar alabilirsiniz. Bu da ilişkilerinizi gözden geçirmenize sebep olabilir. İlişkide yaşananlarla ilgili farkındalıklarınız artabilir. Sezgilerinize güvenin.

6 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün enerjinizle hemen her şeyin üstesinden gelerek olumlu gelişmeler yaşayacağınıza işaret etmekte. Maddi manevi şanlı bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar fırsatlar sizleri karşılamakta.Özel yaşamınızda ise eş yada sevgilinizle yeniden aşk tazeleyebileceğiniz ilişkinizi güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Beraberliği olmayan Boğa'lar ise fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin yoğun ilgisi üzerinize olacak.

6 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili geçici kaygılar hissedebilir, enerjinizi tam olarak ortaya koyamayabilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, ilişkiler konusunda fırsatlar elde ederken, daha kaliteli iletişim kurabilir, teklif ve davetler alabilir, kaygılarınızın yerini güvene bıraktığını fark edebilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi kendinize saklayabilir, konuları dillendirmenin önemli olmadığını görebilirsiniz. Önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın ve büyük işlere kalkışmayın.

6 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür 14 Mayıs'a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Gündelik hayatınızda anlam veremediğiniz hızlı bir tempoya geçiş yaparsınız. Hakkınızda arkadan konuşulan laflar canınızı sıkabilir. Hiç birine kulak asmayın. Hepsi kısa sürede etkisini yitirecektir. Evinizde geliştirdiğiniz bir proje üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

6 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz veya aile yaşamınız ile ilgili hoşunuza gidecek gelişmeler olacaktır. Sizden yaşça büyük akrabalarınız bazı maddi desteklerde bulunabilirler. Onlardan, eviniz için beğeneceğiniz bir hediye almanız da ihtimal dahilindedir.

6 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 07' 26" R
Ay
Oğlak
07° 15' 51"
Merkür
Koç
16° 27' 24"
Venüs
Koç
29° 20' 55"
Mars
Balık
28° 41' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 42"
Satürn
Balık
16° 27' 23"
Uranüs
Boğa
22° 16' 15"
Neptün
Balık
28° 52' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 59"
Lilith
Başak
23° 11' 21"
True Node
Koç
15° 24' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>