Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Seviliyorsunuz. Size de bu ilişkide daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor. Aşk ilişkiniz gerginliğinizden etkilenmiyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var.

Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için fazla zorluyorsunuz. İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor.

Kendinizi çok sıkmanız gereksiz. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız.

Çoktandır ihmale uğrattığınız aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor. Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Boğalar ilişkide -Ben haklıyım tarzında davranışlar gösterir veya bu yönde bir alışverişte bulunmayı tercih ederler. Ayrıca bu seyir, erotizm duygusunu yoğunlaştırır. İlk bakışta aşk dediğimiz ancak gizli sürdürülen, temelinde cinsellik olan ilişkiler yaşanabilir. Birlikte olduğunuzu kişiyle aranızdaki ten uyumu beraberliğin özünde büyük bir yüzdeye sahiptir. Sorunları çözme biçiminiz veya ilişkinizi sağlam bir temele alma ihtiyacınız bu paylaşıma bağlı gibidir. Sorunlu bir ilişkiniz olsa dahi, eğer birbirinize karşı tutkuluysanız beraberlik devam eder. Bu enerji Boğa gibi cinsellik konusunda gayet güçlü bir burcun, ilişkideki problemleri bu dürtü çerçevesinde değerlendirmeye alması mümkünse de, ben Boğaların yine de ayakları yere basacak şekilde düşünecekleri kanaatindeyim. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarını dile getiriş şeklin çevren tarafından kibirli bir davranış olarak algılanabilir. Eski konular gündeme gelebilir.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde yaşadığınız her konuda sorunların nedenini dışarıda bulmak yerine bazen kendi içinize yönelmeniz ve nerede hata yaptığınızı bilmeniz gereklidir. Bazen hayattaki seçimlerimiz de bize bilmeden sorunlar yaşatabilir. İşte bu noktada durmamız gereken ve kendimize sormamız gereken soru da şudur: Ben nerede sürekli aynı hatayı yapıyorum? Kendi kendinizi bu cevabı bulduğunuz takdirde sorunların çözümlerini önce içinizde arayacak sonra dışarıda arama yoluna gideceksiniz. Bunu tespit etmek sorunları çözme konusunda maksimum fayda sağlayacaktır.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca anlaşmalar ve ortaklı işlerle uğraşabilirsiniz. Bu konuları çözüme bağlamak için epey çaba harcayabilirsiniz. Dengeleri sağlamak için çabalarken karşınızdaki kişileri çok da zorlamamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi biraz da onların yerine koymaya bakın. Yoksa akşama doğru ipleri kopma noktasına getirebilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda olabildiğince verimli olacağınız fırsat ve imkanlar söz konusu. İş görüşmelerinizde gizliliğe önem vermeli ve tamamlayıp uygulamaya geçinceye kadar kimseye bişeyden bahsetmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal dengeleri sağlamakta zorlanabilir, Eş yada sevgilinizin size olan tutumundan rahatsızlık duyabilirsiniz. Size karşı saldırgan ve kırıcı bir tutum sergileyebilir. Ne sessiz kalıp sizi kırmasına izin verin nede tartışmayı alevlendirecek davranışlar sergileyin. Dengeyi sağladığınız takdirde sorunlar aşılacaktır….

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda, miras, nafaka, burs ve prim gibi konularda ani olumlu gelişmeler yaşayabilir, paranızda artış sağlayacak konularla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar ve uyuma açık olduğunuz bugün, akşam saatlerinde aile büyükleriniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili konularda duygusal olarak incinmeye açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Tutkularınızla hareket edebilir, gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Merkür 14 Mayıs'a kadar Koç burcuna geçiş yapıyor. Gündelik hayatınızda anlam veremediğiniz hızlı bir tempoya geçiş yaparsınız. Hakkınızda arkadan konuşulan laflar canınızı sıkabilir. Hiç birine kulak asmayın. Hepsi kısa sürede etkisini yitirecektir. Evinizde geliştirdiğiniz bir proje üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle aranızda son derece hoş bir uyum oluşabilir. Onlara karşı sahip olduğunuz görevleri yerine getirmekten çekinmeyecek, hatta bunu zevkle yapacaksınız. En zor problemleri bile tatlılıkla halledebilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 57" R
Ay
Oğlak
05° 47' 32"
Merkür
Koç
16° 25' 35"
Venüs
Koç
29° 12' 43"
Mars
Balık
28° 36' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 15' 52"
Neptün
Balık
28° 51' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 36"
Lilith
Başak
23° 10' 36"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>