Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süre düşünüp kararınızı verdiniz. Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kaldı. Bunun farkında olduğunuz için yaratıcılığınız ve enerjiniz de had safhada. Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz.

Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile bağlarınızda ileri derecedeki düşkünlük küçük sorunlar yaratabiliyor. Bu ilişkileri daha sorunsuz yaşayabilmeniz için, karşılıklı olarak birbirinizden daha az beklentili olabilmeniz gerekiyor. Güven verici kişiliğiniz, özellikle yakın ilişkilerinizde görevsizlik kararı aldırabilir. İnsanlar sorunlarını kolayca size devredebilirler.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter gerileyecek. Bu sizlerin özel veyaamaçlı ortaklıkları, evlilik gibi uzun süreli ilişkileri, sözleşmeye dayalı işleri tekrar gözden geçirmenizi sağlayan bir süreçtir. Buna ben manevi bir iç gözlem dönemi olarak bakıyorum. İnsan en iyi kendini tanır sözünden yola çıkarak, bu süreçte siz de ilişkilerde değer verdiğiniz kriterleri, hangi insanları kendinize çektiğinizi, bu anlamdaki tutkularınızı veya zayıflıklarınızı gözden geçireceksiniz. Geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana bu konularda ne gibi gelişmeler yaşandı, kararlar verdiniz? Evliyseniz mutlu musunuz, sorunlarınız varsa bunları nasıl çözümlemek gerekiyor, birortaklığınız var mı, bu ortaklıkla ilgili durum nedir? Bunları da ele alacaksınız. Bu dönemde yavaşlayıp, kendimize sorular soracağız. Derinlemesine düşüneceğiz. Kendimizle yüzleşeceğiz. İlişkiye bakış açımızı yeniden ele alacağız. İlerlemeyen, sorun yaratan noktaları sen ve ben demek yerine biz diyerek gözden geçireceğiz. Evlenmek istiyorsak, boşanmayı düşünüyorsak, birortaklığı kuracaksak bu kararımızın ileride sorun çıkarmaması adına inceleyeceğiz. Bu gözden geçirmeler sağlam, tutarlı, bilinçli ve manevi anlamda doğru yolda ilerlemek adına olumlu olacak. Sadece kendi açımızdan bakma zamanı değildir. Ortaklaşa yapılacak her türlü ilişki ve bağlantının güçlü olması için gerileme süreci gayet faydalı ve olumludur. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem özel, hem dehayatında dengeyi sağlamak için çaba harcıyorsun. Eşinin sorunları gündemde olacak.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal yaşamda yaşadığınız bazı hayal kırıklıkları ve kötü deneyimleri tekrar yaşayabileceğiniz korkusuyla bazı şeyleri yapmaktan kendinizi alıkoyabilirsiniz. Bu korkunun sizin önünüze set kurmasına izin vermeyip yaşamda başımıza gelen her olayın tecrübe için olduğunu kabul edip kendinizi yapacağınız şeylere karşı güvenli hissetmelisiniz. Finansal sorunlarınıza odaklanıp yapabileceğiniz işler ile bilgi toplayıp bir an önce yola çıkmanız ve kendinizi bu anlamda rahatlatmanız gereklidir. Aksi takdirde korkularınızın üstüne bir de finansal sorunlarınız eklenecektir.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sıkıntı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ön plana çıkabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Abartılı davranışlar sergilememeye özen gösterin.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın durgun kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bitti dediğiniz geçmişte kalan bir sevgili tüm samimiyeti ve pişmanlığı ile sizden aşkınız için bir şans daha isteyebilir.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde karşınıza çıkan fırsatları gözden geçirebilirsiniz. Hızlı ilerleyen işlerinizde engeller ve sıkıntılarla karşılaşırsanız bazı konular henüz oturmamış anlamına gelebilir.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. İkili ilişkilerinizde aradığınız tutku ve sahiplenme duygusu size yetmeyebilir. Karşınızdaki kişi kıskanç tavırlarıyla siz bu dönemde yorabilir. Diğer yandan geçmişten gelen sırlar su yüzüne çıkacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aniden parlayabilir, çevrenizi yakıp yıkabilirsiniz. Sabırlı yönünüzü öne çıkarmalısınız. Aksi takdirde, kendinize bile haksızlık etmeniz, kendi benliğinizle sert biçimde çatışmaya başlamanız mümkün olacaktır.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 03' 23" R
Ay
Oğlak
06° 20' 38"
Merkür
Koç
16° 26' 15"
Venüs
Koç
29° 15' 47"
Mars
Balık
28° 38' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 43"
Satürn
Balık
16° 27' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 00"
Neptün
Balık
28° 51' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 45"
Lilith
Başak
23° 10' 53"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>