Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşk ilişkiniz fazla sıcak değil. Partnerinizi çok sık yargılıyor ve neredeyse her olumsuzluktan onu sorumlu tutuyorsunuz. Daha yapıcı bir başka yöntem izleyebilirsiniz.

Enerjiniz sınır tanımıyor, işinizi bugünlerde her şeyin üstünde tutuyorsunuz. İşlerin çokluğundan yakınmıyorsunuz. Soğuklar iyice gelmeden yapacağınız kısa bir izin size iyi gelecektir.

Tasarrufçu biri olmanıza rağmen para sıkıntınız var. Ama sıkışıklığınızı yakında bir ölçüde azaltacaksınız. Bu birazda mucizevi gelişmelerle gerçekleşecek. Ağır borçlara girmiş olmanıza kızıyorsunuz.

Her şeyi yeterince önemsiyor, ama sağlığınızı biraz gözden kaçırıyorsunuz. Bugünlerde buna biraz dikkat etmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev yaşamınızda değişim düşünceleriniz, bugünlerde harekete dönüşebilir. Sık aralıklı ziyaretlerle geliştirmeye çalıştığınız bir oluşumda. sizi yalnızlık içinde bırakabilecek yanlışlar içindesiniz. Bugünlerdeki aşırı koşuşturmacılığınızı biraz frenlemeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırıp özel isteklerinizi öne çıkarmanız sizin için yararlı olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Yaşamın doğal döngüsü içinde olan biteni gözden geçireceğiz. Sözgelimi ayrılıklar, yokluklar, yoksunluklar, yarım kalmış hayatlar, nasıl olduğunu anlamadan geçen yıllar, maddi kayıplar gibi. İşte bu kayıplara Jüpiter yönetimindeki Ay penceresinden baktığımızda aslında bizleri ne kadar da olgunlaştırdığını düşünebiliriz. Saat 03:33 Ay-Venüs görünüm etkisinde, psikolojik ve bedensel açıdan güçlü olmak isteriz. Azimli, kararlı ve ne olursa olsun yolumuzdan dönmek niyetinde değiliz. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, alacak-vereceklerin gözden geçirilmesini sağlıyor. Bu saatlerde tartışmalardan kaçınmak gerekir. Eğer sıkıldığımız bir mesele veya bir haber alırsak hemen sinirlenmeyelim. Şöyle bir üzerinde mantıklı şekilde düşünelim. Bir çıkış yolu bulabiliriz. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Elini taşın altına koymak istemeyeceğin bir gün. Risk taşıyan konular için kendini riske atmamaya kararlısın.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gerekyaşamınızda gerekse ev yaşamınızla ilgili olaylarda ortak paylaşımı gerektiren konularda saygılı olmanın önemini daha iyi kavrayacak ve bireysel hareket etmenin bazen ne kadar bencilce olduğunu düşüneceksiniz. Toplumsal yaşamın gereği olarak hareket etmediğimiz sürece hiçbirimizin kazanamayacağını her zaman bir parçamızın eksik kalacağını anlayacak ve bundan sonraki davranış biçiminizi buna göre değiştireceksiniz. Aynı zamanda başkalarının da bu düşüncenize ortak olmasını bekleyeceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda endişe duyduğunuz konular gündeme gelebilir. Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Gün içinde size kriz çıkarabilirler. İş hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Mücadele gereken konulara karşı daha özverili davranmanız gerekebilir. Başarı için daha çok çaba sarf etmeniz gerekebilir.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sabah saatlerinde gelecek duygusal süprizlerle mutlu olacağınızı müjdeliyor sizlere farkındalığınız artıyor ve yaşamın güzellikleri ile kuşatılıyorsunuz. Maddi manevi zorlu bir süreç arkanızda kalıyor ve siz yeni başlangıçlara yol alıyorsunuz.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi ve planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi olacak. Yakınlarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak olacak.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alacak-verecek dengesi devrede olabilir. Yapacağınız ortak harcamalara kolay tepkiler verebilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle bir araya geleceksiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken, ortak paylaşımlar alanında yaşayacağınız zorlukları gündeme getirebilir. Uzun zamandan beri beklediğiniz borç ve alacaklarınızla alakalı beklediğiniz haberi alabilirsiniz. Mahkeme sürecinizle ilgili bir gelişme olabilir. Yurt dışı yatırımlarınız hareketlenecektir. Eşinizin geliriyle alakalı alacağı bir karar önemli olabilir. Annenizin ruhsal sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte hızlı, sabırsız ve aceleci davranabileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Farkında olmadan ya da yanlışlıkla istenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz, ilişkiler konusunda hassasiyetler ortaya çıkabilir. Ayrıca maddi konularda da daha temkinli davranmanız gerekebilir, bazı kayıplar söz konusu olabilir.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 57" R
Ay
Oğlak
09° 39' 47"
Merkür
Koç
16° 30' 27"
Venüs
Koç
29° 34' 16"
Mars
Balık
28° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 13"
Satürn
Balık
16° 28' 21"
Uranüs
Boğa
22° 16' 52"
Neptün
Balık
28° 52' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 36"
Lilith
Başak
23° 12' 33"
True Node
Koç
15° 23' 41"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>