Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sorunlarınız bugün de devam edecek. Sevgilinizle konuşmak istediğiniz şeyleri konuşamamanın sıkıntısını yaşayacaksınız. Sürüncemede giden ilişkinizin devamı konusunda endişeleriniz olacak.

İş yaşantınızda şanssız bir gündesiniz. Bugün bazıgörüşmelerinden üzgün ayrılabilir, katılacağınız toplantılardan beklediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Bugünile ilgili konular genel olarak size rahatsızlık verecek.

Parasal konularda beklemede olacağınız bir döneme girdiniz. Bazı yatırımlar yaptınız ve bu yatırımların maddi karşılığını bekliyorsunuz. Bugün yatırımlarınızın takibi ile meşgul olabilirsiniz.

Bugün zaman zaman sinirlenmenize yol açacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklemediğiniz gelişmelere maruz kalabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi heyecanlandırabilir ve harekete geçirebilir. Gün içinde sinirlenmenize yol açacak bazı olaylarla karşılaşabilir ve bu olaylara karşı vermeniz gereken tepkileri veremeyebilirsiniz. Akşam saatlerinde aile büyükleriniz ile bir araya gelmeniz ve onlarla bazı konular hakkında konuşmanız muhtemel.

5 Ağustos 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 00:50 Ay-Jüpiter karşıtlık etkisinde, huzuru önemsiyoruz. İlişkide, ayıran taraf değil, toparlayan, yoran değil yorgunluğu alan, zorlukta kaçan değil, yanımızda kalanla mutlu olacağımızı biliyoruz. Buna göre kendimizi ve beraberliğimizi gözden geçireceğiz. Saat 03:48 Ay-Neptün görünümü, hem huzur duygusu veriyor hem de güven hissi yaratıyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 09:58 Ay-Merkür görünümü, evimiz, ailemiz, kişisel anlamdaki ihtiyaçlarımızı hatırlatıyor. Bunların mutlak halledilmesi gerekliliği bizi düşündürüyor. Saat 10:03 Ay-Pluto görünümü, derinlemesine yapılan incelemelerin, kendinizi garanti altına almak adına son derece kararlı bir şekilde hareket edeceğinizin göstergesidir. Küçücük şeyler bile bizi mutlu etmeye yetecektir. Ruhunuz huzur, sakinlik, rahatlık, mutluluk arayışındadır ve buna ulaşması gayet kolay olur. Pazar günümüzün huzur ve güvenlik içinde geçmesi dileğimle,

5 Ağustos 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Hayatındaki sorunların etkisini daha net bir şekilde hissetmen mümkün. Gün içerisinde karşılaştığın durumlar seni kendi şartlarını tekrardan sorgulamaya itecek. Bugün kendini ifade ederken, farklı algılara sebep olabilirsin. Kiminle ne konuştuğuna daha çok dikkat etmende fayda var. İlişkisi olan yahut evli bir Boğa burcuysan, bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Eğer hayatında radikallik istiyorsan, değiştirmeye korktuklarından başlamalısın. Kendini bir adım daha öteye taşımak için harika günlerdesin. Akşam saatlerinde enerjinin düşük olduğunu hissedebilirsin. Tükettiğin yiyeceklere biraz daha dikkat etmen gerekiyor.

5 Ağustos 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili beklemiş olduğunuz sevindirici ve güzel gelişmeleri yaşayabilir ve nihayetinde sabrınızın sonucunu almış olmanın mutluluğu ile hareket edebilirsiniz. En yakın zamanda ailenizle tanıştırmak ve onların da onayını almak istiyorsunuz.

5 Ağustos 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıl ve duygu arasında kalabileceğiniz bazı durumlar, açmazlar gündeme gelebilir. Olayların daha hızlı ilerlemesi pek mümkün olmayabilir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLETİŞİMDE zorlanabilirsiniz. Belli konularda anlaşmaya varılmadan önce çok iyi düşünülmelisiniz. Yanıltıcı kişilerle kırşılaşabilirsiniz. Sezgilerinizi devreye sokmalısınız.

5 Ağustos 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı sakin ve istediğiniz gibi sürdüreceksiniz. Çok hoş fırsatlar karşınıza çıkabilir fakat, karar vermeniz yine de zor olacak. Kafanızı karıştıran durumları henüz çözümlemiş değilsiniz. Tartışmalara girmeyin.

5 Ağustos 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken birkaç gündür üzerinizdeki ataleti, yorgunluğu atma fırsatınız olabilir. İlişkilerde ibre sizin tarafınızda, istek ve beklentilerinizi paylaşabilir, düşüncelerinizi daha rahat ve açık şekilde dile getirebilirsiniz. Cesur olacaksınız.

5 Ağustos 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu açı sizin aradığınız güven ve huzuru hayatınıza taşır. İdeallerinizi gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirme fırsatı yakalarsınız. Duygularınızı akılcı ve objektif bir biçimde değerlendirmekte zorlansanız da sonunda hislerinizin sizi yanıltmadığını anlarsınız. Deniz kenarında vakit geçirmek iyi gelecektir.

5 Ağustos 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde aşırı hassaslığınız yüzünüzden okunuyor. Yoğun duygularınızla başınız dertte. Neden herşeyi biraz oluruna bırakmıyorsunuz? Yaşadığınız anlardan keyif alın. Etrafınızda zevk alacağınız çokşey var. Ama siz görmüyorsunuz.

5 Ağustos 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>