Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu gününüzügörüşmeleriyle geçirirken uzaktaki sevgilinizde yüreğinizin bir kenarını yakmaya devam edecek. Onun ruhuna ulaşamadığınızı düşünüyorsunuz ama sizde ona yeteri kadar açık davranmıyorsunuz.

Çalıştığınız ortamdailişkileriniz karşılıklı güven çerçevesinde yürüyor. Anlayamadığınız veya yetiştiremediğiniz konularda arkadaşlarınız size yardımcı oluyor. Siz de bu iyilikleri istismar etmeden daha öz verili çalışmalısınız.

Parasal konularda tutumlu ve dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. Elinize geçen parayı harcarken dikkatli olmalı özellikle borç vermekten kaçmalısınız.

Pek çok işinizi yarım bıraktığınız için bugün büyük biryoğunluğu yaşayacaksınız. Plansız bir yaşamın zorluklarını sık sık çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarının değer yargılarına ne kadar aldırmaz gözükseniz de çevrenizden övgü almak sizi mutlu ediyor. Bugün yakınlarınızla kurduğunuz sıcak ilişki sayesinde anlayışlı ve olumlu bir ruh hali içerisindesiniz. Sorunları büyütmek yerine uzlaşmacı bir tavır içinde bulunacaksınız. Böylece de yeni maddi ve manevi kazançlar elde edeceksiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 04:32 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, iki konu önemli hale geliyor. Birincisi endişeden uzak bir şekilde parasal konularda düşünmek, ikincisi aşk hayatınız veya günlük aktivitede yapılacak işleri gerçekçi bir bakış açısıyla ele almak. Mali konularda bir taşla iki kuş vurmak istiyorsanız piyasanın durumunu gözden geçirin. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, hedefe yönelik bir şekilde ilerlemenizi sağlayıcıdır. Bilgi ve deneyimlerinizin, yeteneklerinizin uygun şekilde değerlendirilmesi, maddi ve manevi anlamda duruma bakılarak karar verilmesi yönünde önem taşıyor. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ev satış-alış, kiralama, ailenizin ihtiyaçları, kültürel aktiviteler, okumak, bilgilenmek, görmek, gezmek, keşfetmek amaçlı harcamalar olabilir. Nereye ne verdiğinizi ve elinizdekini nasıl değerlendireceğinizi bilirsiniz. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Motive olmakta hiç zorlanmayacağın bir gün seni bekliyor. Çalışma ortamında rekabete halinde olduğun kişilerin seni tartışmaya çekmelerine izin vermeyeceksin. Gün içerisine ödemelerle ilgili parasal konular gündeme gelebilir. Fevri davranmak yerine, olayları daha derinden düşünmen gerekiyor. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan, daha önce tanıştığın kişi, seninle iletişime geçerekteklifinde bulunabilir. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinle yaptığın planı iptal etmek zorunda kalman, aranızda sorun çıkmasına neden olabilir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha çok kendinizle vakit geçirmek isteyebilir ve kendinize zaman ayırarak daha önce ertelediğiniz işleri yapma girişiminde bulunabilirsiniz. Aynı zamanda dış görünüşünüze de önem vererek birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda değiştirmek istediğiniz konularla ilgili endişeli bir tutum içinde olabilirsiniz. İş yerinizde sorumlu olduğunuz konularda daha hırslı olmanız söz konusu olur. Elektronik aletlerde teknik sorunlar yaşamanız mümkün. İletişiminizin aktif olacağı bir gündür. Kontrolünüz dışında gelişen durumlarda ruh halinizde dalgalanmalar olabilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız her işareti dikkatli inceliyor ve üzerinde düşünülmesi gerekenleri çok iyi yorumluyorsunuz. İçiniz coşku ve huzur dolu. Partnerinizle uyumlusunuz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eve ve aileye dair konularda özgüvenli duruşunuz ve cömert tavrınız beklediğiniz sonucu getirmediğinde bugün moralinizi bozmamaya çalışmalısınız. Ölçülü ve kontrollü davranmayı ihmal etmemelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız parasal alışverişlerinizle, parasal konularda mantıkla hareket ederek başlayacak. Eğitime ve kendinizi geliştirmeye yönelik üstlendiğiniz sorumluluklar bu hafta içsel gerilimlere neden olabilir. Özel ilişkilerinizde abartıdan, cesur hareketlerden olumlu faydalanmaya çalışın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürmeye devam ederken bazı endişeler duyabilirsiniz. Karşılaşacağınız bazı durumlar yüzünden kafanız karışabilir. Dikkatinizi bir tek konuya odaklamaya çalışın. Enerjiniz yüksek.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 53" R
Ay
Oğlak
08° 16' 41"
Merkür
Koç
16° 28' 40"
Venüs
Koç
29° 26' 34"
Mars
Balık
28° 45' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 46"
Satürn
Balık
16° 27' 48"
Uranüs
Boğa
22° 16' 30"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 14"
Lilith
Başak
23° 11' 51"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>