Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin düzgünlüğü küçük, küçük sorunları göz ardı etmenize neden olabiliyor. Ama bu sorunlara takılmamanızın da ayrı ayrı getirileri var. Başarı tek taraflı değil.

Önümüzdeki günlerde oldukça sevineceğiniz, harika bir toplantınız olacak. Size sadece hırsa kapılıp acelecilik etmemek düşüyor. Bu fırsatla yepyeni planlar içine girebilirsiniz.

Birkaç fırsatınız var, iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Bu fırsatlardan özellikle biri sizi oldukça fazla sevindirebilir. Parasızlık günleriniz nihayet gerilerde kalıyor.

Önünüzdeki günler içersinde bazı ataklarınız olabilir. Bununla ilgili belirtiler var, ama görebilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önceden planladığınız alışverişi iptal etmeye yönelebilirsiniz. Bunu çok iyi düşünmeniz, birçok şeyi bu alışverişe bağlı olarak planladığınızı unutmamanız gerekiyor. Size önceden verilmiş olan bir söz bugünlerde yerine getirilecek. Gecikmiş bu söze karşı yaptığınız küçük anlaşmada, beklentilerinizi ötesinde kazanımlarınız olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 06:07 Ay-Venüs görünümü, her meseleyi derinlikli ve titiz şekilde ele almamızı sağlar. Özellikle aşk hayatımız veortaklıklarında etkilidir. Saat 08:26 Ay-Jüpiter görünümü, mükemmel bir gün geçirmek için planlar yapmanızı ve bunu uygun şekilde ilişkilerinizi düzenlemenizi sağlayıcıdır. Saat 12:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, işlerinizi yoluna koymak için birilerine karşı anlayışlı olmak gerekebilir. Kimsenin hatırını kırmak istemezsiniz. Ancak takdir edilmiyorsanız bir hayli içerlersiniz. Temizlik, düzen, güzellik, estetik gibi konulara önem verirsiniz. Saat 16:23 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız aşkın anlamını, sevgilinin nasıl davranması gerektiğini, yaşadıklarımızın bizde kalan izlerini öylesine mercek altına alır ki, aşk varsa da, yoksa da böylesi bir inceleme altında soluk alamaz hale gelir. Oysaki diğer yanımız, güzel bir paylaşım, belki birkaç dostla sohbet, şöyle bir rahatlamak arzusuyla doludur. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Kasım 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir eğitim programında eğitim alarak günü geçirebilirsin. Kariyerine odaklanman bencilce bulunabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinçaltınızdaki farkındalık, kişisel ilişkilerinizde dengeli bir görünüm sağlar. Uyumsuzluğa neden olan herhangi bir ilişki dinamiğini veya olumsuz giden olayları açıkça göreceksiniz.

12 Kasım 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Kaybolan eşyalar söz konusu olabilir.

12 Kasım 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda çok çalıştınız. Şimdi iyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız..

12 Kasım 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

12 Kasım 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aşk hayatınız ön planda olacak. Diğer yandan katılmanız gereken sosyal ortamlar, 2 taraf arasında dengeyi oturtmanızı biraz zorlayabilir. 

12 Kasım 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Başak burcunda seyahat ederken dostlar ve arkadaşlarınız sizin için seferber olacaklardır. Belki de size güzel bir sürpriz yaparak, hafta sonu partisi verirler. Yeteneklerinizi geliştirmek için bir atölye çalışmasına katılabilirsiniz. Roman yazmaya başlamak, blog açmak, internette araştırma yapmak için harika bir pazar olacak.

12 Kasım 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

12 Kasım 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 23" R
Ay
Koç
23° 27' 05" R
Merkür
Koç
20° 31' 14"
Venüs
Boğa
08° 35' 47"
Mars
Koç
04° 28' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 05"
Satürn
Balık
17° 05' 52"
Uranüs
Boğa
22° 42' 06"
Neptün
Balık
29° 05' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 05"
Lilith
Başak
24° 01' 18"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>