Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Sabırlı olmaya görünürken, sabırsızlığınızı gizleyemiyorsunuz. Aceleci davrandığınız ilişkilerde belli bir zaman sonra problemler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişime açık biri olduğunuz kadar, sürekli kendinizi tekrarlayan yanlarınız da var. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinizde taşıdığınız size anlamsız gelen sıkıntının, birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorunun yanında, sürekli ertelediğiniz bir temel sorunu bir arada yükleniyorsunuz.

13 Nisan 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:28 Ay-Mars görünüm etkisinde güne adım atacağız. Sosyal ilişkilerinizi güçlendiren bu enerji, hem güzellikleri hem başarıyı önemsemenin işaretçisidir. İşimde, evimde huzur bulayım, mutlu olayım diye düşünürsünüz. Saat 03:09 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, hayallerimizi, sezgilerimizi güçlendiren bu enerji bizi huzurlu kılacaktır. Pozitif yönde destekleyecek, ılımlı bir şekilde güne adım atmamızda yardımcı olacaktır. Gayet olumludur ve rahatlatıcıdır. Saat 03:57 Ay-Venüs görünümü, çevremizle olan bağımızı güçlendirir. Bulunduğumuz ortamı güzelleştirmek, huzurlu hale getirmek isteriz. Saat 14:16 Ay-Pluto görünümü, size, yardımcı olacak güçlü kişilerin işaretçisidir. Dış dünyada sosyal ilişkiler, eğitim,konularında derinlikli analizde bulunabilir, hangi yolun doğru ve köklü olacağını bilerek ilerlersiniz. Saat 14:27-14 Nisan saat 06:26 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu saatler arasında dürüstlük ve doğruluk, huzur ve güvence olguları üzerinde düşünürüz. Mevcut durumumuz sıkıntılı ise, bunu nasıl düzeltebileceğimizi, eğer huzurlu isek, bunun sürekli olmasını isteriz. Ruh halimizde iniş ve çıkışlar olsa da, olumsuz düşünmeyiz. Mutlaka her şey yoluna girecektir düşünürüz. Sizi mutlu edecek haberler almanız dileğimle,

13 Nisan 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem hareketli, hem de eğlenceli bir gün. İşini severek yapıyorsan, takviye eğitim araştırmaları yapabilirsin.

13 Nisan 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda kendinizi rahatlatmanız gereken bir gün. Zihinsel aktivitelerinizin oldukça yorucu olması sizi manevi anlamda rahatlatacak konulara yönlendirecektir. Sosyal çevre ve arkadaşlarınızla yapacağınız gizli oluşumlar güne damgasını vurabilir. Bu noktada sırlarınızı paylaştığınız kişilere karşı dikkatli olmalısınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde harcamalarınıza dikkat etmeniz gerebilir. Bugün biraz daha kendinizle vakit geçirmek, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Gizemli ve mistik konular ilginizi çekebilir. İlerleyen saatlerde kendinizi çok daha rahatlamış hissedeceksiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayalini kurduğunuz önemli bir projenizi hayata geçirmek için kendi yakınlarınız ve dostlarınız aracılığı ile tanıdığınız insanlardan destek alabilir farklı alanlarda da başarıyla boy göstermeyi başarabilirsiniz. Beraberliği olmayan Boğa'lar sürpriz bir beraberlik söz konusu olabilir. Bu beraberliği karşınızdaki kişinin ısrarcı tavırları sonucunda kabul etmeniz büyük pişmanlıkları beraberinde getirebilir. Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç acele etmemelisiniz. İş hayatınızda yaşadığınız engeller ve başkalarının ön plana geçme isteği ile size karşı yapılan haksızlıkların farkına varılacağı haklılığınızın ortaya çıkacağı bir süreçtesiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Nisan 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İnsanlar hayatınızla ilgili önemli konularda size yardımcı olmak isteyebilirler. Gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız.

13 Nisan 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songününü arkadaşlarınızla geçirin. Konserler, müzeler, galeriler keyif alacağınız mekanlar arasında sayılabilir. Hafta sonu için kısa bir tatili de bugünden planlayabilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli etkileri, bir sözleşmeye atılabilecek bir imza veya ekstra gelir kapısı açabilecek olan bir işin kovalanması şeklinde ortaya çıkabilirler. Diğer bir önemli etki ise, sosyal ortamlarda yapacağınız hoş sohbetler olabilir. Bu sohbetlere, yeni tanıştığınız insanlar da katılabilir ve diyaloglarınız güzel bir ilişkinin temellerini atabilir. İlişkilerinizin yolunda gideceği bu hafta içerisinde, sosyal çevreniz yoluyla fırsatlar da yakalayabilirsiniz. HİÇhesapta olmayan birteklifi, bu haftanın etkileri altında, sizi şaşırtmamalıdır. Sosyal gruplar içinde bulunmak, size bir güven duygusu verse de, gruplarla değil, bireylerle olan etkileşimlerin size daha iyi geleceğini aklınızdan çıkarmayın. Özellikle de insanların size hem iş, hem de özel yaşamla alakalı fırsatlar sunabileceği bu dönemde... Çevrenizdeki bir kişinin sizinle, diğer kişilere göre biraz daha fazla ilgilendiğini fark edebilirsiniz.

13 Nisan 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 09' 54"
Ay
Kova
20° 03' 28"
Merkür
Koç
17° 41' 04"
Venüs
Boğa
03° 12' 27"
Mars
Koç
01° 06' 23"
Jüpiter
Boğa
24° 22' 33"
Satürn
Balık
16° 43' 54"
Uranüs
Boğa
22° 26' 59"
Neptün
Balık
28° 57' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 34"
Lilith
Başak
23° 32' 12"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>