Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden beraberlik kararınızın memnuniyetini dostlarınız da paylaşıyor. İlişkinize çocukça nedenlerle ara vereli epey zaman oldu. Heyecanlısınız. Size küçük bir armağanla geleceğini biliyorsunuz

Epeyce bir zamandır büyük bir yoğunluk içindesiniz. kendinizi dinlendirmeyi düşünüyorsunuz. Sizden daha yetkeli biri tarafından bugün beklenmediğiniz bir şekilde övüleceksiniz. Bu daha güzel bir gün geçirmenizi sağlayacak..

Bir araya getirdiğiniz topluca parayı kullanacak yer arıyorsunuz. Bir sonuca bağlayabilirseniz, ucunda refah görünüyor. Birkaç arkadaş bir para konuşması içindesiniz.

Bazı nedenlerle kendinizi baskı altında hissediyorsunuz, ama bugünkü kararlarınızı bu baskıları dikkate almadan vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaş topluluğu içinde büyük çelişkileriniz var. Topluluğun bireyleri sizin için ayrı bir değer taşıyor. Bu yüzden günlerdir bu çelişkilerle yoğruluyorsunuz. Aile içinde çok önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Kafanızın karışık olduğu bir gününüzdesiniz, özel bir konuda size aktarılan bilgilerin doğruluğundan emin olmaya çalışıyorsunuz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Ay-Terazi burcunda, insanlarla olan ilişkimiz her anlamda önemlidir. Dengenizi bozabilecek olandan uzak durursunuz. Çünkü kafanızın karışmasını, moralinizin bozulmasını istemiyorsunuz. Elinizden geldiğince herkesin ortak bir noktada buluşacağı şekilde düşünebilirsiniz. Sözgelimi bir problem varsa, bunu deşelemek ve üzerine gidip içinden çıkılmaz bir hale getirmek yerine, hemen halledip huzur bulmaktan yana olabilirsiniz. Saat 04:57 Ay-Venüs kavuşumu, huzur ve sevgi yönünde günün etkin görünümüdür. Sağlığınıza önem verirsiniz. Karşı cins üzerinde etkili olmayı istersiniz. Güzel ve elit ortamlarda bulunma arzunuz bir hayli yüksektir. Sanatsal çalışmalar, aktiviteler için olumlu bir gündesiniz. Saat 11:54 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal konular başta olmak üzere, her türlü ilişkide hesapçı davranmaya neden olsa da, bu kendimizi koruma ihtiyacımızdan kaynaklanır. Kimden ne fayda gelir veya bu sıkışıklıktan nasıl kurtulur, çözüm yolu bulmaya çalışırız. Bir ortak veya bir sevgili veya birileri bizim yanımızda yer alsın bize destek olsun isteriz. Gün boyunca güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın duyumlar seni farklı şeyler düşünmeye itebilir. Aile içi sorunlar gündeme gelebilir.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha diplomatik ve dostça ilişkilerimizi yürütmek bize iyi gelecektir. Bu döngü boyunca, bire bir ilişkilere daha akılcı bir yaklaşım getirmeliyiz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gündeminiz olabilir. Üstlerinizle daha fazla zaman geçireceğiniz görüşmeler içinde olabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sizi yukarıya taşıyacak sorumluluklar alabilirsiniz. Maddi konularda destek alabilirsiniz. Sanatsal uğraşlar içinde olabilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür ile Jüpiter'in birlikte seyahati size yeni bilgiler öğrenmek için pek çok kapı açacak. İş arkadaşlarınızla yaptığınız diyaloglar önem kazanır. Ofisinizi daha güzel ve büyük bir mekana taşıyabilirsiniz. Çalışan sayınızda bir artış gündeme gelebilir. Neşe ve uyumu elden bırakmayın.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili görüşmeler açısından oldukça verimli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi düşünen, anlamaya çalışan bir tutum sergileyebilir, bunda da oldukça derinlikli davranabilirsiniz. Yüzeysel olamayacağınız bir gün.

18 Ekim 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insandan alacağınız bir söz veya evlilik teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Toplumsal işlerde fayda sağlayabilir ve önemli konuşmalar içine girebilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Terazi burcuna geçiş yaparak ofis ortamınıza adeta neşe getirecek. Mesai arkadaşlarınızla yemeye gidebilir, sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Diğer yandan birarkadaşınızla aranızda güzeli bir elektriklenme olabilir. Kendinizi bir anda duygularınızın akışına kaptırabilirsiniz.

18 Ekim 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

18 Ekim 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 25" R
Ay
Balık
07° 02' 02"
Merkür
Koç
18° 20' 11"
Venüs
Boğa
04° 40' 45"
Mars
Koç
02° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 19"
Satürn
Balık
16° 50' 02"
Uranüs
Boğa
22° 31' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 34"
Lilith
Başak
23° 40' 08"
True Node
Koç
15° 22' 00"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>