Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son derece önemsediğiniz bir arkadaşınızın, sizin sevgilinizle yıldızının barışmaması sizi üzüyor. Onun öngörülerine, sezgilerine, değer yargılarına kıymet veriyorsunuz. Aşkın bunların da üzerinde bir tercih olduğunu kabul etmelisiniz.

Bugün fazla yorulmak istemiyorsunuz. Beyninizdeki bir sürü sorunun verdiği yorgunluğu kafi görüyorsunuz. Akşama doğru bir görüşme yapacaksınız. Verimli olabilir.

Paranızı idare konusundaki beceriniz, parayı harcayacağını yer keyfinizse, sekteye uğruyor. Bir anda savruk biri olabiliyorsunuz. Yakındaki ödemelerinizi düşünmeniz gerekiyor.

Tanımadığınız ve gözünüze hoş gelmeyen birinin, yakın bir arkadaşınızla ne alıp veremediği olabileceğini merak ediyor ve çözemediğiniz bu tartışmaya müdahil olmaya niyetleniyorsunuz. Bu niyetiniz dostunuzu zor duruma sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne sanki biraz isteksiz başlamış gibisiniz. İçinizde önünü alamadığınız endişeler barındırıyorsunuz. Endişeleriniz sizi yaşama karşı isteksiz yapacak şeyler değil. Bu günleri, sizden daha az gergin, hayata daha geniş bakan insanlarla bir arada geçirmelisiniz. Aile içi ilişkilerde sevimli huysuz tavırlarınızla çok seviliyorsunuz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 03:55-07:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Saat 07:27 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm ailemizi, bizi veya yakın bulduğumuz kişileri şaşırtma, sürprizler hazırlama, onlara farklı görünme arzumuzun işaretçisidir. Evimizde yapacağı değişimler veya bizzat kendimizle alakalı yenilikler yaparak ilgi uyandırmak isteyebiliriz. Amacımız, takdir toplamak, şaşırtmak ve ne kadar sıra dışı ve özel biri olduğumuzu göstermektir. Ancak faaliyetlerimizi gizlice yürütürüz. Kimsenin bilmesini istemeyiz. Bu görünüm, sanatsal bir çalışmanın işaretçisi olabilir. Saat 07:52 Ay-Başak burcu seyrinde, gerekgerek özel yaşantımızı ilgilendiren konular üzerinde titizlikle duracağız. Bir çok meseleyi ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Mantıklı, analizci bir gözle durumumuza bakacağız. Yeni eğitim ve öğretim yılında tüm evlatlarımıza canı gönülden başarılar dileğimle,

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgi alanların genişledikçe, ortamlar ve arkadaşların da artıyor. Bugün aceleci davranman, küçük kazalara sebep olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir. Ruhsal ve manevi yardımlar alabileceğiniz özel bir gün.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi çok rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelebilir. Maddi konularda dengesizlikler olabilir.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken ilişkilerden ve aşktan yana sürpriz şanslara açık olmalısınız. Özellikle sabah saatlerinde sevgilinizin içtenlik dolu yaklaşımı sizi şaşırtabilir. Gün içinde sevgi ve aşk yanında ilgi ve merak alanlarınız hakim görünüyor.

18 Eylül 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızdaki değişimleri kolay karşılayacaksınız. Her zamankinden daha hızlı, beklenmedik ve farklı bir gün olabilir. Parasal bir alışverişiniz olacaksa kendinizi iyi hissedeceksiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bazı haberler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Mars enerjinizi arttırırken aynı zamanda gerilim duymanıza da neden olabilir. Ancak moraliniz yüksek olduğu için bunların üzerinde fazla durmayacaksınız.

18 Eylül 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

18 Eylül 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 10" R
Ay
Koç
00° 54' 35"
Merkür
Koç
19° 23' 17"
Venüs
Boğa
06° 42' 23"
Mars
Koç
03° 17' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 28"
Satürn
Balık
16° 58' 19"
Uranüs
Boğa
22° 36' 47"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 02"
Lilith
Başak
23° 51' 05"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>