Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak. İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz.

İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi bugün bir kez daha anlayacaksınız. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz.

Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz.

Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz. İş yaşamınızda bugünlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük ancak hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Sizin için keyifli olabilecek haberler alabilirsiniz. İşinize ilişkin çalışmalarınız artacaktır ancak dinlenip,rahatlamaya da fırsat bulacaksınız. Duygusal anlamda bir rahatlama yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir hareketlenme olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz ve davetlere katılabilirsiniz. Beklentilerinizi yeniden değerlendireceksiniz ve kısa süreli bazı planlar yapabilirsiniz. Genel olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz ve ruhsal durumunuz sizi olumlu olarak etkileyecektir.

19 Aralık 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma günümüz, Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde geçecek. Bu enerjinin kendi içindeki baskın ifadesi nedeniyle, partneriniz ve yakın çevrenizle alakalı konularda ılımlı davranmanızı gerektiricidir. Size karşı tavır alınmasından,  üzerinizde baskı kurulmasından ve türlü numaralarla ilgi çekmeye çalışılmasından bir hayli sıkılırsınız. Kendinizi savunmak zorunda hissetmezsiniz. Çünkü bilirsiniz ki, bazı insanlara laf anlatmak pek kolay değil. Bu yüzden de sessiz durursunuz. Ancak bir dokunan olursa o deli öfkenizle karşılaşabilir. Yeni tanışmalarda, karşınızdaki kişiyi derinlemesine gözden geçirmenizde yarar var. Saat 10:26 Ay-Jüpiter görünümü, derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Ancak bu çoğu zaman yorgun düşmenize neden olabilir. Saat 23-11-23:55 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda keskin görüşleriniz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Ancak tabii ki bunun dozunu iyi ayarlamak lazım. Güzel gönüllerle buluşmamız, mutluluğa kavuşmamız dileğimle,

19 Aralık 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. .Onun düşüncelerinden yola çıkarak, bazı problemlerinizin üstesinden gelebileceksiniz. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, akşam saatlerinde dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecektir.

19 Aralık 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer kişilerin öneri ve tavsiyelerini dinlemeniz durumunda mevcut duruma bambaşka bir gözle bakabilirsiniz. Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz. Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz. Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

19 Aralık 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

19 Aralık 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

19 Aralık 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınız vehayatınızda son derece keyfili görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ailenize ve evinize vakit ayırmak, sevdiklerinizle zaman geçirmek için ideal bir zaman olacak.

19 Aralık 2014, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

19 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 11' 47" R
Ay
Oğlak
22° 03' 44"
Merkür
Koç
16° 48' 25"
Venüs
Boğa
00° 42' 33"
Mars
Balık
29° 32' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 08"
Satürn
Balık
16° 33' 17"
Uranüs
Boğa
22° 20' 01"
Neptün
Balık
28° 54' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 44"
Lilith
Başak
23° 18' 42"
True Node
Koç
15° 21' 43"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>