Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu akşamki buluşmanızda ona bir sürprizle gidin. Uzun süreli ilişkinizin beraberliğinizin altında bu ilişkiye duyduğunuz büyük güven yatıyor. Tabi, bu güvenin altında da büyük aşkınız.

Nasıl davranacağınızdan emin olamadığınız bir konuda, güvendiğiniz biriyle bugün bir görüşmeniz olacak. Elinizin altındaki bir iş, sizin harcınız olmadığı şeklinde değerlendirilse de hızla sonuca ulaşıyor.

Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız. Ödemelerinizi gününde alamayışınız, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor.

Şu günlerde size yöneltilen tebessümlere dikkat etmelisiniz. Çağırılıp gideceğiniz bir yerde size pek tat vermeyen birisinin size yakınlaşma çabasını göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düzgün bulduğunuz bir arkadaşınızla birlikte yararlı bir konuda işbirliği içindesiniz. Bu işbirliğine yüklediğiniz anlamlar var. Bu konuda gelecekte bir hayal kırıklığı görünmüyor. Bugünlerde karamsarsınız. İnsanların pek aldırmadıkları ufak sorunlar sizi korkutuyor. Bugün bunlardan bir kısmını yaşadığınız ilişkiler içersinde çözmeyi düşünüyorsunuz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 19 Ekim saat 22:12 terazi burcunda doğacak Yeniay, yöneticiniz venüsün güçlü bir pozisyonda olması sayesinde günlük hayatımız içinde nezaketin, güzelliğin, yeniliklerin, özgürlüğün ve ayrıca her şeyde adaletli ve hakça hareket edilmesinin önemini vurguluyor. Eğer bu olgular bizim hayatımızda,ortamımızda ve her alanda etkin değilse, mecburen susmak, katlanmak, içinize atmak mümkün gözükmüyor. Ona göre bir önlem alacağımızı görüyoruz. Yeniayın görünümlerini şimdi birlikte inceleyelim ve ona göre durum değerlendirmesinde bulunalım. Sizler bu Yeniayda sağlam, uzun vadeli birarayışındasınız. Kimsenin pek nazını niyazını çekecek halde değilsiniz. Verdiğinizi almaktan yanasınız. Aile içinde, finansal konularda düşündüğünüz yeni çözüm yollarının kabulünü isteyeceksiniz. Yeni bir yere yerleşmek, sağlıklı yaşamak, enerjinizi doğru şekilde kullanmak için farklı bir yol, meslek veya yaşam kararı alabilirsiniz. Çünkü artık birçok şey eskisi gibi sizi tatmin etmiyor hatta sinirlendiriyor. Buna dur deme vaktiniz geldiğini bu Yeniayda görüyoruz. Özellikle huzura ihtiyacınız var. Huzurunuzu bozan her kim veya her ne ise ondan uzak duracaksınız. Bu bakış açısıyla birileriyle yollar ayrılabilir. Karşınıza çıkan bir fırsat, mevcut sorunların çözülmesinde etkili olabilir. Değişim şart ve siz bunu artık net olarak göreceksiniz. Bu Yeniayın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

19 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenden alacağın haberlerden dolayı sürekli gözün sosyal medyada olabilir. Günü evde geçirmek istemiyorsun.

19 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsan gelişiminin asla çaresizlik çarkları üzerinde devam etmediğini görmemiz gerekiyor.

19 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

19 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir yeni ay meydana geliyor ve ilişkilere bakışınızı kökten değiştirebilecek bir yeni ay olabilir. Empati gücünüzü zorlamalı, geçmişe ve aileye ilişkin takıntılardan kurtulmalısınız. Özgürleştirici bir yeni ay özetle.

19 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu yeniayla birlikte yeni bir işe başlama,değiştirme, var olan işlerinizde yeni bir projeye başlama etkileriniz yüksek olacak. Sağlığınızla ilgili konulara da odaklanabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter'in birlikte seyahati size yeni bilgiler öğrenmek için pek çok kapı açacak. İş arkadaşlarınızla yaptığınız diyaloglar önem kazanır. Ofisinizi daha güzel ve büyük bir mekana taşıyabilirsiniz. Çalışan sayınızda bir artış gündeme gelebilir. Neşe ve uyumu elden bırakmayın.

19 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

19 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 18' 37" R
Ay
Balık
06° 50' 04"
Merkür
Koç
18° 19' 41"
Venüs
Boğa
04° 39' 43"
Mars
Koç
02° 00' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 07"
Satürn
Balık
16° 49' 58"
Uranüs
Boğa
22° 31' 03"
Neptün
Balık
28° 59' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Başak
23° 40' 03"
True Node
Koç
15° 21' 59"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>