Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü yine onu düşünerek geçireceksiniz. Gözden ırak olanın gönülden de ırak olmadığını görüyorsunuz. Bu kısa süreli ayrılık sizi ona daha da bağladı. Onun da aynı duygular içinde olup olmadığını merak ediyorsunuz.

Bugünün öteki günlerden pek farkı yok. Yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz. Ödemeleriniz de bugünlerde peş peşe geliyor. Bu konuda arkadaşlarınızla mükemmel bir dayanışma içindesiniz.

Ödemelerinizden birini ertelemeyi düşünüyorsunuz. Bunu hiç önermeyin. Beklemediğiniz can sıkıcı bir yanıt alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Bugün bütün dikkatinizi toplayıp görüşmeye öyle gitmelisiniz. Bu görüşmenin sizin için anlamını biliyorsunuz. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bu yüzden arkadaşlarınız sizi biraz indirimli dinliyorlar. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Çarşamba gününe, saat 12:02 olana dek sürecek Ay-boşluk etkisi altında adım atacağız. Bu zaman dilimi içinde, hiçbir sorunu kaldıracak halimiz yoktur. İnsanların huzurumuzu kaçırmasından hiç hoşlanmayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 12:02  itibariyle  burcunuzda ilerleyecek Ay,  küçücük şeylerin bile sizi mutlu etmesini,  ruhunuzun arzu ettiği huzura  kavuşmasını sağlar. Güven olgusu kıymetlidir. Sağlamlık sizin için vazgeçilmezdir.  Sağlığınızı, hayattaki var oluşunuzu, değerlerinizi, mücadele ederek oluşturduklarınızı koruma altına almak istersiniz. Saat 20:01 Ay-Jüpiter görünümü, umut verici, şüphelerimizden arındırıcı, sevdiklerimizden destek görmemizi sağlayıcıdır. Huzursuzluklar geride kalır. Akşam saatlerinde moralimiz yükselir, dinleniriz, rahatlarız. Gün boyu  güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,  

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyalleşmenizi ve daha fazla seyahat etmenizi sağlayacak teklifler veya davetler söz konusu olabilir. Size maddi açıdan fırsat sağlayacak işlerin peşinden gitmeli, mevcut kaynaklarınızı veya birikiminizi harcayacak olanlardan uzak durmalısınız. Hukuk veya finansal başlıklı konuların öne çıkma olasılığı var. Yaşça küçük kişiler sizi motive edebilir veya ilham verici olabilirler. Kişisel gelişiminize katkısı olacak şeylere vakit ayırmalısınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fazla tedbirli davranma huyunuz hayattan zevk almanızı engelliyor ya da eğlenceyi kaçırmanıza neden oluyor olabilir. Biraz eğlenceye ihtiyacınız var ve bunun için bazı sözlerinizi ihmal etmek durumunda kalabilirsiniz.Gizli ilişkiler veya gizli yürütülen işler ya da konuşmalar söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlık, tembellik veya netleştirilemeyen durumlar söz konusuyken, öğle sonrası saatlerde, parayla ilgili işler, alışverişler, ticaret başlıklı konular başta olmak üzere daha rahat akan ve üretken bir gündeyiz. Planlarımızı uygulamaya koyabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Yeni niyetler ortaya koyacağınız zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla toplanıp, keyif aldığınız konulara yoğunlaşabilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kalbini kırdığınız bir arkadaşınız aklınızı kurcalayacak. İşinizdeki projeleriniz sizi oldukça zorluyor. Ancak istediğiniz her şeyin üstesinden gelebilecek kadar azimlisiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde güne kanalize olmanız kolay olmayabilir. Öğleden sonra aşk hayatınıza göre yapılacak planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Sevdiğiniz insana bakış açınız gerçekçi olmayabilir

2 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ilişki içinde iken bile kendinizi yalnız hissedebilir, gereksiz  kıskançlıklar, kaprislerle ilişkinizi yorabilirsiniz. Bu süreçte ilişkileriniz biraz daha platonik düzeyde olabilir veya genel olarak size yakışmayacak tiplere çekilebilirsiniz. Kötü alışkanlıkları bırakmak, check-uptan geçmek için harika bir dönem.

2 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

2 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 27' 21" R
Ay
Yay
28° 12' 15"
Merkür
Koç
16° 17' 09"
Venüs
Koç
28° 30' 06"
Mars
Balık
28° 09' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 06"
Satürn
Balık
16° 23' 40"
Uranüs
Boğa
22° 13' 54"
Neptün
Balık
28° 50' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 38"
Lilith
Başak
23° 06' 46"
True Node
Koç
15° 26' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>