Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü, bugün işinizle ilgili her konuda kararlık göstermenizin gerekliliğine işaret etmekte. Finansal olarak güçlübirlikleri ile kar edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise karşılıklı saygı ve sevginin gücünü bir kez daha iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Beraberliği olmayan boğalar sizlerde yeni başlangıçlara doğru yol alacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  Oğlak burcunda oluşacak Dolunayın bir hayli önem taşıyan görünümleri var. Bu görünümler çerçevesinde ele alacağım ki, neyi işaret ettiğini anlayalım,  ona göre değerlendirelim. Günün ilk işareti, Güneş-Neptün arasında oluşuyor. Bu da gösteriyor ki, Çevremiz, kardeşlerimiz, ileriye yönelik hedeflerimiz ve bunları gerçeğe dönüştürme arzumuz bu Dolunayda bir hayli ön planda. Saat 05:20 itibariyle oluşan Dolunay, iş, eğitim, girişim,  uzak-yakın akraba, çevre değişikliği gibi konularda yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisi. Bunların tümü bize sorumluluk yüklüyor.  Bir yere taşınabiliriz,bulup başka bir yere gidebiliriz, alıştığımız çevreden ayrılabiliriz, eğitim hayatımız nedeniyle ailemizden uzaklara gidebiliriz. Dolunayın Mars-Kuzey düğümle olan görünümü, bu değişimlerin çalışma hayatımız,ortamımız, sağlığımızla yakından ilgisi olduğunu işaret ediyor. Mevcut gelişmelere göre kendini ayarlamalısın diyor. Dolunayın Merkür-Uranüs ile olan görünümü,  parasal harcamaların, hareketliliğin, hesaplamaların göstergesi oluyor. Huzur bulacağımız, sevgiyle yol alacağımız, güven içinde yaşayacağımız bir dünya dileğimle,

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Oğlak'ta ilerlerken, düzenli ve sabit yapınızı ortaya çıkarıyor. Bugün, katılacağınız toplantılarda karizmatik kişiliğinizle dikkat çekeceksiniz. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alabilirsiniz. Ona gerçek duygularınızı göstermelisiniz Tutucu tavırlarınız yüzünden aranızda istenemeyen problemler çıkabilir.

1 Temmuz 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir. Daha esnek olmaya çalışmalı ve karşınızdaki kişiyi itham etmek yerine, biraz mizahın hiç kimseye zarar vermeyeceğine ikna olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Dolunay etkisi ev, aile, ait olduğumuz topluluklar veya ülke anlamında bugün de ufak tefek stresler yaşanmasına neden olabilir. Duygusal anlamda iniş çıkışlı durumlara açığız. Ancak, Merkür'ün Jüpiter, Venüs ve Uranüs'le olumlu açıları bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ilk günlerine kadar, iletişimsel, yazılı ve sözlü anlaşmalarla ilgili veya medya ya da bilişim ve teknolojiyle ilişkilendirilebilecek başlıklarda olumlu gelişmeleri, keşifleri ve buluşları gündeme taşıyabilir. Anlaşmalara imza atmak veya ifade yeteneğimizle ilişkilerimizi güzelleştirebilmek ve net anlaşılmak için olumlu günlerde olacağız. Günlük burç yorumunuzu okurken yükselen burcunuzun yorumunu öncelikle okumalısınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aşk ön planda olabilir. Düşüncelerinizde kendinizi özgür hissedebilir. Yeni programlar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar var. Öğle saatlerinde kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Gün içinde hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşk konusunda çekingen olabilirsiniz. Ona karşı hisleriniz zaten belli. O sizin açılmanız için ilk adımı atacak, siz sonunu tamamlayacaksınız.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde enerjinizi sportif faaliyetler, tatil, eğlence ve çocuklarınızın bakımı ile ilgili konulara yönlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızda geçici hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz bugün, beklentilerinizi yüksek tutmamak faydalı olacaktır.

2 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki bolluğun ve bereketin artmasıyla beraber alınacak kararlara odaklanacaksınız. Yine evinizde yenilikler yapmak istiyorsanız zorlanmadan bu yenilikler devreye girebilir.

2 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma, bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitiş anlamına da gelmektedir. Seyahatlerde organize edebilirsiniz ama son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var, keza sözleşmeler, anlaşmalar imzalar içinde güzel bir hafta. Fakat gecikmeler, duygusal stresler söz konusu

2 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 04' 25" R
Ay
Boğa
18° 37' 15" R
Merkür
Koç
21° 57' 15"
Venüs
Boğa
10° 43' 02"
Mars
Koç
05° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 23"
Satürn
Balık
17° 14' 09"
Uranüs
Boğa
22° 48' 05"
Neptün
Balık
29° 08' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 42"
Lilith
Başak
24° 12' 45"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 08/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>