Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz. Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün size olan ilgisini iyice açığa çıkartabilir.

Onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok yarar görecek olan siz olacaksınız. İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz.

Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu olabilir. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir.

Bugün bazı davranışlarınızı dengelemeniz gerekebilir. Arkadaşınızın beğenmediğiniz özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirme sorunları yaşayabilirsiniz. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Özelliklekonusunda yeni bir karar almamalı ve girişimde bulunmamalısınız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar hayatı farklı bir açıdan ele almamızı sağlayan Ay-Yay burcu seyriyle Cumartesi gününe merhaba diyeceğiz. Zorluklarına rağmen, yaşamak denilen olgunun ne kadar kıymetli olduğunu düşüneceğiz. Saat 08:57 Ay-Neptün ile zorlu bir görünüm yapacak. Hedefine odaklanan kişi başarı özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim günlük aktivitede size tavsiyem her zaman bir açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Saat 11:31 Merkür-Neptün olumlu görünümü, hem çevrenizdeki kişilerle olan paylaşımınızda hem de ileriye yönelik hedefleriniz anlamında olumlu yönde düşünmenizi sağlar. Genel olarak konuşmaktan pek hoşlanmasanız da, sizin için önemi olan mevzularda dinlemeye ve fikirlerinizi aktarmaya hazırsınızdır. Hayallerinizi yazıya, resme  dökebilir ve insanlara farklı yollarla sunumunu yapabilirsiniz. Sempatik bir kişi olarak etrafınızla uyum içinde paylaşımda bulunabilirsiniz. Ancak eğer problemli bir dönem geçiriyorsanız alıngan davranabilir, olayları bazen gereğinden fazla hassas olarak ele alabilirsiniz. Saat 19:08 itibariyle etkili olacak Venüs-Uranüs zorlu görünüm etkisi, eğitim veya ticari faaliyetleriniz, yurtdışıyla alakalı işleriniz veya yerleşim anlamındaki konularda hızlı hareket etmek yerine her durumu ciddiyetle gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Eğer bu  bağlantılar risk içeriyorsa veya zaman faktörüne bağlı ise, sabırlı olmakta veya iyice gözden geçirmekte yarar var. Yani sakin ve  aklı başında bir şekilde ilerleyelim Önümüzü göremediğimiz yollara sapmayalım. Saat 21:52 Ay-Uranüs görünümü, kişisel farklılıklarımızı, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlamak istiyoruz. Saat 23:33 Venüs-Pluto kavuşumu, yüksek eğitiminiz, çalışma hayatınız, mesleki uzmanlığınız ve aşk hayatınızla ilgili konularda sizi destekleyicidir. Her şeyin tam olarak yerine oturması için sabırlı olmanızı yararlı olanla olmayanı iyice gözden geçirerek karar vermenizi ve kendinizi geliştirmenizi sağlar. Karşınıza fırsatlar çıkarır. Ufkunuz genişler, yaşam felsefeniz gelişir. Yeni insanlarla tanışmanız bağlantı kurmanız kolaylaşır. Kısaca yaşamınızın bir anlamı ve amacı olduğu duygusunu yüreğinizin içinde hissetmeniz kolaylaşır. Zamanı en olumlu şekilde değerlendireceğiniz bir gün diliyorum. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmanız yüzünden, hatalara neden olabilirsiniz. Ailenizle ilgili ters giden bazı olayların, düzelmesine yardımcı olmanız gerekecektir. Sosyal hayatınızla ilgi bir takım aktiviteleri birlikte çalıştığınız kişilerle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bugün, duygularınızda ısrarcı davranacak ve kendi isteklerinize her şeyden daha fazla önem vereceksiniz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir. Zira, insanların eleştirilere açık olmadığı bir hafta sonundayız.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insan ile aileniz arasında kalabilirsiniz. Tabiki hayat sizin hayatınız ama bir tarafı tutarken diğer tarafı incitmemeniz gerekiyor.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün geçmişten tanıdığınız birisi ve ailenizle ilgili geçmişte kalan bir konu bugün tekrar karşınıza çıkabilir ve olumlu gelişen ilişkiler sözkonusu olabilir. Gün içinde duygularınızı net olarak ifade etmeniz, korkularınızı, sevginizi, aşkınızı ve özlemlerinizi belirtmeniz fayda sağlayacak ve iyi hissettirecektir. 19.00 sonrasında aşk hayatınızda ani teklifler, buluşma kararları gündeme gelebilir. Bugün enerjinizi insanlara en iyi haliyle yansıtabiliyorsunuz.

20 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

20 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>