Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor. Yarını, sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor.

Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir. Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var.

Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz. Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz.

Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor, sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir. Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu herkes için öyle değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir.

20 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:47 Ay-Pluto görünümü, tek başına onca mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. Takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi stres yaratabilir. Saat 14:11-22:12 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Huzurumuzun kaçmasını istemeyiz. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 22:12 Ay-burcunuza geçiş yapacak. Mantıklı yönünüz ve duygularınız sağlamlık, güvence, garanti olgularına önem verecek. Her alanda, her konuda isteklerinizi elde etmenizi sağlayacak kararlılık gücünüz yükselecek.

20 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşlerden ve ilişkilerden yoruluyorsun. Bunu sürdürmeye devam edersen olumlu sonuçlar ortaya çıkacak.

20 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz ve eğitiminizle ilgili konularda ortaya çıkan engeller karşısında kendinizi ifade etmek ve bazı zorlukları kendi azminizle aşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu konuda yardım istemekten çok kendi gücünüz ve kararlılığınız daha etkili sonuç verecektir. Yine başkalarıyla yapacağınız iletişimlerde şüpheden uzak bir tavır takının, aksi halde karşı tarafa güvenmediğiniz anlaşılırsa sonradan yaşamınızda geri dönüşü olmayan hatalar oluşabilir. Bu konuda temkinli davranın.

20 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:11 ile 22:11 saatleri arasında ay boşlukta. Gün içinde bilinçaltınızın sizi baskıladığı konuları bırakmanız zor olabilir. Hayatınızdaki bazı kadın figürleri ile ilgili gizli kalmış durumlar ortaya çıkabilir. Annenizin hükmedici tavırları karşısında gerilmiş hissedebilirsiniz. Gün içinde biraz zorlansanız da 22:11’den sonra burcunuza geçecek Ay size rahat bir uyku sunacak.

20 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hem zihinsel hem de fiziksel açıdan potansiyelinizin yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, enerjinizi kontrol etmeniz biraz zor olabilir. Öfkeli ve gergin bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ya da kendinizi isteksiz, yorgun ve hasta hissedebilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanın.

20 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyebilir, bulunduğunuz ortamlarda ışığınızla kolayca fark edilebilir, öne çıkabilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçebileceği bugün, yakın çevreniz ve sevdiklerinizle keyifli sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler yapabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı olayları gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Gece saatlerinde sadece kendi isteklerinize ve yapacaklarınıza odaklanacaksınız. Hayata keyifle yaklaşmayı başaracaksınız.

20 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ederken sizin rüyalarınızı harekete geçirecek. Duygusal yaralarınızı sarabilir, annenizle olan anlaşmazlığınızın altında yatan nedenleri ortaya çıkarabilirsiniz. Sağlık konusunda hassas bir gündesiniz. Migren, üst solunum yolu hastalıklarına karşı duyarlı olabilirsiniz.

20 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aklınız, tüm gün boyunca, vergi veya sigorta ödemeleri gibi gider kalemleri ile meşgul olabilir. Harcamaların altından kalkamayacağınızı düşünmeniz yersiz olacaktır. Aniden bir gelir kaynağı doğması bile mümkündür. Bu, sizi son dere sevindirecektir.

20 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 03' 35" R
Ay
Kova
04° 12' 11"
Merkür
Koç
17° 09' 18"
Venüs
Boğa
01° 48' 16"
Mars
Koç
00° 13' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 06' 35"
Satürn
Balık
16° 37' 58"
Uranüs
Boğa
22° 23' 04"
Neptün
Balık
28° 55' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 44"
Lilith
Başak
23° 24' 37"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 01/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>