Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı değişikliklerin farkına varacaksınız ve bunlardan memnun kalacaksınız.Sevgilinizle güzel bir gün geçireceksiniz.

İş yaşamınızda küçük bazı yeniliklerle karşılaşabilirsiniz ve bunlar sizi heyecanlandıracaktır. Bu yenilikler sayesinde işyerinizdeki veriminizde artacaktır.

Parasal konularda çıkacak sorunlara objektif yaklaşmayı bilmeniz bu sorunları daha kolay aşmanızı sağlayacaktır. Bugün isteklerinize ulaşmanız için çalışmanız gerekiyor.

Düşüncelerinizi kendinize saklamaya çalışın ve herkesle paylaşmaktan kaçının. Özel hayatınızı herkesle paylaşmamaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızdan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Fakat bunun için kendinizde yeterli gücü bulamıyorsunuz. Gün içinde bazı kimselerle konuşmak isteyebilirsiniz. Enerjiniz gün boyunca yüksek olabilir. Sportif faaliyetlerle meşgul olmanız için uygun bir gün olacaktır. Bugün öğle saatlerinde alacağınız bir haber sizi etkileyecektir.

21 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 12:10 Ay-Mars görünümü, parasal konular üzerinde (yatırım-borç-alacak gibi) dikkatlice ve bilinçli şekilde düşünmenin önemini vurguluyor. Karar vermeden önce her şeyi iyice hesap ediniz. Saat 14:44 Ay-Satürn görünümü, finansal veya özel konularda yaşanmış tecrübeleri unutmadan, meseleleri ele almakta yarar var. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Saat 23:43 Ay-Pluto görünümü, neleri arzu ettiğinizi, neler yapmak istediğinizi belirlemeniz halinde, isteklerinizi elde edebileceğinizi vurguluyor. Mutlu, huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

21 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizdeki kişilerin marjinal yapıları sizi cezb edecektir. Farklı konuşmaların gündem kazanacağı bir gün içindesiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

21 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi paylaşmanız durumunda popülerliğinizin artabileceği bir hafta sonundasınız. Bazı ilişki veyabirlikleri sabrınızı zorlayabilir. Olayları her açıdan değerlendirmeli ve uzlaşmanın bir yolunu bulmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün içerinde empati yapmaya özen gösterelim. Kelimelerimizi dikkatli kullanmamamız birbirimizi kırmamıza veya yanlış anlamamıza neden olabilir. Dikkatli konuşmamız ise, ilişkilerde hassas noktaların ortaya çıkmasını sağlayabilir. Öğle sonrası saatlerde, aşırılıklara ve abartmaya meyilliyiz. Aşırı hız, fazla konuşma, kibir, aşırı yeme içme, kontrolsüz harcama, fazla hareket etme v.b her şeyin fazlasından kaçınalım. Altından kalkamayacağımız sözler verebiliriz, dikkat etmeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Ağustos 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kafanızda çok sayıda yenilik ve heyecan arayışı olabilir. Ancak bir yandan da karar vermek konusunda zorluk yaşayabilirsiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

21 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız paraya dayalı konuşmalar her zamankine oranla fazla olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla oldukça iyi anlaşıyorsunuz. Öğle saatlerinde yaşayacağınız duygusal iniş çıkışlar sizi ve çevrenizdekileri etkileyebilir.

21 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz.Ailenizdeki kadın figürlerle telepatik ve karmik bağlar keşfedebilirsiniz. Bu durumlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma ve strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

21 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

21 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 53' 50" R
Ay
Boğa
00° 53' 50" R
Merkür
Koç
20° 55' 30"
Venüs
Boğa
09° 13' 15"
Mars
Koç
04° 51' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 14"
Satürn
Balık
17° 08' 20"
Uranüs
Boğa
22° 43' 52"
Neptün
Balık
29° 06' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 45"
Lilith
Başak
24° 04' 40"
True Node
Koç
15° 24' 00"
Son Güncelleme : 07/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>