Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz, ama bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlam adımlar atmaya kararlısınız. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek. Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda öz güveninizi diri tutmanız yararınıza olacak.

21 Mart 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:32 Ay-Venüs görünümünde, bir yandan ciddi şekilde işlerimize odaklıyız. Diğer taraftan şartlarımız nedeniyle endişeliyiz. Doğaldır ki, istediğimiz gibi hızlı ilerleyememenin sıkıntısını yaşıyoruz. Sabah saatlerinde bu daha fazla hissedilebilir. Saat 10:42 Ay-Mars görünümü, kararlı olduğunuz konular üzerine hırslı bir şekilde gidebilmenizi sağlıyor. Mars burcunuzda ilerlediği için, aktif gücünüz yerinde. İşlerinizi maddi ve manevi anlamda ele alarak, olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Saat 19:16 Ay-Neptün görünümü, sağlam ve tutarlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. Uzun vadeli hedef belirlemenizi sağlayan bu enerji, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu aklı başında değerlendirmenizde size yardımcıdır. Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun. Gönülden sevgilerimle,

21 Mart 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili kararlar alırken, bazıları bundan hiç memnun olmayabilir. Ama sen kendi bildiğin yoldan yürüyeceksin.

21 Mart 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatleriniz ve eğitimleriniz ile ilgili oluşan bazı engelleri fırsata dönüştürebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili hedeflerinizi ve umutlarınızı yeniden gözden geçirmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararsızlıklar olabilir. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda anlaşılmaz olabilirsiniz. Aşkta şanslı durumlar gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularda planlama yapmanız gerekebilir.

21 Mart 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahatlere açıksınız. Uzun süredir görmediğiniz kimseleri ziyaret edebilirsiniz bugün. Yoğun tempoda geçecek güne planınızda olmayangörüşmelerini bile sıkıştırılabilirsiniz. Bu arada yaratıcı enerjinizi keşfetmeyi başaramazsanız başkaları size ne söylerse söylesin yardımcı olamazlar. Güçlü hayal gücünüz sizi sanata yönlendiriyor.

21 Mart 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

21 Mart 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yabancı ortamlar, seyahatler ve eğitime dayalı işleriniz devrede olmaya başlayabilir. Başkalarına bu kadar iyilik yaparken, kendi isteklerinizi sürekli küçümsemekten vazgeçmelisiniz.

21 Mart 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak, bunları yumuşak ve esnek biçimde karşılamak önemlidir. Her türlü hukuki çalışma, yaptırım ve girişim için uygun bir gündesiniz. İş seyahatine çıkabilir veya en kısa zamanda böyle bir seyahat için planlama yapabilirsiniz.

21 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yapmış olduğunuz işler veya bulunduğunuz görevler, size, telif hakkı veya hizmet bedeli şeklinde maddi kazanç sağlayabilirler. Bir tazminat, nafaka, sigorta primi geri ödemesi gibi yollarla da elinize para geçmesi, günün ana konuları arasına girebilir.

21 Mart 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 50' 16" R
Ay
Terazi
10° 40' 59"
Merkür
Boğa
04° 46' 20"
Venüs
Boğa
24° 26' 29"
Mars
Koç
14° 18' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 12"
Satürn
Balık
18° 02' 23"
Uranüs
Boğa
23° 26' 56"
Neptün
Balık
29° 24' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 28"
Lilith
Başak
25° 26' 58"
True Node
Koç
14° 56' 41"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>