Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz. İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanabilirsiniz. Böyle yaptığınızı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak.

Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak çalışmalar içine girebilirsiniz. İş yaşamınızda uzun süredir düşündüğünüz değişiklikler için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız.

Özel harcamalardaki kararsızlıklar devam ediyor. Yine de bu harcamaların zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranıp daha objektif iç hesaplaşmalara yönelmeniz, son günlerde aldığınız eleştiriler karşısında daha başı dik durmanıza yardım edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:16 Ay-Güneş görünümü, hem kendinizi güçlü şekilde ifade edebilecek hem de huzuru bulacaksınız. Karşı cins üzerindeki hakimiyetiniz yükselişe geçtiği için, bir dediğiniz iki yapılmaz. İnancınızla üstesinden gelemeyeceğiniz sorun yok gibi. Saat 08:12 Ay-Merkür görünümü, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Peşinden gittiğiniz her şey veya güvendiğiniz insanlarla ilgili fikirlerinizde kararlılık sağladığı gibi, rüyalarınızı gerçekleştirme yolunda da moral kazandırıcıdır. Saat 10:14 Ay-Satürn görünümü, her konuda sağlam kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Saat 21:42 Venüs-Neptün kavuşumu, her türlü sanatsal ve yaratıcılık anlamındaki işlerini kolaylaştırıcı, ilişkilerini ve maneviyatı güçlendirici bir etki yaratarak huzur ortamı sağlıyor. Bu kavuşum sizin birebir kendinizle, yaşadığınız dünya ile, çevrenizle temasınızı güçlendiriyor. Sevilmenizi, takdir görmenizi, aşkla bütünleşmenizi destekliyor. Karşınıza şefkatli, ılımlı insanları çıkarıyor. İdeallerinize uygun bir şekilde hayatınızı ele alarak, bütünün içindeki yerinizin farkına varmanızı sağlıyor. Saat 22:19 Ay-Neptün görünümü, huzur ve güven duygusu veriyor. Hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyen kişinin tek isteği maddi açıdan güvende olmak ve huzur içinde yaşamaktır. Saat 22:23 Ay-Venüs görünümü, özellikle sanatla uğraşanlar, rehberlik ve danışmanlık yapanlar, yaratıcı tarzda becerilere sahip kişiler için son derece olumludur. Saat 23:23 Merkür-Satürn görünüm etkisinde, insanlarla etkileme ve onları yönlendirme gücünüz yüksektir. Bir grup, topluluk veya herhangi bir etkinlikte yazılarınız, sözlerinizle şifa olursunuz. Saat 23:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, güven, huzur ve kaliteli yaşam arzumuzun işaretçisi. Ancak bunları aile içinde, evimizde, kendi dünyamızda bulmakta zorlanıyoruz. Bu bizi yoruyor, hassas kılıyor, hatta bazen sinirli hale getiriyor.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni arkadaş ortamında mesafeli ilişkilerinle çevrendekilerin dikkatini çekiyorsun. Gün içinde gerilebilirsin.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün an ‘da kalmaktan çok geçmişi irdeleyip cevap aramaya çalışacağınız ve yaşadığınız hayal kırıklıklarını bir kez daha hatırlayacağınız konular ve geçmiş yaşantılar devrede olacak. Öğrenilmiş çaresizliğin çözümü kolaydır ama asıl onun öğrenilmiş çaresizlik olduğunu görmek ve tespit etmek çok zordur. Yaşça büyük olgun kişilerden tavsiyeler alabilir, geçmişin bütün ağır ve bir o kadar kasvetli yükünden kurtulabilirsiniz. Evet, hepimiz zamanında çok güzel şeyler yaşamamış olabiliriz. Ancak yaşam size bir şey söylemek istiyor, bunu anlamaya çalışmalısınız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzelliklere ait konulara, zevk ve konfor getiren imkânlara açık bir gündesiniz. Bugün aynı zamanda kişisel hassasiyetleriniz de artabilir. Kişisel bakımınızı önemseyebilirsiniz. Yeme içme konusunda iştahınızın açık olduğu bir gün. Bugün fazla kalori almamaya dikkat etmelisiniz. İfadelerinizde daha şefkatli ve koruyucu olabileceğiniz bir gündesiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün eş yada sevgilinizin işleri hakkında fikir yürütmeyin kendi kararlarını kendi alsın ve uygulasın. Bir takım konularda kendi kararlarını uygulaması doğruları fark etmesini sağlayacak. Bu durum ilişkinizi de olumlu etkileyecek romantik ve duygu dolu bir gün sizleri karşılıyor. İş hayatınızda ise şanslı bir gün her şey kolaylıkla ilerleyecektir.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuza ilerliyor ve size destek veriyor. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Aşkın, keyifli anların ve romantizmin dozu biraz daha yüksek olabilir ve kendinizi kolayca kaptırabilirsiniz.

21 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendirecek önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Maddi konularda sosyal çevrenizden destek alacaksınız. Arkadaşlarınız için fedakârlıklarda bulunacaksınız.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Neptün ile kavuşum yapması, hayallerinizin peşinden gitmenize yardım edecek. Uzun zamandan beri vakit ayıramadığınız sanatsal faaliyetlerin içine balıklama dalabilrisiniz. Müzayedelere katılmak, müzik faaliyetlerine vakit ayırmak, dans, bale performanslarını izlemek için harika bir dönem. Bohem hayatın keyfini çıkarın.

21 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni kaynakların paylaşımı, eski kaynakların dağılımı ve değerlendirilmesi üzerine yapılacak tartışma ve planlamalar, günün ana konularıdır. Üçüncü kişilerle bunlarla ilgili çeşitli görüşmeler veya anlaşmalar yapmanız mümkündür.

21 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 06' 24" R
Ay
Kova
04° 52' 22"
Merkür
Koç
17° 10' 33"
Venüs
Boğa
01° 51' 52"
Mars
Koç
00° 15' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 15"
Satürn
Balık
16° 38' 14"
Uranüs
Boğa
22° 23' 14"
Neptün
Balık
28° 55' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 54"
Lilith
Başak
23° 24' 56"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 01/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>