Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün küçük bir gerilim yaşayabilirsiniz fakat sevgilinzle aranızdaki duygusal bağ bu problemi çözmeye yetecektir.

İş hayatınızda bugün bazı değişikliklere karşı tepkilerinizi gizleyemeyeceksiniz ve kendinizi rahat hissetmekte zorlanacaksınız.

Parasal açıdan olumlu bir gündesiniz. Bazı birikmiş borçlarınızı kapatma olanağına kavuşacaksınız ve yarım kalmış bazı projelerinizle ilgilenmek isteyeceksiniz.

Son derece enerjiksiniz ancak bugün enerjinizi kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde zaman zaman gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerle fikir anlaşmazlığınız var. Bu anlaşmazlıklar bugün su üstüne çıkabilir. Sorunları fazla uzatmamaya dikkat etmelisiniz. Ne kendinizin ne de başkalarının keyfini kaçırmayın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, aşk hayatımız,  çocuklarımız, çocuk sahibi olma ve genel olarak her türlü meseleyi  mantıklı şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor.  Hiçbir şeyi hafife almayız.  İsteriz ki, işlerliği, sağlamlığı, verimliliği yüksek olsun. Evet aşka önem vereceğiz  ancak aklımızın rehberliğinde ilişkilerimizi ve hayatı ele alacağız. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, aşkta mükemmelliğe önem verdiğiniz zaman dilimidir. Bu geçişin  özünde titiz bir inceleme hali vardır. Çünkü elle tutulur, gözle görülür olanı arzularız. Endişelerimiz olabilir. Öyle kolay kolay her insanı beğenmeyebiliriz.  Mevcut ilişkinizi, partnerinizi veya bekarsanız karşınıza çıkan kişiyi bir hayli inceleriz. Ancak bizim de aşka bakış açımızı, hayatı ele alış şeklimizi gerçekçi bir şekilde ele almamızda yarar var. Güneş-Başak geçişi, ev, ailevi konular, çocuklarınızla ilgiliveya özel meselelerin de ele alınacağı bu süreçtir. Bu süreç sadece aşk hayatınız değil, eviniz, aileniz ve maddi konular üzerinde de titizlikle durulmasını sağlayıcıdır. Bu seyri yönetecek olan Merkür, ay sonunda gerileyecek. Onun içindir ki, biraz önce ifade ettiğim gibi şimdiden meseleleri gerçekçi şekilde ele alırsak faydalı olacaktır. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddesel özgürlüğünüz için, her türlü şartları kendinize hedef olarak belirleyebilir ve kişisel isteklerinizle toplumsal olayları kafanızda ustaca bağdaştırabilirsiniz. Bugün güçlü enerjiniz ve isteklerinizin farklı bir tarzda sunmak isteyişiniz çevrenizde sorun olabilir. Ailenizin sorunları gündeme gelebilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta, sizi ve başınıza gelen güzel olayları kıskanan kişiler sizi sinirlendirmeye veya tahrik etmeye çalışabilirler. Oralı olmamanızda fayda var. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular da dikkat gerektiriyor. 26 Ağustos civarında yanıltıcı etkilere ve kişilere dikkat edin.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konular öğleden sonra dağılabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Yaratıcılığınızı arttıracak konulara yönelebilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın arkadaşınızla dertleşmek isteyecek kadar doldunuz. Ama özel hayatınızı ne kadar yakınınız olursa olsun paylaşmamanız gerektiğini unutmayın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde huzuru ve mutluluğu sevdikleriniz ve ailenizle evinizde bulabileceğiniz, evinizin dekorasyonunu değiştirebileceğiniz, ruhsal olarak uyum, mutluluk, huzur ve denge hissedeceğiniz bir zamandasınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ay boyunca aşk konularında, çocuklarla ilgili olaylarda veya yaratıcılık gerektiren işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Fikirlerinizi paylaşmanız durumunda popülerliğinizin artabileceği bir hafta sonundasınız. Bazı ilişki veyabirlikleri sabrınızı zorlayabilir. Olayları her açıdan değerlendirmeli ve uzlaşmanın bir yolunu bulmalısınız.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, herhangi bir konu ya da kavramla ilgili olarak sevgiliniz, eşiniz veya işlerinizde size yardımcı olan bir kişiyle bazı konuşmalar yapmanız mümkündür. Tane tane konuşmanız, kendinizi net biçimde ifade etmeniz gerekebilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 42' 08" R
Ay
Koç
27° 56' 29" R
Merkür
Koç
20° 45' 45"
Venüs
Boğa
08° 58' 22"
Mars
Koç
04° 42' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 07' 22"
Uranüs
Boğa
22° 43' 10"
Neptün
Balık
29° 05' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 01' 05"
Lilith
Başak
24° 03' 20"
True Node
Koç
15° 24' 17"
Son Güncelleme : 06/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>