Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlusunuz, çünkü ilişkinizde küçük ayrıntılara takılmıyor, sevgilinizin sizin yanınızda kendisini huzurlu hissetmesini sağlıyorsunuz. Ama sizin de aynı şekilde beklentiniz var, o da sizi bazı konularda baskılıyor.

İşlerinize çok hakim ve inisiyatiflisiniz. Bunu sağlamak için harcadığınız emek kadar, çevrenizdekilerin mesleki yeterliliğinize gösterdiği saygı da bu inisiyatifte rol oynuyor.

Bir alacağınız epeyce gecikti. Bu yüzden o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alamayacaksınız. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Biri size ısrarla yakınlık gösteriyor. Bu yakınlığa sevinmeden önce biraz beklemeniz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bunun bir çıkar yakınlaşması olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde her şeye karşı genel bir hoşnutsuzluğunuz var. Esasında bunun gözle görülür, maddi bir temeli yok. Bugünlerde canınız biraz bunalım istiyor gibi nedense. Hızla yok olup giden yaz mevsiminin sizde olumsuz etkileri oluyor. Sonbaharın eşsiz güzellikleri içinde mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz. Biraz iyimserliğe ihtiyacınız var.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz ilerleyecek. Geri hareketi bugün sona erse de,  aşkta  her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemli olduğunu hatırlatayım. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz 30 Ağustos tarihinden bu yana yaşanan gelişmelere bir bakacağız. Geri hareket döneminde gözden geçirdiğimiz, kararlaştırdığımız işleri de yürürlüğe koyacağız. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince,ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir. Eğer gerçekten adil olmayan ve haklarımızın gözetilmediği bir ortamda yaşıyor ve çalışıyorsak kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Problemlerimiz varsa, neden birileri idare etmek zorunda kalayım diye aklımızdan geçirebiliriz. Toleranslı olmayız. İyi bir işimiz olsun, sağlığımız yerinde olsun, bulunduğumuz ortamda herkesin birbirinin özlük haklarına saygı göstermesini bekleyebiliriz. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günlük hayatınızda karşınıza çıkabilecek, sıkıntılara karşı bugün tedbiri elden bırakmayın ve düşünceleriniz çevrenizle paylaşmamaya çalışın. Kendinize yabancı hissettiğiniz veya henüz isimlendiremediğiniz olaylar kesinlik kazanacak. Estetik duygularınız ve güzelliklere olan ilginiz artıyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde konsantrasyonunuz yüksek, başladığınız işleri bitirmeniz veya planlarınızı hızlandırmanız kolay olabilir. Ancak, bu esnada eksikler olmamasına dikkat etmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Çalışma hayatındaki kazançlarınızda artış gündeme gelebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Teknik konular sizi zorlayabilir.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Henüz doğru kişiyi bulamadınız. Bunu her fırsatta dile getirmektesiniz. Aileniz sizler için en değerli varlığınız. Onlarla birlikte zaman geçirmelisiniz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğinizle ön planda olacağınız, spor, eğlence ve aşk hayatınıza zaman ayırabileceğiniz, yaşamınızdaki olası teklifleri değerlendirmeniz gereken, size şanslı ve olumlu etkiler sunan bir zamandasınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınıza odaklanıyorsunuz. 3 haftadır aşk hayatınızda, çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ve kreatif alanlarınızda yaşadığınız sıkıntıların geride kalacağı günler başlıyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir sıkıntı hissetmeniz olasıdır. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz.Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay'ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sürprizler eğlence hayatınızdan gelen ruhunuzu okşayan sürprizlerdir.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 33" R
Ay
Koç
00° 30' 12"
Merkür
Koç
19° 22' 08"
Venüs
Boğa
06° 40' 19"
Mars
Koç
03° 16' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 04"
Satürn
Balık
16° 58' 11"
Uranüs
Boğa
22° 36' 41"
Neptün
Balık
29° 02' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 57"
Lilith
Başak
23° 50' 54"
True Node
Koç
15° 24' 13"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>