Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün çok büyük ve ciddi bir kavga edeceksiniz. Alttan alan taraf siz olacaksınız fakat kavganın büyümesini de önleyemeyeceksiniz.

Ortaklarınızla üzerinde çalıştığınız projede bugün bir kaç sorun çıkacak ve sorunu çözmek için çok zaman kaybedeceksiniz. Bu konuda soğukkanlı davranmalı ve akıllıca düşünmelisiniz.

Bugün parasal konulardaki detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor. Yanlış bir karar sizi ciddi bir sıkıntıya sokabilir.

Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir. Girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailevi konularda aşırı hassas davranabilir, akrabalarınızla tartışmalar yaşayabilirsiniz. Gereksiz kırgınlıklar yaşayabileceğinizi düşünerek kontrolü elden bırakmamaya çalışmalısınız. Kültürel, psikolojik ve felsefi konularla ilgilenebileceğiniz ve hayata geniş bir yaklaşım içinde olabileceğiniz bir gün.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:19 Ay itibariyle burcunuz üzerinde seyredecek. Dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işareti olan bu geçişte, ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Küçücük şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümünde, hisleriniz sizi yanıltmaz. Aşk hayatınızla ilgili konularda doğru kararlar verilir. Hayatın zevkli yanlarının tadına varmayı bilirsiniz. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, ilerisi adına umutlanmanızı, başkalarıyla ilişkinizi güçlendirmenizi, sevgi, merhamet gibi güzel duyguları gönlünüzde hissetmenizi sağlar. Saat 22:15 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, değerleriniz, aşk, çocuklarınız, ekmeğiniz, inandığınız olgular kıymetlenir. Geleceğe taşınmayan hiçbir şeyi hayatınızda istemezsiniz. Güven vermesi, uzun ömürlü olmasına dikkat edersiniz. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve yapacağınız işlere planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla çevrenizi sıksanız bile, bugün Ay'ın bulunduğu konum, size olumlu destek verecek. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş hatalarınızdan dersler çıkartabilir, konusunda uzman veya tecrübeli kişilerden fikir alabilir, bildiklerinizi uygulayarak daha rahat ilerleyebilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceksiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendisini yenilemek isteyenler için uygun fırsatların çıktığı bir dönem ancak güç mücadelesi yapmayın. Güçlü kişileri karşınıza almamaya çalışın.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Moraliniz ve keyfiniz yerinde olduktan sonra tüm işleri rahatlıkla yapabilme özelliğine sahipsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanlarla işleriniz üzerinizde stres yaratabilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz. Bu anlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma ve strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız. Sağlıklı yaşam ve besin kürleri ile ilgili haşır neşir olabileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Belki hiç de öyle değillerdir. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 25" R
Ay
Boğa
00° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 53' 29"
Venüs
Boğa
09° 10' 10"
Mars
Koç
04° 49' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 39"
Satürn
Balık
17° 08' 08"
Uranüs
Boğa
22° 43' 43"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 37"
Lilith
Başak
24° 04' 24"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>