Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Paylaştığınız zevklerin azlığı sizi düşündürüyor. Bunu biraz geç anlamış olmanıza kızıyorsunuz. Buna karşın onu çok seviyorsunuz. Bu bağlılık, ona ait, hiç tanımadığınız yeni zevkler edinmenize yol açacak.

Çalışma anlayışınız sizi başarılı yapıyor. Özel bir konu,yaşamınızda kafanızı çok meşgul ediyor. İşyerinizdeki ilişki bağı içinde bu konuya duyarsız kalamıyorsunuz.

Bazı aile bireylerinizin hamiliğini yapıyorsunuz. Bu konuda önemli bir desteğiniz de yok. Bu vefalı davranışınızda yaşadığınız yalnızlık geleceğiniz adına sizi ürkütüyor.

Yakında sizin için yaşamsal önem taşıyan bir kararınızdan vazgeçmeyi düşüneceksiniz. Bu kararınızı şimdiden masaya yatırırsanız, ilerdeki çaresizliği yaşamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar motivasyonunuz artıyor ve yarım kalan işlerinizi müthiş bir hızla tamamlıyorsunuz. Fakat detayları atlamamaya özen göstermelisiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 11:51 itibariyle bir kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto görünümünü gayet olumlu buluyorum. Hem aşk ilişkinizi hemhayatınızı hem de yeteneklerinizi  istediğiniz bir alanda ifade edebilirsiniz.  Siz geçici olan değil kalıcı olandan yanasınız. Eğer bir karar verilecekse bu konuda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. İş-eğitim-ticari-yolculuk-yerleşim veya diğer konulardaki  tanıtım faaliyetlerinize önem veriniz. Bilginizi deneyimlerinizi ortaya koyarken kendinize güvenin. Siz dile getirmezseniz hiç kimse sizin ne kadar yetkin biri olduğunuzu anlayamaz. Saat 12:56 Yengeç burcunda gerçekleşecek  sondördün, insanların bizi eleştirmesine, zorlamasına, belirsizliklerin karşımıza çıkmasına tahammülümüz olmayacağını gösteriyor. Çünkü güvene ihtiyacımız var. Değerlerimizi korumaktan yanayız. Eğer birileri bizi onaylamazsa, isteklerimiz kabul edilmezse, işlerimiz aksarsa duygusal açıdan kendimizi zayıf hissedebiliriz. Başkalarına zorla uyum göstermeye çalışarak kendimizi  rahatlatamayız. Bugün yapılması gereken mantıklı düşünmek, işler yolunda gitmiyorsa, kendimizi zorlamamak, tepkisel davranmamak. Sakin olmanın faydası büyük. 23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki,ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Sürecin yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerleyeceği için doğaldır ki, ilişkilerde ciddiyet, güven, uzun sürelilik çok önemlidir. Eğer bu beraberlikte büyük bir tutku, en başından beri varsa hiçbir sorun çıkmaz. Ancak tam tersi durumda, kangren halini almış veya almaya müsait bir beraberlik,ortaklığı söz konusuysa dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir.Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı, arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızın veya birlikteyaptığınız kişilerin istek ve ihtiyaçlarınızı görmezden gelmesi sorun yaratabilir veya en ufak manada dahi aynı tarafta olmadığınızı veya tamamen farklı kişiler olduğunuzu düşünebilirsiniz. İlişki vebirliklerinde zorlansanız da, hayatınıza giren yepyeni kişiler sürprizlere sebep olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde en iyisini yapmak için mücadele edebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve anlaşmalar gündeme gelebilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Bazı konularda olayları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizin yükseldiği bir dönemdesiniz ve arkadaşlarınız ile iletişiminiz giderek kuvvetleniyor. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz için de aynı koşullar geçerli olacak. Sevdiğiniz insanın veya ortağınızın üzerinde baskı kurmaktan kaçının.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlere gidebilir, keyif aldığınız lokantalarda yemek yiyebilirsiniz. Maddi ve manevi sizi iyi hissettiren insanlarla temas halinde olmayı arzu edersiniz.Merhamet ve insan sevgisini yoğun tadabileceğiniz bugün özellikle arkadaş çevrenizde size ihtiyacı olanlara manevi destek sağlama mecburiyetinde olabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve su kenarlarına gezintiler için çok uygun bir gün olabilir. Bir ay boyunca odak noktanız hizmet alanınız, evcil hayvanınız, sağlığınız ve çalışanlarınız olacaktır.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 28" R
Ay
Koç
03° 45' 27"
Merkür
Koç
19° 31' 26"
Venüs
Boğa
06° 56' 45"
Mars
Koç
03° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 12"
Satürn
Balık
16° 59' 17"
Uranüs
Boğa
22° 37' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 41"
Lilith
Başak
23° 52' 23"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>