Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı bekleyerek belki de zaman geçiriyorsunuz. Onun da aynı beklenti içinde olmadığından çok mu eminsiniz ? Bugün yeniden karşılaşma fırsatınız doğabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz.

Herkes sizden oldukça memnun, bu yüzden gereksiz endişeler duymanıza neden yok. Ama gelecek günlerdeyükünüz artabilir. Eleman çıkartılacağı söylentilerinin dışında duruyorsunuz.

Bugünlerde geçici sıkıntılarınız var, ama yakın gelecekte epey rahatlayacaksınız. Para durumunuzun daha da iyileşeceğine dair sinyalleri çok yakında alabilirsiniz

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz olayları yeniden bir düşünün, bu düşüncelerin haklılığını daha iyi göreceksiniz.. Çok merak ettiğiniz yurtdışındaki bir arkadaşınızın, dolaylı olarak mutluluk haberini alıp sevineceksiniz. Bu akşam onu aramanız, sizi yeni düşlere yöneltebilir.

24 Haziran 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:48 Ay-Merkür görünümü, başkalarıyla aramızdaki sınırları karşılıklı olarak çizebilme konusunda etkilidir. Maddi ve manevi anlamda hiç kimsenin kimse üzerinde zorlayıcı bir hakkı olmadığını düşünerek, çıkar ilişkileri yerine hakikaten aklı başında yapılacak paylaşımları  önemseyeceğiz. Bunun daha faydalı olacağını düşüneceğiz. Saat 17:26 Ay-Mars mücadeleci görünümü gerek mesleki ailevi gerekse ilişki-ortaklığınızla ilgili meseleleri  derinlikli bir şekilde ele almanız gerektiğini gösteriyor. Tek başına hareket etmek veya hedef belirlemek kolay olmayabilir. Aşırı tepkisel hareketlerden kaçınmamız gerekebilir. Saat 18:48-25 Haziran saat 05:30 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Mesleki konularda olmak üzere toplumsal aktivitelerde dikkatli ve temkinli hareket etmek gerekiyor. Ilımlı düşünmek, olgun bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Sıkıntılarımıza merhem olabilecek  kişilerle karşılaşmamız dileğimle,

24 Haziran 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğinizi ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

24 Haziran 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlemek konusunda isteksiz olmanız duygusal problemlerin açığa çıkmasına neden olabilir. Sizin için neyin önemli olduğunu belirlemeniz ve o yönde ilerlemeniz gerekiyor. Artık size faydası olmayan şeylerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Bu sayede bazı şeylerin dış görünüşü de daha cazip hale gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Zihnimiz açık ve yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Ancak, değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabiliriz de bir taraftan. Entelektüel faaliyetler, öğrenme arzusu, bilgi paylaşımları, eğitsel çalışmalar, grup faaliyetleri, bilişim, teknoloji, medya, yayıncılık, sosyal medya başlıklı konular ön planda. Sabah saatlerinde iletişim kurmamız ve kendimizi ifade etmemiz daha kolay olabilir, görüşmelerimizi bu saatlere alabiliriz. Öğle saatlerinde ve sonrasında ise, sakarlıklar veya ufak tefek kazalar söz konusu olabilir, acele hareketlerden kaçınmakta fayda var. Akşam saatleri farklı hoşluklara, değişikliklere veya beklenmedik durumlara dikkat çekiyor. Değişiklik yapmak isteyebiliriz. 19.00 sonrası, halsizlik, belirsizlik veya kararsızlık türünde ruh halleri ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Haziran 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konuları daha kolay idrak edeceksiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. Sabırlı olmalısınız. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygularınızı ifade etmek için acele davranmayın. Bugün cesur adımlar atabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Plansız yapacağınız her şey bugün size vakit kaybettirecek. Duygusal anlamda yıldızınız parlarken mutlu olacağınız konuşmalara vakit ayırın.

24 Haziran 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Olumsuz durumlardan ve kişilerden adeta görünmeyen bir el tarafından korunmaya alınmış gibi olursunuz. Tüm enerjinizi yıllarca içinizde biriktirdiğiniz hayallerinizi gerçekleştirmek için olumlu şekilde kullanırsınız. Güzel haberler aldıkça adeta yeniden doğmuş gibi yumuşak kalpli ve merhametli davranışlar içinde olacaksınız.

24 Haziran 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Satış, pazarlama ve ticarete yönelik konularda kafanız iyi çalışacak. İstediğiniz şartları elde edebilir, toplantılara dayalı işlerinizde bakış açınızı rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz.Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Hayatınızın keyifli alanlarını yön verebilmek adına veya hobilerinizi daha verimli kılmak amacıyla eğitim alabilir yahut benzer desteklere sahip olabileceğiniz bir kursa başlayabilirsiniz.

24 Haziran 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

24 Haziran 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 52' 24" R
Ay
İkizler
00° 29' 34" R
Merkür
Koç
22° 42' 01"
Venüs
Boğa
11° 44' 05"
Mars
Koç
06° 25' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 18' 03"
Uranüs
Boğa
22° 50' 58"
Neptün
Balık
29° 09' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 23"
Lilith
Başak
24° 18' 15"
True Node
Koç
15° 17' 33"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>