Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi, sizin onu sevdiğinizden daha çok sevdiğini düşünüyor. Bu tespitinde haksız da sayılmaz. Size cazip görünmek için elinden geleni yapıyor. Onun bu çabasına karşılık verirseniz siz de daha mutlu olabilirsiniz.

İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek. Rekabete dayalı bir işte, hiç rekabet yapmadan da başarılı olunabileceğini kanıtladınız. Sadece kendinizle yarışıyorsunuz ve bunda da başarılı oluyorsunuz.

Bugün çok sevineceğiniz bir para haberi alabilirsiniz. Küçük bir meblağ ama sürekli ve düzenli olarak elinize geçecek. Bu durum sizin yeni harcama planları yapmanıza neden olabilir.

Hiç kimsenin desteklemediği bir gönül ilişkisini bir tek siz onaylıyorsunuz. Onlar sizi çok takdir ediyor ama bu konuda başkalarından eleştiri alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçaltınızda sakladığınız bir takıntınız bugünlerde yine açığa çıkabilir. Dönüp geçmişinizle hesaplaşabilirsiniz. Aile bağlarınızın sağlamlığı, bu zor dönemi atlatmanıza yardımcı olabilir. Bir arkadaşınız bu hafif sıkıntılı döneminizde size yardımcı olmaya çalışacak. Dostluğunuzun değerini daha da anlayacaksınız. Kısa ve cazip bir yolculuk teklifi alabilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 01:37 Jüpiter-Kuzey düğüm görünümü, hem özel hem de sosyal hayatla olan bağlantınızı kuvvetlendiriyor. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunabilirsiniz. Yeteneklerini kullanmak yerine, kaderi suçlamak. Hayır, bu çare değil. Bilakis gerçekçi olmalısınız. Gelişimin yolu budur. Hayal etmek, başarının yarısıdır derler ya, işte sizin de başarınız, gerçek manada ne istediğinizi bilmek ve ona göre hayatınızı restore etmekle mümkündür. Yaradanın bir planı var elbet. Ona ne şüphe. Ancak tedbir, özgür irade, bilinçli seçim, farkındalık gibi olgular da insana sunulmuş armağandır. Biz bu armağanın kıymetini bilerek tercihlerimizi yapmalıyız.  Zaman alan hiçbir yararı olmayan uğraşılar yerine, size faydalı olacak, gelişiminizde destek verecek gruplar içinde yer alabilir, dostluklar kurabilirsiniz. Saat 05:30 itibariyle Ayın yumuşacık sevgi dolu Balık burcundaki ışığı, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk gibi kıymetli olguları vurguluyor. Yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor.  İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana  hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Saat 13:06 Ay-Güneş ve saat 22:58 sonrası etkili olacak Ay-Venüs görünümü, ılımlı ve sevgi dolu insanlarla temasın ve size güven veren çevre ilişkilerinin işaretçisidir. İç dünyanızda huzurun ve dengenin, dışarısıyla uyumlu olması, yaptığınız her şeyden zevk almanızı  sağlar. Keyifli bir  Cumartesi  günü geçirmeniz dileğimle,

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için,sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz.Düşündüklerinizin anında gerçekleşmesini isterken, gergin ve sinirli davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pratikte uygulanabilir hedefler koymaya ve gerçekçi olmaya dikkat etmeniz gereken günler. Bir öncelik sırası oluşturmalısınız. Duygusal şantajlara maruz kalabilirsiniz. İnançlarınız için savaşmalı, farkındalığınızı arttırıcı aktivitelere yönelmelisiniz. Kişisel gelişiminiz, romantizm ve hayatınızı geliştirme çalışmaları size iyi gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevreniz ve ailenizle ilgili konulara daha kolay yönelebilirsiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler de hayatınıza çok şey katabilir.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizde size ilham veren insanlarla bir araya gelebilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. Bugün, iletişiminizle çevrenizi etkileyeceksiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınızda veya dahil olduğunuz sosyal organizasyonlarda sezgilerinizin sizi farklı bir noktaya taşıyacağı bir gün yaşamaktasınız.Burcunuzun yöneticisi Venüs, size ilişkilerinizde daha kollayıcı ve fedakar davranabilen bir konumda bulunuyor. Ortak kazanımlarınızı arttırmak için destek görebileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınız ve özellikle dost bildiğiniz kişilerle vakit geçirmek, onların dertlerini ve sevinçlerini paylaşmak konusunda olumlu etkilere sahip bulunuyorsunuz. Sezgilerinizin yoğun olabileceği bir gündesiniz.

25 Haziran 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Haziran 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 47' 58" R
Ay
Boğa
29° 24' 12" R
Merkür
Koç
22° 37' 47"
Venüs
Boğa
11° 38' 27"
Mars
Koç
06° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 59"
Satürn
Balık
17° 17' 42"
Uranüs
Boğa
22° 50' 42"
Neptün
Balık
29° 09' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 08"
Lilith
Başak
24° 17' 45"
True Node
Koç
15° 17' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>