Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi toparlayın. Şansın duygu dünyanıza sunduğu krediyi fazla zorluyorsunuz İçinde bulunduğunuz sevgi yoğunluğu, sizde gitgide paranoyak varsayımlar geliştiriyor.

Atacağınız adımları uzun düşünmelerden sonra hareketlendiriyorsunuz. Bu özelliğiniz bugünlerde oldukça yararınıza olabilir. Ertelediğiniz konuların bir kısmını kotarmış olmanız, vakti geldiğinde daha az emek harcamanızı sağlayacak.

Akılcı davranmak istiyorsunuz, ama bu, sizi bazı fırsatlar karşısında hareketsizleştiriyor. Aile içinde harcama konulu tartışmaları aza indirme gayretleriniz, bu sıralar pek sonuç vermeyecek gibi.

Eksik değerlendirmelerle yöneldiğiniz olaylarda agresif tavırlara dikkat. Etkilendiğiniz insanlar, size her zaman kredilerini sunmayabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunları yerinde ve zamanında halletme özelliğiniz, önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz birtakım problemlerde size yardımcı olacak. Ama yine de belli ölçülerde zorlanmalar yaşayacaksınız. Size birtakım önerilerle gelinen konularda karar öncesi iyice düşünme niyetiniz, zaman kaybına yol açabilir. Bu öneriler karşısındaki tavrınız, sizin yeniden değerlendirmenizi getirecek.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  yeni haftamıza, saat 11:51 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişiyle başlıyoruz.  Evimiz, ailemiz, iç dünyamızda ve  her konuda baskın tavırlı oluruz.  Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Saat 11:51 Ay-Başak burcu geçişi, sizi ilgilendiren meseleler üzerinde özellikle söz konusu olan aşk veya çalışma hayatınız ise, inceden inceye titiz düşünmeniz, detayları fazlasıyla önemsemeniz  anlamına gelir. Yaşadığınız ilişkinin ciddiyeti veyahayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Saat 20:09 Venüs-Uranüs görünümü, fiziksel ve ruhsal anlamda değişime olan ihtiyacımızın bir hayli yoğunlaştığını gösteriyor. Öylesine baskı altındayız ki, dile getirmekte zorlanıyoruz ancak hani deyim yerindeyse pire için yorgan yakacak durumdayız. Derdimizi anlatsak olmuyor, sussak stres yükleniyoruz. Eğer bir yanlış söz, bir davranış, ailevi veya ilişkimizle alakalı konularda bir baskı söz konusu olursa buna tahammül etmemiz pek mümkün değil. Saat 20:18 itibariyle oluşacak ilkdördün, hem bir hafta öncesi durumları gözden geçirmek hem de maddi ve manevi anlamda önem arzeden olguların, isteklerinizin peşinden gidebilmeniz,  değerlerinizi  kaybetmemek için mücadele vermeniz, gerekirse iletişimde bulunmanız, atak olmanız, engellere dur diyerek kendinize ait olanları akıllıca korumanız yönünde önem taşır.  Ancak bunu başarmak pek kolay olmayabilir veya gözünüzde büyüyebilir. Oysaki kendi gücünüzün farkında olsanız,  sorumlu bir dürüstlük,  görev ve çaba yoluyla en derin sevginizi ve sadakat duygularınızı ifade edebilseniz, hem size ait olanları elinizde tutabilir hem de önünüze çıkan engelleri tek tek aşabilirsiniz.  Burada önemli olan çabalamak ve istekli olmaktır. Bunu yapabilenler kazançlı çıkabilir. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda yeniliklere ihtiyacınız var. Rutin ilişkilerden sıkılıyor ve olaylara farklı bir şekilde bakıyorsunuz. Duygusal konularda ani çıkışlarınız partnerinizi birçok konuda şaşırtıyor. Bugün çocukları olanlar için olumlu ve hareketli bir gün. Ortak zevklerin paylaşılacağını hatırlatırız. Sosyal yönünüz ve aktiviteleriniz çoğalıyor..

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız. Önünüzde duran tehlikeleri görmezden geliyor ya da ihmalkar davranıyor olabilirsiniz. Uyarılara kulak vermelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Yolculuklar için plan ve program yapmak için uygun zamanlar var. Çalışma hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kısıtlandığınızı hissedeceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani tepkiler vererek yada kendinize kızarak çözüme ulaşamazsınız. Bunun yerine yeni stratejiler geliştirerek biraz geç de olsa sonuca ulaşacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde beklenmedik etkiler altında olabilirsiniz. İlişkilerinizde gerilimli veya tansiyonlu durumlar oluşabilir. Çevrenize karşı daha anlayışlı ve toleranslı olmaya özen gösterin.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir zaman. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu aralar zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu aralar özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 17" R
Ay
Oğlak
04° 30' 24"
Merkür
Koç
16° 24' 03"
Venüs
Koç
29° 05' 31"
Mars
Balık
28° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 47"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 16"
Lilith
Başak
23° 09' 57"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>