Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Basınç hızla düşüyor. Tornado hızla yaklaşıyor. Hazırlıklı olun. Belki de hayatınızın aşkını yaşayacaksınız. Müthiş bir tempoda, duyguların ayrı arı uçlara savrulup, savrulup döndüğü, bir çok insanın göze alamayacağı kadar sert, yüreğinizin içine masaj yapabilecek kadar yumuşak. Ama bir Tornado işte, büyük ihtimalle geldiği gibi gidici. Böyle bir afete hazır değilseniz bu akşamki arkadaş toplantısına gitmeyin.

Azimlisiniz. Hayatı bir müsabaka ringi gibi görüyorsunuz. Azimkar yanınız bu hayat tanımlamasına biçilmiş bir kaftan gibi oturuyor. Biriyle sıkı çelişkileriniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onun kulaçladığı sular sizin için biraz derin gibi görünüyor. Hırs yapmayıp geri durmanız akıllıca olacak.

Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile onunyaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış tanımaya kararlı birileri var. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışırken bunun gereksiz olduğunu düşünüp kızgın davranıyorsunuz. Bu da onlarda yanılmamışız gibi bir saplantı yaratıyor. Ama problem karşı tarafta. Bir çaba göstermeye hiç de zorunlu değilsiniz. Bir sağlık sorununuzda aldırmaz görüntü vermenize gerek yok. Sizin ne kadar sağlamcı olduğunuzu bilenleri arkanızdan güldürmeyin.

26 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:56 Mars-Neptün zorlayıcı görünüm, finansal-iş-ilişki konularında sizi, ani tepkilerde bulunmaya veya hızlıca hareket etmeye, kararlar almaya zorlayabilir. Ancak çok dikkatlice durumları gözden geçirmekte yarar var. Gerçekten emin değilseniz bekleyiniz. Şartlar uygun mu değil mi diye bir bakınız. Risk almayınız. Saat 20:03 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyumlu davranmamız gerekir. Saat 23:12 Ay-Venüs görünüm etkisi altında gerek parasal konularda gerekse ilişkilerimizde iki yönlü düşüneceğiz. Hem rahatmışız gibi davranacağız hem de birçok meseleyi didikleyip duracağız.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda tartışma konusu olabilecek olaylardan uzak kalmalısınız. Alıngan davranışlar içinde olacaksınız. Size aktarılacak olaylara karşın, savunmanızı hazırlamalısınız. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin değişen fikirlerinden rahatsız olduğunuzu karşı tarafa belirtmelisiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde yanıltıcı etkilere ve kişilere dikkat edin. Yanılgılı kararlar veya sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz. Veya kendi yanılsamalarımız, paranoyalarımız, gerçek dışı endişelerimiz ya da yanlış değerlendirme ve kararlarımız olabilir(Mars – Neptün). Plan veya anlaşmaları ertelemek ya da en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekiyor daha mantıklı görünüyor. Ancak, özellikle öğle sonrası saatlerde bilgi edinmek, haber almak, iletişim ağlarını en iyi şekilde kullanmak veya eğitim başlıklı konularla ilgilenmek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatleri ise, dün yazdığımız(bugün tekrar etmiyorum, isterseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz) stresli etkiler devrede yine. İlişkilerde kırıcı olmamaya ve karşılıklı meydan okuma türünde gereksiz çekişmelerden kaçınmaya çalışmamız yararlı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal kaynaklarınızla ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda daha fazla sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Gelecek yönünde planlar gündeme gelebilir. Tutkulu olduğunuz konularda stresler yaşanabilir. İşlerinizde en iyisini yapmak için mücadele verebilirsiniz. Bazı konuları görmezden gelmek sizi rahatlatabilir.

26 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi güvene almak isteyebilirsiniz. Çevrenizdekilerle paylaşımlarınızda maddi konularda kendinizi huzursuz hissedebilir, ters hareketlerde bulunabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi değer yarattığınız konularla ilgili bir sıkıntı hissetmeniz olasıdır. Parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz.Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu sürprizle sosyal hayatınızdan gelen ruhunuzu okşayan sürprizlerdir. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

26 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

26 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 02' 18" R
Ay
Boğa
03° 02' 07" R
Merkür
Koç
21° 02' 39"
Venüs
Boğa
09° 24' 01"
Mars
Koç
04° 58' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 18"
Satürn
Balık
17° 09' 02"
Uranüs
Boğa
22° 44' 22"
Neptün
Balık
29° 06' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 13"
Lilith
Başak
24° 05' 38"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>