Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle bugün güzel bir gün geçirme hevesindesiniz fakat ne yazık ki bu olmayacak. Sevgilinizin önemli bir işi çıkacak ev siz buna çok üzüleceksiniz.

Amiriniz ile aranız pek iyi sayılmaz fakat siz işlerinizi eksiksiz olarak yerine getiriyorsunuz ve bu sayedearkadaşlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İşyerinde ölçülü davranırsanız hiçbir sorun ile karşılaşmazsanız.

Uzun zamandır alış veriş yapmıyorsunuz ve bugün bu isteğiniz ön plana çıkacak.

temeli ve harcamalarınızda aşırıya kaçmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sinirli ve gergin olabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlara karşı sert tutumlar sergilemeniz olası. Bugün beklediğiniz bazı gelişmeleri yaşayamamanın sıkıntısını ve stresini yaşayabilirsiniz. Öğleden sonrayı arkadaşlarınızla geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan bazıları ile hafta sonu için plan yapacaksınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, yeni bir şeyler yapmak, var olanı  sağlamlaştırmak, işler hale getirmek niyetinde olduğumuzu gösteriyor. Aklımızda ne varsa onun üzerinde odaklanabiliriz. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, finansal anlamdaki tüm ilişkilerimizi, yatırım, borçlar veya ileriye dönük planların geldiği son noktayı görebilmemizde etkilidir. Biz son bir yıldır neler yaşadık, neler bizi başkaları nedenli zorladı. Hangi konularda baskı altında kaldık. Şimdi önümüzdeki yolu görebilmek için, daha akıllıca para işlerimizi, ilişkilerimizi gözden geçirmemiz gerekiyor. Bunu yapalım ki, bir daha yaş tahtaya ayak basmayalım. Saat 15:06 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, sağlamlıktan yanayız. Aşk hayatımızdan kişisel kararlarımıza kadar her konuda ince eleyip sık dokuyacağız. Huzur bulmak, güven duymak isteyeceğiz. Saat 16:21 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, umut verici, şüphelerimizden arındırıcı, sevdiklerimizden destek görmemizi sağlayıcıdır. Huzursuzluklar geride kalır. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,  

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken; duygusallığınızla ataklığınızı harmanlayacak ve bu tavırlarınızla çevreniz tarafından temkinli bir şekilde izleneceksiniz. Duygusal ilişkilerinizin sınırlarını daha fazla zorlamayın. Partnerinizin davranışları ile ilgili sürekli değişen tepkiler içindesiniz. Bu arada yeni tanışacağınız kişilere mesafeli olun.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eksikliklerinizi tamamlayan kişilerlebirlikleri ve ilişkiler geliştirmenizde fayda var. İlham verici fikirler kuvvetli hissetmenizi sağlayabilir. Birkaç gün için oldukçabitiricisiniz ve çalışan yönlerinizle ön plandasınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinizi keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çekiciliğiniz ve güzelliğiniz bugün nihayet keşfedilecek. Kötümser hava estiren günlerinizi geride bıraktınız. Partnerinizle birlikte alacağınız bir davete gidebilirsiniz. Bu durumda mutluluğunuz biraz daha pekişecek.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eşinizle birbirinizin hayatına ve ailelerine eskiye oranla daha fazla saygılısınız. Bu da doğal olarak evdeki ailelerden kaynaklı sorunları tamamen ortadan kaldırıyor. Eşinizin ailesinden uzun süredir kırgın olduğunuz birine karşı olumlu tutumlar içinde olacak ve ondan gelen barış çağrısına karşılık vereceksiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa parasal işlerde zorlanabilirsiniz. Stres içeren olaylar söz konusu olabilir. Ameliyatlarınızı bugüne denk getirmeyin. Etrafınızdaki birtakım olaylar size kriz olarak dönebilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Sıcak yaz günlerinin size getirdiği umut ve güvenlik duygusunu sonuna kadar kullanabileceksiniz. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Özellikle ödeme sıkıntılarında agresif bir ruh haline bürünebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 50' 12" R
Ay
Koç
29° 58' 49" R
Merkür
Koç
20° 52' 28"
Venüs
Boğa
09° 08' 38"
Mars
Koç
04° 48' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 21"
Satürn
Balık
17° 08' 02"
Uranüs
Boğa
22° 43' 39"
Neptün
Balık
29° 06' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 33"
Lilith
Başak
24° 04' 15"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>