Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin filizlendiğini fark etmek sizi heyecanlandırıyor. Onun da size ilgisi konusunda yanılmıyorsunuz. Daha somut bir adım atmak için uygun zamanı bekliyor.

Sizin fikriniz sorulmadan bazı kararlar alındığını öğrenebilirsiniz. Bu kararların çoğunu beğenmeyeceksiniz. Ama kısa vadede değiştirmeniz de pek mümkün görülmüyor.

Önünüze çıkan parayla ilgili bir problemi dünyanın en büyük sorunu sanıyorsunuz. Bugünler geçip geriye dönüp baktığınızda durumu ne kadar abarttığınızı fark edeceksiniz.

Kafanızı küçük, büyük her şeyle meşgul etmeniz, asıl düşünmeniz gereken konulardan sizi uzaklaştırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Her zaman olduğu gibi kendi dışınızda yaşanan olaylara ilginiz nedeniyle yine, sizi çok da ilgilendirmeyen bir olaya müdahale edebilirsiniz. Bu müdahaledeki tutumunuz nedeniyle bir yakınınız size kırılabilir. Siz onun kırılabileceğini bilmenize rağmen bildiğiniz gibi davranmaya devam edeceksiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:25 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 09:33 Güneş-Jüpiter kavuşumu, Merkür geri hareketiyle aynı zamanda gerçekleşiyor. borcu borçla kapamak yanlıştır. Elinize geçenleri korumayı, adil ölçüde paylaşmayı, risk almamayı bilmelisiniz. Alım satım, vergi, miras, hukuki davalarınızla ilgili konularda mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Nereye para yatırıyorsunuz, kiminle el sıkışıyorsunuz güvenilir olup olmadığı sorgulayınız. İş ortaklığı, ilişki, yasal davalar, paylaşımlar, kontratlar, sözleşmeler, partnerinizle ilgili meselelerde mantıklı ve gayet gerçekçi bir şekilde hareket etmeniz lazım. Saat 11:07 Merkür-Mars görünümü, geri harekette olduğumuz için, başkalarıyla finansal konularda yapacağımız işlerde veya paylaşımlarda hukuken ve vicdanen hareket edilmesine önem veriniz. Başkalarının önem vermesini sağlayınız. Ortak bir işe kalkışmadan önce mutlaka iyi düşününüz. Daha önce verilmiş kararlarınızı tekrar gözden geçiriniz. Eş,veya farklı kişilerle maddi konulardaki karar veya fikirlerinizi paylaşınız. Birbirinizden gizliyapmayınız. Kazancımızın verimli ve bütçeye uygun şekilde kullanılması, harcama alışkanlıklarımızın gözden geçirilmesi, yarınların garanti altına alınması, verilen borçların istenmesi veya borçlarımızın ödenmesi konularında dikkatli, tedbirli, bilinçli hareket ediniz. Saat 18:07 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, görüşmeleri ve derinlikli düşünmeyi işaret ediyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Gönlünüz her dem mutlu olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni oluşumlara hazırlıklı ol! Sabah saatlerinde zihnini olur olmadık konularla meşgul olabilir. Bilgini ve zamanını iyi değerlendirebilirsen uzmanlık alanınla ilgili teklifler alabilirsin. Eğer büyük bir firmada ya da marka ile çalışıyorsan içeride yaşanan krizler senin için yeni oluşumlara göz kırpabilir. Sosyal ortamında oldukça yetkili, aktifsin. Yaşam tarzının farklılığı insanların dikkatini çekiyor. Bugün yapacağın kısa bir yürüyüş ya da bir yolculuk keyifli zamanlar yaşamına neden oluyor. Bir yandan nerede yaşayacağına, nasıl bir yaşam istediğine dair detaylı düşünmene neden oluyor. Akşama doğru bunları düşünmeyi bir kenara bırakıp, ailendeki ya da arkadaş ortamında insanlarla ortak bir plana dahil olabilir; ortak bir plana dahil olabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mükemmel haberler alabileceğiniz güzel bir gün. Yakın çevre dostluklarınız ve seyahatleriniz ile ilgili konularda oldukça sevindirici gelişmeler söz konusu olabilir.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan hareketli ve yararlı bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerle alakalı konular gündeminizi etkileyebilir. İş yerinde toplantı ve yazılı iletişimin yoğun olduğu zamanlar var. Alınması gereken kararlarda veya imzalanacak sözleşmelerde dikkatli olunmasında yarar var. Konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve eğitimle ilgili hızlı ve önemli mesafeler kaydedebilirsiniz. Aynı anda pek çok şey öğrenebilirsiniz, zihninizi hızlı ve aktif bir biçimde kullanabilirsiniz ancak zihinsel strese ve gerginliğe dikkat etmelisiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu eğitim, haberleşme alanlarında gelişmeler olası. İletişim içinde olduğunuz insanlardan anlayış ve empati bekleyebilirsiniz. İlham ve yüksek moral söz konusu ancak içeriği boş laflara dikkat etmek, dedikodudan kaçınmak faydalı olur.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracaksınız. Bu arada dikkatinizi dağıtacak konular çıkabilir ve birden fazla işle meşgul olmak durumunda kalabilirsiniz. Ya da yakınlarınızın sorunları yüzünden dağılabilirsiniz.

26 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 06" R
Ay
İkizler
23° 17' 15" R
Merkür
Koç
24° 16' 42"
Venüs
Boğa
13° 44' 38"
Mars
Koç
07° 40' 41"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 08"
Satürn
Balık
17° 25' 37"
Uranüs
Boğa
22° 56' 39"
Neptün
Balık
29° 12' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 37"
Lilith
Başak
24° 29' 07"
True Node
Koç
15° 08' 57"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>