Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerde sıklaşan telefon görüşmeleri, sizi dikkatle izleyenlere gerekli belirtileri veriyor. Bir şeyleri saklamanın anlamı yok. Tersine, paylaşarak yaşamanız, hissettiklerinizi daha hoş hale getirecek.

Henüz sırasının gelmediğini düşündüğünüz oluşumun etrafında sabırsızlıklar var. İradeniz, hakimiyetini kaybedebilir. İlişkilerde duyarlılığı çok ön planda tutmanız gereken bir döneminizdesiniz.

Çıkarını fazla ön planda tutan insanlarla yakın temas içindesiniz. Bunun farkında olmanız, sizi bu ilişkilerde zarar görmekten kurtaramayabilir. Yakın bir zamanda sıkı pazarlıklar gerektirecek yüklü alışverişleriniz var.

Sosyal hayatınızda, sizi hiç aklınızda olmayan tercihler karşısında düşündürecek yeni gelişmeler söz konusu. Kendinizi baskılamadığınız oranda kazançlı çıkacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan problemler çıkartabiliyor. Bugün bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz ve bu, kendinize güveninizi zedelemese de sizi fazlasıyla etkileyebilir. Bazı insanlarla ilişkilerinize fazla anlamlar yüklüyorsunuz. İlerde değer yargılarınızla hesaplaşmalar içine girebilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 02:38 itibariyle etkili,  Mars-Neptün görünümüyle başlıyor. Parasal konular başta olmak üzere, toplumsal aktivitelerde aklı başında hareket etmemizdir. Yaşadığınız toplum, elinize geçen para ve yapmak istediklerinizi çok iyi bir şekilde değerlendirmenizdir. Bu sizi  ilerisi adına yanılmaktan korur. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, her ne kadar bir noktada durmuş gibi olsak da, şu aralar kazanmak adına neler yapabiliriz, geleceğimizi garanti altına nasıl alabiliriz, bunlar üzerinde düşünüyoruz. Tabii ki yüzeysel değil, derinlemesine bir analiz işimize yarar. Öyle paramızı risk altına alacak yatırım, girişim veya harcamalardan uzak durmamızda, ölçüyü kaçırmamak faydalı olacaktır. Elimizdekini tutmak, bir müddet bekleyip, piyasanın şartlarını gözetmek yerinde olur. Saat 07:33 Ay-Neptün karşıtlığı,  aşk hayatınızla ilgili konularda ılımlılık kadar,  güven olgusunun da  sizin açınızdan önemini işaret ediyor. İlişkide engeller olmamalı, her iki taraf da  hayattan zevk almalıdır diye düşüneceksiniz. Saat 07:51 Ay-Mars görünümü, her türlü mesele üzerinde koşulların bir hayli değişken olduğunu gösteriyor. Siz de bu yüzden, dikkatli hareket etmekten yanasınız. Gün içinde her konuya dikkat kesilerek inceleyebilirsiniz. Neler oluyor neler bitiyor merak edersiniz. Titiz düşünürsünüz. Bu para veya aşk hayatınız, çocuklar, kişisel anlamdaki tüm konularda baskındır. Saat 10:42  Ay-Merkür görünümü, bireyin,  akıllıca düşünmesi halinde seçimlerinde yanlış yapmayacağını,  parasına sahip çıkacağını, neye yatırım yapacağını bileceğini işaret ediyor. Maddi konularda bilinçli  düşünmenin ve zeki davranmanın önemli olduğu konusunda bizi uyarıyor. Saat 18:35 Ay-Pluto görünümü, kendinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtmanızda size kuvvet sunuyor. Aşk hayatınızla ilgili konularda olgun düşünmenizi, her ayrıntının bütünün bir parçası olduğunun bilinci içinde hareket etmenizi, acele kararlar vermemenizi söylüyor. Gününüz umduğunuz güzelliklerle dolu geçsin. Canı yürekten sevgilerimle,

26 Mayıs 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Venüs kombinasyon burcunuz Yengeç'te ilerliyor ve üstelik Merkür geri hareketine devam ediyor. Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Bugün yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, hemen her şeye hızla söz verme eğiliminde olabilirsiniz. Ancak, bu sözleri verdiğinize pişman olmak istemiyorsanız ne için söz verdiğinize ve uygun olup olmayacağınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Mayıs 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerde bütünü görmek çok daha kolay olacak. Akademik olarak ilgilendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak keyifli olabilir. Sabah saatlerinde kırıcı olmamak adına konuşmalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

26 Mayıs 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Sevgi ve koruma içgüdüsü ile duygularınızı gösteriyorsunuz. Partneriniz sizinle gezip dolaşmak arzusu içinde. Ona ufak hediye almanızda bir sakınca yok. PARA: İşinize son derece sadık ve verimli olmaya çalışıyorsunuz. Bugün siziarkadaşlarınız öylesine kırıp üzmüş ki eliniz kolunuz kalkmıyor adeta. SAĞLIK: Fazla yemek yemekten ve asitli içeceklerden hoşlanıyorsunuz. Dikkatsiz davranırsanız kilo sorunuyla karşılaşabilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz her ortamda güzelliğiniz/yakışıklılığınız ile dikkat çekebilir, ışığınızı, yeteneklerinizi ve enerjinizi en iyi şekilde sergileyerek, ilişkileriniz ve yapmak istediğiniz işlerde pozitif bir enerji ile hareket ederek mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

26 Mayıs 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi girişimleriniz varsa bugün sosyal çevrenizdeki belirsizlikler sizi yanıltabilir. İş ve para görüşmelerinizde her şeyi sağlama almaya çalışın. Biraz esnek olmak işinize yarayabilir.

26 Mayıs 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal konularla ilgili gerçekçi olmakta zorlanma, bir hayal kırıklığı, gerektiği noktada aksiyon alamama durumu oluşabilir. Veya en iyi senaryo ile “Acaba kazançlarım azalacak mı, ödemelerimi yapabilecek miyim?” endişesi de yaşayabilirsiniz. Finansal konular pek iç açıcı olmayabilir sizin için. Riskli girişimlerden ve yatırımlardan uzak durmakta yarar var.

26 Mayıs 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

26 Mayıs 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 35' 02" R
Ay
Yay
29° 56' 03"
Merkür
Koç
16° 18' 56"
Venüs
Koç
28° 39' 51"
Mars
Balık
28° 15' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 56"
Satürn
Balık
16° 24' 23"
Uranüs
Boğa
22° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 50' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 05"
Lilith
Başak
23° 07' 39"
True Node
Koç
15° 25' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>