Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanıyorsunuz. Bunu kendinize karşı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak. Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz.

Bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız. Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak eğitimlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özel bir harcamanız için yeniden bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Bu harcamanızın zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranmaya çalışmanız, geleceğinizi daha doğru çizmenize yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde, ortak noktanızın olmadığı pek çok insan var. Bu insanlarla ilişkileriniz konusunda düşünüyorsunuz. Belki de bu, kendinizden son derece emin olduğunuz size benzer kişilere ihtiyaç duymamanızdan kaynaklanıyor. Öğle yemeğinde bir konuğunuz olabilir. Bu konuğunuzla daha çok geleceğe dair planlar yapabilirsiniz. Uzun vadede ortak bir girişiminiz olabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 10:22-11:35 arasındaki kısa süreli Ay-Boşluk etkisinde, yakın çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda tasdik edilme ihtiyacınız yoğundur. Hassas düşünebilirsiniz. Saat 11:35 itibariyle Ay-Aslan burcu geçişi başlıyor. Hem ilişkilerinizde hem eviniz sınırları içinde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde bu enerji sizi destekler. Bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz gayet kolay ve nerede olursanız olun ilgiyi üzerinize toplamanız mümkündür. İşlerinizi başarılı şekilde yaparsınız. Sağlığınıza özen gösterirsiniz. Yuvanızı, ailenizi ilgilendiren konularda Aslan kesilirsiniz. Kimsenin sınırlarınıza girmesine izin vermezsiniz. Saat 12:16 Güneş-Merkür kavuşumu, geri hareket döneminde olduğumuz için, miras, kredi, beklediğimiz destekler, ortaklaşa mal-mülk-paralar konusunda hayale kapılmadan, her şeyin olur ve olmazlarını hesaba katarak düşünmekte yarar olduğunu gösteriyor. Kredi borcuna girmek veya şuradan şu gelecek diye harcama yapmayalım. Borç vermemiz, kefil olmamız sakıncalıdır. Borçların ödenmesi için sıkıştırılırız. Bir kredi alayım da şunları kapayım deriz. Ancak gecikme olabilir. Yüksek faizli borç altına girmeyelim. Saat 18:41 Ay-Jüpiter görünümü, ailevi konular başta olmak üzere, finansal tüm ilişkilerimizi gözden geçirmemizi sağlıyor. Güzel bir şeyler olsun ve rahatlayalım istiyoruz. Saat 19:23 Ay-Merkür görünümü, geri harekette olduğumuz için, 17 Kasım tarihinden bu yana yapılan harcamaların gözden geçirilmesi yönünde etkilidir. Borçların yapılandırılması veya alacakların tahsil edilmesi gibi konularda hesap kitap yaparız. Saat 20:39 Ay-Güneş görünüm etkisinde, dikkat çekme ve arzuladığınız gibi kendinizi ifade etme anlamında güçlü bir enerjiye sahip olduğunuzu bilmenizi isterim. Hem işlerinizi verimli bir şekilde yapabilir hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Eğer siz, hayatı fazlasıyla hassas karşılayan birisiyseniz bu enerjinin parlaklığı sayesinde daha bir güvenle ilerlersiniz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

27 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlginç tesadüfler şaşırtacak! Birlikte çalıştığın insanları bugün enerjin ile bir arada tutmaya çalışırken ekip uyuşmazlıklarına çare arıyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, gelirini arttırmak adına çeşitli reklam kampanyalarını araştıracaksın. İlişkinde karşı tarafın yoğunluğuna önem gösteriyorsun ve saygı duyuyorsun. Eğer çocukların varsa onların eğitim programlarını düzenlemek için ailenden destek rica edebilirsin. Bugün aynı zamanda enteresan tesadüflerle karşılaşabilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin biriyle telefon ya da yüz yüze bir araya gelebilir ve seni farklı duyguların içine sokacak konuşmalar yapabilirsin. Geçmişe dair konular gündeminden hiç düşmeyecek.

27 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi oldukça heyecanlandıran projeler birden önünüze gelebilir. Yeni birbaşlangıcı hayata olan güven duygunuzu daha da arttırabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki mevzularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için kararlar alabilirsiniz. Gün içinde babanızı ihmal etmeyin. Uğraştığınız işlerde daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde ilişkiler ön plana çıkabilir. Sevdikleriniz için organizasyon yapabilirsiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim ve eğitimle ilgili hızlı ve önemli mesafeler kaydedebilirsiniz. Aynı anda pek çok şey öğrenebilirsiniz, zihninizi hızlı ve aktif bir biçimde kullanabilirsiniz ancak zihinsel strese ve gerginliğe dikkat etmelisiniz.

27 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ani kararlar alabilir, önceden aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. Aceleci davranmaktan kaçının. Aslında siz pek acele etmezsiniz fakat, şu aralar tartışmacı ve kararsız olduğunuz bir dönemdesiniz.

27 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tadilat gerektiren durumlar varsa bugün rahat çözülecektir. İhtiyaçlarınızın karşılanmasında ailenizden destek görebilirsiniz. Pratik çözümler sizi rahatlatacaktır.

27 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter'in birlikte seyahati sizi bilge insanlarla karşılaştıracak. Spiritüel konular, okült bilgiler bunlara ait eğitimler bu dönemde hayatınıza dahil olur. Ortaklıklar ve müşterilerden daha çok fayda göreceğiniz bir dönemdesiniz. Cinselliği doyasıya yaşamak, uzak diyarlardaki kültürlerle beslenmek bu sürecin önemli bir parçasını oluşturabilir.

27 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 54' 28" R
Ay
İkizler
15° 32' 28" R
Merkür
Koç
23° 43' 08"
Venüs
Boğa
13° 03' 05"
Mars
Koç
07° 14' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 11"
Satürn
Balık
17° 23' 02"
Uranüs
Boğa
22° 54' 41"
Neptün
Balık
29° 11' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 49"
Lilith
Başak
24° 25' 22"
True Node
Koç
15° 12' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>