Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemezdiniz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz. Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeniz gerekiyor.

Bu konuda müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz. Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor.

Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. Son günlerde yenemediğiniz bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun için bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekebilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, size destek sunan, fırsatlar getiren, kolaylıklar tanıyan bir enerji etkinliği olup, azim ve kararlılıkla her işinizde başarılı olacağınızı işaret ediyor. Girişim, insanlarla kurulan olumlu bağlantılar size yollar açıyor. Çabanız karşılıksız kalmayacaktır. Siz kendinize ve hayatın size sunacaklarını gönülden inanın ve hedefinizden şaşmayın. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, finansal işlerin tekrar gözden geçirilmesi, karar verilmeden önce incelenmesi yararlıdır. Merkür gerilediği için, beklenen paralar biraz gecikebilir. Çok önceden başvuruda bulunulmuş kredi sonucu alınır. Eş-iş ortağı veya parasal yönde ilişkide olduğunuz kişilerle iletişime önem veriniz. Ne fazla iyi niyetli olun ne de çıkarcı düşünün. Niyetiniz güzel olsun ama aklınız da başınızda olsun. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ketum davranacaksın! Gelirini arttırmak adına son günlerdeki çabalarının sonucunu bugün alabilir ve bu konuda önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsin. Eğer yatırım yapmak için satın aldığın bir mekân, ofis gibi bir mülkün varsa farklı bir değerlendirmeye gidebilirsin. Ancak gün içerisinde bazı konularda ketum davranman, yanlış anlaşılabilir. Sevdiğin insanlar senin her konuda açık sözlü biri olduğunu çok iyi biliyor, unutma! İlişkilerini toparlamak için ideal günlerde olmalısın ki bir süre önce kavgalı olduğun sevgilinle barış ilan edebilesin. Evin ve düzenin senin için bu günler çok daha önemli, büyük tadilatlar olmasa da yapacağın değişiklikler mutlu olmanı sağlıyor. Sanat ve koleksiyon merakın artabilir.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklentilerinizi karşılayacak projelerin olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Planlarınızı tam olarak yapmalı, hedeflerinize odaklanmalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken zamanlar içinde olabilirsiniz. Geçmişe ait mesellerle ilgilenmeniz gerekebilir. Güven hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Ev hayatınızla ilgili işlerde bugün sonuca varabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişim yaratmak isteyebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız sadece var olmakla kalmayacak fark edildikçe kendini katlayacak. Önemli olan kişilerden haber alabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konular, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ruhsal olarak tatminsizlik yaşayabilir, kararsızlık hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinden itibaren içsel kararlarınızın daha belirginleşeceği, sevgi ve aşkla hareket edeceğiniz, bağışlama, sevgi ve ilişkilerde uyumun vurgulandığı bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir beklediğiniz cevaplar gelebilir. Miras, ortak gelirler konularında gelişmeler olası. Bugün farklı işleri eş zamanlı yapmak için üzerinizde baskı olacaktır. Verimsiz işleri eleyin. Çatışmalardan kaçının.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken, evinizde bir davet vermek gerçekten çok keyifli olacaktır. Evinizin sunduğu konforlu, huzurlu, neşeli, sanat kokan ortam gelenleri çok memnun bırakır. Sofranızdan kuş sütü eksik olmayacaktır. Ayrıca bugün ev dekorasyonunuzu yenileyebilir, ayrıca gayri menkullerinizle ilgili yeni kararlar alırsınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes her şeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 29' 07" R
Ay
İkizler
23° 45' 42" R
Merkür
Koç
24° 18' 48"
Venüs
Boğa
13° 47' 12"
Mars
Koç
07° 42' 16"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 37"
Satürn
Balık
17° 25' 46"
Uranüs
Boğa
22° 56' 46"
Neptün
Balık
29° 12' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 44"
Lilith
Başak
24° 29' 21"
True Node
Koç
15° 08' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>