Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız. Bu akşam ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olabilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Ama bu karamsarlıktan çok yakında kurtulacaksınız.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek. Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak.

29 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:57 Ay-Uranüs görünümü Pazar günümüzün ilk etkili enerjisidir. İş hayatınız, sağlığınız, keşif ve bilgilenme, fiziksel durumunuzla alakalı konularda etkilidir. Duygusal yönde gerginlik yaratabilir. Çünkü kişi kendini güvende hissetmek ister. Doğal olarak çevresinde gelişen olayları, insanları, dünyayı duygusal anlamda değerlendirir. Bu değerlendirme biçimi aşırı olursa, zorlanmanıza neden olabilir. Saat 10:03 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, çevremizde gelişen olayları, durumları, meseleleri hep güvenlik anlamında ele alacağız. Ne kadar huzurluyuz veya ne kadar güvendeyiz. Ailemiz, sevdiklerimiz, evlatlarımız, bastığımız toprak, yaşadığımız dünyayı bu olgular çerçevesinde titizlikle gözlemleyeceğiz. Saat 14:46 - 30 Kasım saat 02:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, yakın çevrenizde bulunan insanlarla veya girişimleriniz konusunda tasdik edilme ihtiyacınız yoğundur. Sizin düşündüğünüz konular ve üzerinde önemle durduğunuz her mevzuda iletişimde bulunurken ister istemez hassas düşünebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi işi sağlama almak güvenliği sağlamak ihtiyacınızdır. Boşluktaki saatlerde rutin işler her zamanki gibi yerine getirebilir, özellikle seyahatle ilgili konularda bir sakınca yoktur fakat ani bir yolculuk kendiniz veya bir tanıdığınız yapsa dahi dikkatli olmak gerekebilir. Saat 16:49 Güneş-Neptün görünümü, hiç kimsenin mali veya manevi anlamda bizi sınırlandırmasından, bağlamasından, çıkarları doğrultusunda hareket etmesinden hoşlanmadığımızı işaret ediyor. Birçok kereler bu konuda yanıldığımız için, artık pek söylenenlere inanmıyor, atımızı sağlam kazığa bağlamak istiyoruz. Bu görünüm, ideallerine sahip çıkmak isteyen kişinin duyduğu tatminsizliği işaret ederken, verdiği mücadelelerin de göstergesidir. İç görülerine başvurur ve ortaklaşa olan her konuda dikkatli olması gerektiğini hissedebilir. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

29 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, tepe evinizi etkiliyor. Sosyal aktivitelerle ilgili başarınızın tartışılmayacağı bir gerçek. Bugün, bir çok arkadaşınızın ortak katkılarıyla kendiniz farklı bir çalışma ortamı içinde bulabilirsiniz. Dostlarınızın düşünce ve fikirleri sizin için önemli motivasyon kaynağı oluyor. Sağlığınıza özen göstermeyi unuttunuz.

29 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda gözle görülür gelişmelere açık birkaç günün içerisindesiniz. Başarılı olmak istediğiniz alanlarda, ne istediğinizi ve ne beklediğinizi netleştirmeniz ve ardından isteklerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle daha yakından ilgilenebilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmaktan keyif duyacaksınız.

29 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni iş, yeni arkadaş veya her konuda bilgili olmak sizler her daim mutlu ediyor. Ancak biraz durulmaya ihtiyacınız var. Bugünlerde sürekli eğlence hayatındasınız.

29 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

29 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde bir arada olacağınız kişiler, parasal konularda sizi yanlış yönlendirebilirler. Arkadaşlarınızla hesap, kitap işleriniz varsa bazı hayal kırıklıkları oluşabilir.

29 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız, arkadaşlarınıza yardım edeceğim diye kendinizi helak etmeyin, arkadaşlarınızla aranızda maddi konular yüzünden hayal kırıklıkları oluşabilir. Dostlarınıza karşı gereksiz alınganlıklar yapmamaya özen gösterin. Çok büyük beklentiler içinde olmamakta yarar var, finansal anlamda riskler almak içinde pek uygun bir gün değil.

29 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 43" R
Ay
Balık
13° 17' 33"
Merkür
Koç
18° 35' 50"
Venüs
Boğa
05° 12' 52"
Mars
Koç
02° 21' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 26"
Satürn
Balık
16° 52' 14"
Uranüs
Boğa
22° 32' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 01"
Lilith
Başak
23° 43' 02"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>