Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkmamalısınız. Bu akşam ona daha yakınlaşmanız için uygun bir zaman olabilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik, uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Ama bu karamsarlıktan çok yakında kurtulacaksınız.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor.Yakınlarınızın destek tekliflerini geri çevirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınız ummadığınız bir davranış gösterebilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Yaşayacağınız küçük bir kırılma geçmişi de sorgulamanıza neden olabilir. Geçmişi düşününce hayal kırıklığınız daha da büyüyecek. Bugün yaşadıklarınızı başka yakınlarınızla paylaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Size destek olan dostlarınız olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe gününe saat 11:17 Ay-Venüs görünüm etkisinde adım atıyoruz. İş konularında ve maddi durumunuzla ilgili düşünmenizi sağlayıcıdır. İçinde bulunduğunuz şartları şöyle bir değerlendirmenizde yarar vardır. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Saat 14:08 Ay-Başak burcu seyrinde, gerekgerek özel yaşantımızı ilgilendiren konular üzerinde titizlikle duracağız. Birçok meseleyi ciddi anlamda gözden geçireceğiz. Mantıklı, analizci bir gözle durumumuza bakacağız. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünümleri işlerinizi yoluna koymak için birilerine karşı anlayışlı olmak gerekebilir. Kimsenin hatırını kırmak istemezsiniz. Ancak takdir edilmiyorsanız bir hayli içerlersiniz. Temizlik, düzen, güzellik, estetik gibi konulara önem verirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Duygularını yansıtmak isteyeceksin! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Birikim ve bütçe yapmak adına ideal bir günden geçiyorsun. Eşinin harcamalarında ya da aile içerisinde maddi planlamaları tek başına üstlenebilirsin. Duygularını yansıtmak istediğin biri var karşında. Ancak insanların bugünlerde odaklandığı konular da bambaşka. Yanlış anlaşılmamak için kendini geri çekmen mutsuz olmana neden olabiliyor. Var olan ilişkini korumak için elinden geleni yapıyorsun. Eşinin ailesi ile kurduğun iletişimi sağlam temellere oturtacak konuşmalar yapacaksın. Akşamüzeri yakın arkadaşlarını yemeğe davet edebilirsin. Yapacağın yemeklerin lezzeti uzun konuşmalara vesile olacak.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı gelişmeler düşündüğünüzün dışında gelişebilir. Belki de siz yanlış anlamış olabilirsiniz. Moralinizi bozmayın ve karamsar duygulardan uzak kalın. Sevdiğinize karşı biraz daha anlayışlı ve ilgili davranmaya çalışın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek yönünde planlama yapmanız gereken koşullar oluşabilir. Duygusal sıkışmalar meydana gelebilir. Öğleden sonra koşullar daha akıcı. Keyif aldığınız konularda yeni kararlar alabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edebilir.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınız sadece var olmakla kalmayacak fark edildikçe kendini katlayacak. Önemli olan kişilerden haber alabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, geçmişinizle ilgili konular bugün daha fazla gündeme gelebilir. İstek ve beklentilerinizin yolunda kalbinizin sesini dinlerken bugün geri dönüp geçmişe bir bakmak isteyebilirsiniz, fazla takılı kalmamaya çalışmalısınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlığınıza özen gösterin. Su tüketimi önemli. Salgın hastalıklara karşı destek alın. Kendinize saklamak istediğiniz konular açığa çıkabilir. İş ve kariyer konularına hareketlilik olası.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi oldukça çalışkan ve üretken hissedebilirsiniz. Toprak alım satımı ile ilgilenmek için harika! Diğer yandanhayatınızda çaba harcadığınız alanlarda somut geri dönüşler almaya başlarsınız. Cesaret ve dayanıklılık gerektiren işlerde başarı şansınız oldukça yüksek. Aşırı inatçı davranmaktan kaçınıp öfkenizi kontrol ederseniz, zafer sizin.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 28" R
Ay
Oğlak
00° 28' 52"
Merkür
Koç
16° 19' 32"
Venüs
Koç
28° 42' 56"
Mars
Balık
28° 17' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 31"
Satürn
Balık
16° 24' 37"
Uranüs
Boğa
22° 14' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 14"
Lilith
Başak
23° 07' 55"
True Node
Koç
15° 25' 38"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>