Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzluklar ve sizi sıkacak gelişmeler olabilir. Duygusal olarak bazı şüphelere kapılabileceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda bir durgunluk olabilir. Aşk hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde aksamlar meydana gelebilir.

Sizin ilkelerinizle bağdaşmayacak bir durumda kalabileceğiniz bir gündesiniz. Ufak tefek sorunlar ve tatsızlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.Beklediğiniz bir haberde yada gelişmede gecikmeler oluyor ancak beklentilerinizi net bir şekilde planlayabiliyorsunuz.Alacağınız kararlar konusunda çok dikkatli olmalısınız,mantık hataları yapabilirsiniz. Dikkatinizi işinize yönlendireceksiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz.

Maddi konularda temkinli davranacağınız ve gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Daha çok gelirlerinizi arttırmaya yönelik bazı düşünceler içine girebilirisiniz.

Karşınıza yeni fırsatlar çıkacaktır ancak bunları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi fazla yormamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz. Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda 01:38- 17:32 arası uzun bir süre Ay boşlukta olacak. Bugün partnerinizle aynı fikir üstünde anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Söylediklerinize veya yazdıklarınıza cevap alamayabilirsiniz. 17:32 itibariyle Yay burcuna geçiş yapan Ay, maddi konularınızı gündeminize taşıyabilir. Uzun zamandır kapatmak istediğiniz borçlarınız veya ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz. Kredi başvurusu için bir düşünceniz olabilir. Kariyer hayatınızda da güzel etkiler aldığınız bir sürece giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İnsanların gerçek niyetini görüyorsun!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. ?Ben ve çevrem?? diyerek ilişkilerindeki yerini hesaplayacağın bir güne giriyorsun Boğa burcu. Endişe ve gereğinden fazla kaygı ile ilişkilerine yöneldiğin bugün, özellikleçevrene karşı baskıcı bir imaj yaratabilirsin. İş yerinde hiç bitmeyen kaos ve karışıklık bir süre canının sıkılmasına neden olacak. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilinin ilgisi bugün sana, her zamankinden daha az gelebilir. Çevrendeki insanlar hakkında yanıldığını göreceksin. Onların gerçek niyetini daha iyi görebildiğin ve hayatındaki insanlara çekidüzen vermeye başladığın bir süreç başlıyor. Akşam saatlerinde ailenle bir arada olacaksın. Miras ya da mal paylaşımı gibi konular gündeminde olabilir. Para için insanların sınırları nasıl zorladığını göreceksin. Mide problemin varsa, kendini stresli ortamlardan uzak tutmanı öneririm.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işlerinize konsantre olabilmeniz biraz zor olabilir. İş arkadaşlarınız ve yakınlarınızla aranızda ufak tefek anlaşmazlıklar ve yanlış anlamalar ortaya çıkabilir. Planlarınızı uygularken tedbirli davranmalısınız.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Birlikte yapacağınız planlarla ilgili organize olmanız gereken zamanlardasınız. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun. İlerleyen saatlerde ev içi kazalar meydana gelebilir. Kişisel uyumunuz dikkat çekecektir.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde borç verirken dikkatli davranmalısınız. Çünkü bu size psikolojik açıdan zarar veriyor.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkiler açısından çalkantılı bir günde olabilirsiniz. Sabırlı davranmanızı gerektiren şartlar söz konusu olabilir, zira karşınızdaki kişiyle aranızdaki dengeyi bulabilmek için çaba göstermeniz gerekebilir.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak edilen, beklenen kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hukuki konularda hareket olabilir. Sizi yoran, öneri kabul etmeyip sürekli şikayet eden insanlardan uzak durup, girişimlere odaklanırsanız gününüz verimli geçer.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Kariyerinizde hızlı kararlar alacağınız bir haftadasınız. Yöneticinizi fikirlerinizle etkilemeniz kolay olacak. Sunumlar yapabilir, topluluklar önünde başarıyı yakalarsınız. Sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için bu günleri değerlendirin.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyerinizin birinci önceliğinizi teşkil edeceği bir gündesiniz. Bu yüzden, olmayacak hayallere kapılmamalı, kariyerinizle ilgili kararları gerçekçi bir bakış açısından değerlendirmeler yaparak almalısınız. Ulaşılması imkansız hedefler belirlemekten kesin olarak kaçının.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 57' 14" R
Ay
Yengeç
27° 19' 23" R
Merkür
Koç
27° 03' 08"
Venüs
Boğa
16° 55' 56"
Mars
Koç
09° 39' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 59' 47"
Satürn
Balık
17° 37' 11"
Uranüs
Boğa
23° 05' 41"
Neptün
Balık
29° 16' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 42"
Chiron
Koç
21° 21' 49"
Lilith
Başak
24° 46' 21"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 13/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>